ΤΑ ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΙΣΟ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011.

Η όμορφη κομητεία του Wiltshire στην Αγγλία, που φημίζεται για το Stonehenge και τα λευκά άλογα λαξευμένα στους λόφους του, συνεχίζει να είναι και τον φετινό Αύγουστο, η πιο ενεργή περιοχή για τα αγρογλυφικά ανά τον κόσμο!
Στο πρώτο μισό του Αυγούστου, μόνο ένα αγρογλυφικό ήταν από μια άλλη χώρα… και συγκεκριμένα από τη βόρεια Moravia της Τσεχίας στις 8 του μηνός.
Επίσης, το τελευταίο αγρογλυφικό του Ιουλίου παρατηρήθηκε και αυτό στη Τσεχία, σε ένα χωράφι έξω από τη Πράγα την τελευταία μέρα του μήνα.


Τα υπόλοιπα αγρογλυφικά, το πρώτο μισό του Αυγούστου, εμφανίστηκαν στην κομητεία του Wiltshire, στις 2 Αυγούστου στο Silbury Hill κοντά στο Avebury, στις 4 Αυγούστου στο Bridge Inn κοντά στο Bishop Cannings και στο Wayland Smithy του Oxfordshire, στις 6 Αυγούστου στο Furze Knoll του Bishop Cannings, στις 7 Αυγούστου στο Temple Farm κοντά στο Rockley, στις 10 Αυγούστου στο Giants Grave του Oare, στις 13 Αυγούστου δύο στο Cooks Plantation και στο Knoll Down του Beckhampton, και τέλος ένα ακόμα στις 15 Αυγούστου στο Jubilee Plantation του Cherhill.

Crop Circle at Silbury Hill, Wiltshire UK, 2 August 2011.
Crop Circle at Bridge Inn, Wiltshire UK, 4 August 2011.
Crop Circle at Wayland Smithy nr Ashbury UK, 4 August 2011.
Crop Circle at Furze Knoll, Wiltshire UK, 6 August 2011.
Crop Circle at Temple Farm, Wiltshire UK, 7 August 2011.
Crop Circle at Northern Moravia, Czech Republic, 8 August 2011.
Crop Circle at Giants Grave, Wiltshire UK, 10 August 2011.
Crop Circle at Cooks Plantation, Wiltshire UK, 13 August 2011.
Crop Circle at Knoll Down, Wiltshire UK, 13 August 2011.
Crop Circle at Jubilee Plantation, Wiltshire UK, 15 August 2011.
Crop Circle at Temple Farm – solution.

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *