Τέρας σε λίμνη καταγράφτηκε στην Ισλανδία ! (VIDEO)

Κάτι πολύ περίεργο καταγράφθηκε στην ανατολική Ισλανδία στον παγωμένο ποταμό Jökulsá í Fljótsdal. Οι κάτοικοι γρήγορα έσπευσαν να ταυτίσουν το φαινόμενο με το θρυλικό φιδόμορφο τέρας Lagarfljótsormurinn το οποίο σύμφωνα με τον μύθο βρίσκεται στην λίμνη Lagarfljót

Το Lagarfljótsormurinn είναι το Loch Ness της Ισλανδίας. Πρωτοαναφέρθηκε σε πηγές το 1345.


Ο θρύλος λέει ότι στην αρχή ήταν ένα μικρό σκουλήκι το οποιο τοποθετήθηκε πάνω σε ένα χρυσό δαχτυλίδι για να κάνει το χρυσό να μεγαλώσει. Όταν όμως η κάτοχος του δαχτυλιδιού είδε ότι ο χρυσός δεν μεγάλωνε αλλά μεγάλωνε το σκουλήκι, πέταξε το δαχτυλίδι και το σκουλήκι στην λίμνη Lagarfljót, όπου το σκουλήκι συνέχισε ανενόχλητο να μεγαλώνει, μέχρι που δύο ήρωες έδεσαν το κεφάλι και την ουρά του στον πάτο της λίμνης.

Το βίντεο έχει προκαλέσει, όπως ήταν αναμενόμενο, ανάμεικτες αντιδράσεις .
Κάποιοι σπεύδουν να το εκλάβουν ως απόδειξη ύπαρξης του θρυλικού τέρατος , ενώ κάποιοι περισσότερο σκεπτικιστές υποστηρίζουν ότι απλά πρόκειται για κομμένο αλιευτικό δίχτυ το οποίο έχει παγώσει και όταν η επιφάνεια του ποταμού καθάρισε από τον πάγο, βγήκε στην επιφάνεια και απλά παρασύρεται από το νερό.

astrikiprovoli

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

PhotobucketΘεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *