Τα αποτελέσματα του ”σωτήριου” Μνημονίου: 15.000 πολίτες δεν θα πληρωθούν τα προνοιακά επιδόματα…!!!

Τα επιτεύγματα του Μνημονίου: Σε τουλάχιστον 15.000 δικαιούχους προνοιακών επιδομάτων σε όλη τη χώρα δεν θα καταβληθούν χρήματα για το δίμηνο Μαρτίου – Απριλίου την ερχόμενη εβδομάδα, όπως είχαν εξαγγείλει τα υπουργεία Υγείας και Οικονομίας. 


Κατά την 15η Ιουνίου που είχε προγραμματιστεί ως ημερομηνία καταβολής -και μάλιστα με καθυστέρηση ενός μήνα- των επιδομάτων, λίγοι δήμοι της χώρας αναμένεται να έχουν ολοκληρώσει την επεξεργασία των στοιχείων της απογραφής και την ταυτοποίηση των δικαιούχων, που αποτελούσε προϋπόθεση για την εγγραφή των πιστώσεων από το υπουργείο Οικονομικών. Σε τέσσερις από τους 61 συνολικά δήμους όπου υπάρχουν δικαιούχοι οι διαδικασίες ένταξης των στοιχείων της απογραφής στο μητρώο βρίσκονται κυριολεκτικά στο.. μηδέν. Πρόκειται για τους δήμους Αγίου Νικολάου – Λασιθίου. όπου σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε το υπουργείο υγείας η πρόοδος στην επεξεργασία των στοιχείων είναι 0%, με την ίδια… μηδενική πρόοδο να καταγράφεται στη Φλώρινα, την


Έδεσσα και την Τρίπολη. Στις συγκεκριμένες περιοχές είναι αδύνατον να πιστωθούν χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων έως τα μέσα Ιουνίου. 


Κάκιστη πρόοδο έχουν επίσης οι δήμοι Ηρακλείου (0,97%) και Καρδίτσας (0.17%). Ο συνολικός αριθμός των δικαιούχων προνοιακών επιδομάτων στους εν λόγω δήμους είναι 11.789 αλλά μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης είχαν καταχωρηθεί στο σύστημα μόλις 46 άτομα! 
 defencenet.grπηγη
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *