ΣΧΕΔΙΟ & ΕΝΩΣΗ

ΔΕΝ ΒΛΈΠΕΤΕ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΊΝΕΙ;
Μας έχουν χωρίσει σε διαφορετικά στρατόπεδα σε διαφορετικές παρατάξεις μας έχουν φορέσει ταμπέλες

(δεξιός-αριστερός-κεντρώος-Παναθηναϊκός-Ολυμπιακος-ΑΕΚτζης -ΠΑΟΚτζης -Αρηανός κτλ) γιατί μας θέλουν κατηγοριοποιημένους και χωρισμένους, δεν μας θέλουν ΕΝΩΜΈΝΟΥΣ, γιατί απλά αν γίνει η ΈΝΩΣΗ όλοι εκείνοι ΔΕΝ ΘΑ ΈΧΟΥΝ ΠΙΑ ΤΑ ΠΡΟΝΌΜΙΑ,και δεν θα είναι πλέον τα ΑΦΕΝΤΙΚΆ μας.   


Σκεφτείτε ένα μόνο πράγμα ΕΊΜΑΣΤΕ ΌΛΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ,ΔΕΝ ΈΧΟΥΜΕ ΤΊΠΟΤΑ ΝΑ ΧΩΡΊΣΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΤΊΠΟΤΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΎΜΕ,αντίθετα εκείνοι φοβούνται και τρέμουν στην ιδέα της  ΈΝΩΣΗ ΜΑΣ στην ιδέα ότι θα σταματήσει η λειτουργία του συστήματος, και θα πέσει η πυραμίδας τους. 
                                                                                                               
ΚΆΘΕ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΌΜΩΣ ΈΧΕΙ ΜΙΑ Η ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ 
ΕΚΕΊΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΡ ΟΝΤΌΤΗΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΑΣ ….
ΕΜΕΊΣ ΕΊΜΑΣΤΕ ΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ 
ΕΚΕΊΝΟΙ/Η ΘΈΛΟΥΝ ΤΑΜΠΈΛΕΣ….ΕΜΕΊΣ ΘΈΛΟΥΜΕ ΈΝΩΣΗ 

ΕΚΕΊΝΟΙ/Η ΈΧΟΥΝ ΠΥΡΑΜΊΔΕΣ …. ΕΜΕΊΣ ΈΧΟΥΜΕ ΣΧΕΔΙΟ…

 http://enews-gr.blogspot.gr/2012/06/blog-post_7805.html

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *