Τανζανία-Δολοφονούν ανθρώπους «αλμπίνους» για να κάνουν τελετές μαύρης μαγείας και να θεραπευτούν από το AIDS

Εκατοντάδες αλμπίνοι πιστεύεται ότι έχουν δολοφονηθεί για να χρησιμοποιηθεί το αίμα τους ή μέρος των σορών τους για τελετές μαύρης μαγείας στην Τανζανία, ενώ κορίτσια που εμφανίζουν την ίδια πάθηση βιάζονται λόγω της πεποίθησης ότι μπορούν να θεραπεύσουν το AIDS, ανακοίνωσε σήμερα μια καναδική οργάνωση προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
«Υπάρχει η πεποίθηση ότι, αν έχεις σχέση με ένα κορίτσι που πάσχει από αλμπινισμό, θεραπεύεσαι από το AIDS. Κι έτσι πολλά κορίτσια με αλμπινισμό βιάζονται σε….

αυτή τη χώρα εξαιτίας αυτής της πεποίθησης, που είναι μια ψευδής πεποίθηση» δήλωσε ο Πίτερ Ας, ιδρυτής και διευθυντής της οργάνωσης Under The Same Sun (UTSS), μιλώντας στο Reuters. Περίπου 1,4 εκατ. τανζανοί , επί του συνόλου των 40,7 εκατ. πολιτών-, είναι φορείς του ιού HIV, που προκαλεί το AIDS.

Οι κυνηγοί αλμπίνων σκοτώνουν τα θύματά τους και συλλέγουν το αίμα τους, τα μαλλιά τους, τα γεννητικά τους όργανα κ.λπ. για την παρασκευή μαγικών φίλτρων που μάγοι-γιατροί υποστηρίζουν ότι φέρνουν τύχη στην αγάπη, στη ζωή και στην επιχειρηματική δραστηριότητα.

Η κυβέρνηση της Τανζανίας δηλώνει ότι είναι αποφασισμένη να θέσει ένα τέλος στις μακάβριες δολοφονίες, αλλά επικρίνεται για την αδράνειά της από πολλές οργανώσεις και διεθνείς οργανισμούς.

princeolivernews.com
http://katohika.gr/2011/05/03/aids-4/

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *