ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΩΝ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΩΝ — 422 ΔΙΣ ΝΑΙ 422 ΔΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΤΟΚΟΧΡΕΩΛΥΣΙΑ ΣΕ 15 ΧΡΟΝΙΑ …!!!!!‏

ΤΙ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΙΕ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΕ  ΕΛΛΗΝΑ ?
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΕΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΟΣ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΗΝ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ? 

..21 ΔΙΣ οι ετήσιες καθαρές κρατικές δαπάνες! ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ… Απο τα 170 δις ευρώ των εξόδων του κράτους για το 2012, τα. 149 δις ευρώ θα πάνε στους τοκογλύφους και στις τράπεζες (ξένες και ντόπιες) και μόλις τα 21 δις ευρώ θα πάνε για τις καθαρές κρατικές δαπάνες!


Επίσης συνολικά λοιπόν τα τελευταία 15 χρόνια έχουμε πληρώσει…. 265 δισ. ευρώ σε χρεωλύσια και 156 δισ. σε τόκους, σύνολο 422 δισ.!Καταλάβατε για ποιους δουλεύουμε πραγματικά , για ποιους σκοτίζονται οι πολιτικοί ρουφώντας μας το αίμα και ποιοι επιβάλλουν κυβερνήσεις και συγκυβερνήσεις χωρίς να ρωτούν κανένα ; Η δουλεία ποτέ δεν καταργήθηκε … άλλαξε απλά συσκευασία.

http://anti-ntp.blogspot.com

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *