— ΤΑ ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΤΟΥ 2011 —

Εκτός από το αγρογλυφικό του Μεξικού στις 23/11, ανακαλύφθηκαν αρκετά αγρογλυφικά το Φθινόπωρο του 2011. Το Wiltshire του Ηνωμένου Βασιλείου όπως πάντα είχε την τιμητική του, έκπληξη έκαναν αρκετές αναφορές από Βραζιλία, ενώ ακόμα δύο αποτυπώματα εμφανίστηκαν σε ΗΠΑ και Αργεντινή.
Συγκεκριμένα τα αγρογλυφικά εμφανίστηκαν, στο East Field του Wiltshire στις 3 και στις 6 Οκτωβρίου, στο Menominee County του Michigan των ΗΠΑ στις 13 Οκτωβρίου, στην Chicoana της Αργεντινής στις 22 Οκτωβρίου, στο Bom Jesus της Santa Barbara στη Βραζιλία στις 31 Οκτωβρίου, στο Verde της Santa Barbara στη Βραζιλία στις 4 Νοεμβρίου, στο Ipaucu της Santa Catarina ξανά στη Βραζιλία στις 6 & 7 Νοέμβρη. Τέλος στο Roundway Hill του Αγγλικού Wiltshire στις 8 Δεκεμβρίου…

Crop circle at East Field, Wiltshire UK, 6 October 2011.
Crop circles in Menominee County, Michigan, 13 October 2011.
Crop circle in Chicoana, Argentina, 22 October 2011.
Crop circle at Bom Jesus Santa Barbara Brazil, 31 October 2011.
Crop circle in Ouro Verde Brazil, 4 November 2011.
Crop Circle in Ipaucu, Santa Catarina Brazil, 6 November 2011.
Crop circle at Ipaucu, Santa Catarina Brazil, 7 November 2011.
Crop circle at Roundway Hill, Wiltshire UK, 8 December 2011.

ufotruth-gr

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *