in

(Σύν)οδος καταστροφής…

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα
Δεν φθάνει που οι Αμερικανοϊσραηλινοί σκοτώνουν και δολοφονούν τους Παλαιστίνιους συστηματικώς, τους λένε κιόλας ότι δεν «υπάρχουν», ότι δεν υπήρξαν ποτέ, ότι είναι ένα «επινοημένο έθνος»!
…που «συνωστίζεται» στα πέριξ της Ιστορίας…
Αστεγοι…

Ανεργοι…

Απλήρωτοι…

Το στερητικό άλφα. Στερητικό της ζωής. Της αξιοπρέπειας. Της ελπίδας.

Μέσα σε δυο μόνον έτη η χώρα πείσθηκε να καταρρεύσει μέσα της. Οτι η σκλαβιά της είναι…

μονόδρομος. Οτι είναι ένοχη. Οτι της χρειάζεται τιμωρία.

Ασιτία.

Αλλο στερητικό άλφα αυτό. Ασιτία, παιδιά στα σχολεία πεινασμένα – είναι αυτό «αναγκαίο κακό» για να διορθωθεί η κατάσταση;

Με τους ίδιους μισθούς συνεχίζουν να ζουν αυτοί που περικόπτουν τους μισθούς των άλλων, τις συντάξεις, αυτοί

που γέμισαν τη χώρα φόβο, τρόμο και αθλιότητα,

στον ίδιο τρόπο ζωής κατοικούν, τίποτα δεν έχει αλλάξει για αυτούς.

Η πολιτική τους

ανεργία-απολύσεις-περικοπές-υπερφορολόγηση είναι έγκλημα κατά του λαού,

αλλά αυτοί συνεχίζουν και να μιλούν και να πράττουν με τη σοφία του τύμπανου που βάραγε ο «μικρός

τυμπανιστής», όσο θέριευε το θεριό που έφαγε την Ευρώπη δυο φορές και τώρα ορέγεται να τη φάει και τρίτη.

Μεγάλη Γερμανία

μικρή Ευρώπη – να ‘χει να διαλέγει μόνον ανάμεσα σε Τεύτονες και Γότθους. Ερχονται Χριστούγεννα, δεν ξέρω αν οι άνεργοι και οι απλήρωτοι έχουν λεφτά να αγοράσουν εφημερίδα, να διαβάσουν αυτές τις γραμμές, κι ούτε ξέρω αν τις διαβάσουν, τι καλό θα τους κάμουν…

Μόλις σαν χθες ένα απ’ τα ντόμπερμαν της ενημέρωσης για να αποδείξει πόσο καλά περνούσαν οι δημόσιοι υπάλληλοι παίνευε την… αγριότητα του ιδιωτικού τομέα, υμνολογούσε τον… εαυτό του που την αντέχει και δόξαζε τον… κίνδυνο να του πάρει μια μέρα το αφεντικό του το κεφάλι, αν δεν το… έσκυβε όσον κάθε φορά τού ζητούσαν, αν δεν έκανε ό,τι κάθε φορά του έλεγαν.

Τα έκανε ο ηλίθιος! Και τώρα του κόβουν μισθό και «δώρα», αύριο θα του κόψουν και το κεφάλι.

Ή τον ποπό! Αν μπορεί να ξεχωρίσει τι απ’ τα δύο…

Ομως, στο μεταξύ, το ντόμπερμαν την έχει κάνει τη ζημιά στη χώρα. Και στον Τύπο…

ΣΤΑΘΗΣ Σ. από enet, μοντάζ Γρέκι

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Ποιοί είναι οι δανειστές της ανθρωπότητας;Φορολογούνται πουθενά;Βίντεο

ΝΕΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΙΟ ΤΩΝ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΛΑΝΔΙΑ. ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟ 60% ΤΩΝ ΠΡΟΣΒΑΛΟΜΕΝΩΝ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ;