ΤΑ ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ, ΤΟ 2ο ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ, ΤΟΥ 2012

Ο Μάιος του 2012, έκλεισε με λιγότερες εμφανίσεις αγρογλυφικών απ’ ότι στην αρχή. Όμως, όπως και στο πρώτο, έτσι και στο δεύτερο δεκαπενθήμερο εντοπίστηκαν αγρογλυφικά σε διαφορετικές χώρες της Ευρώπης.
Συγκεκριμένα, αγρογλυφικά εντοπίστηκαν,….

στις 16 Μαΐου, στο Figline Valdarno της Ιταλίας και στο Hoeven της Ολλανδίας (με το δεύτερο πιθανότατα να πρόκειται για ανθρώπινο κατασκεύασμα), στις 19 Μαΐου στο Oxfordshire της Αγγλίας δίπλα στο λευκό άλογο, και στις 20 Μαΐου στο Bracciano της Ιταλίας, το οποίο πιθανότητα να δημιουργήθηκε την ίδια νύχτα που έγινε ο μεγάλος σεισμός.

Crop circle at Figline Valdarno Italy, 16 May 2012.
Crop circle at Hoeven, Netherlands, 16 May 2012.
Crop circle at White Horse in Oxfordshire, 19 May 2012.

Crop circle in Bracciano in Bertinoro, Italy, 20 May 2012.πηγη

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *