in , ,

Σχεδιάζουν παγκόσμιες τεχνητές κρίσεις καταστροφών

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Στα δημόσια σχολεία των Η.Π.Α σε συνεργασία με το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας διδάσκουν πλέον στα παιδιά μέτρα ασφαλείας, και τους παρέχουν συμβουλές να αναζητήσουν ανακούφιση στα στρατόπεδα της FEMA σε μια εποχή κρίσης.

Η FEMA, ο Ερυθρός Σταυρός, και το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των Η.Π.Α, εκπαιδεύουν τα παιδιά γιατί «ετοιμάζονται για μια επερχόμενη καταστροφή». Αλλά γιατί οι κυβερνητικές υπηρεσίες δείχνουν τόσο πολύ ενδιαφέρον γι αυτό? Είναι επειδή θέλουν τα σχολεία να είναι πιο ασφαλή ή επειδή θέλουν οι πολίτες να φύγουν προς τα στρατόπεδα της FEMA σε μια περίοδο κρίσης? Αυτά τα στρατόπεδα είναι για βοήθεια μετά την καταστροφή, ή είναι στην πραγματικότητα … στρατόπεδα εγκλεισμού?

Μια καταστροφή που θα μπορούσε κάλλιστα να ενορχηστρωθεί από μία κυβερνητική υπηρεσία, θα μπορούσε κανείς να προσθέσει. Τι είναι λοιπόν αυτά τα στρατόπεδα ανακούφισης από επερχόμενες «καταστροφές»? Μια γρήγορη αναζήτηση στο Google για τα «στρατόπεδα FEMA» θα εμφανίσει χιλιάδες αποτελέσματα. Ωστόσο, σε αντίθεση με ό, τι μπορεί κανείς να σκεφτεί και σε όσα γράφονται, να φύγει κανείς από αυτά τα στρατόπεδα μπορεί να μην είναι και τόσο εύκολο.

Στην πραγματικότητα, ένα έγγραφο που διέρρευσε και υπογράφεται από την Joyce E. Morrow (διοικητική βοηθός του Γραμματέα του στρατού των Η.Π.Α) υποδηλώνει ότι αυτά τα στρατόπεδα ανακούφισης από καταστροφές μπορεί να είναι πράγματι στρατόπεδα εγκλεισμού. Το έγγραφο έχει τίτλο «εγκλεισμός και δραστηριότητες επανεγκατάστασης», και περιγράφει αυτά τα στρατόπεδα με μεγάλη λεπτομέρεια, δηλώνοντας ότι «η πολιτική υποστήριξη είναι το Υπουργείο Άμυνας που θα υποστηρίζει τις πολιτικές αρχές για τις εγχώριες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Η πολιτική στήριξη περιλαμβάνει επιχειρήσεις που αντιμετωπίζουν τις συνέπειες των φυσικών ή ανθρωπογενών καταστροφών, τα ατυχήματα, τρομοκρατικές επιθέσεις, και τα… συμβάντα στις ΗΠΑ ».Για να συνοψίσω, αυτό το έγγραφο που διέρρευσε επιβεβαιώνει τα σχέδια του Υπουργείου Άμυνας των Η.Π.Α, να λειτουργήσουν στρατόπεδα εγκλεισμού σαν φυλακές για τους πολίτες κατά τη διάρκεια μιας κρίσης. Αλλά γιατί θα πρέπει σε μία κρίση να φυλακίζουν μεγάλες ομάδες ανθρώπων, και γιατί στο κάτω-κάτω να φυλακίζουν ανθρώπους? Και το πραγματικό ερώτημα είναι, αυτά τα στρατόπεδα φυλακών συνδέονται με τη FEMA?

Και αν ναι, γιατί η FEMA προετοιμάζει τα παιδιά στα δημόσια σχολεία να αποδεχθούν τη μετάβαση σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης???

Ίσως τα στρατόπεδα εγκλεισμού που θα χρησιμοποιηθούν για τις καταστροφές και τα στρατόπεδα FEMA που πρέπει να χρησιμοποιούνται σε περιόδους κρίσης, δεν έχουν καμία σχέση. Αλλά με δεδομένη την πρόσφατη NDAA(National Defense Authorization Act), που επιτρέπει τη νόμιμη φυλάκιση επ΄αορίστου των Αμερικανών πολιτών, και την πολιτική του καιρού που προωθείται εδώ και καιρό, φαίνεται ότι αυτό δεν είναι και τόσο περίεργο.

Γιατί ετοιμάζονται οι Αμερικανοί? Υπάρχει πιθανότητα ενός αμερικανικού ολοκαυτώματος ? Όλα τα τελευταία γεγονότα, τυφώνες, ανεμοστρόβιλοι, μετεωρίτες, τα επεισόδια στη Βοστώνη και το Τέξας, ακόμα και η δολοφονία του στρατιωτικού από τον φανατικό δολοφόνο Ισλαμιστή, μήπως είναι η αρχή του σχεδίου «εκφοβισμού των πολιτών» και εγκλωβισμού τους σε «ασφαλή στρατόπεδα»?

Σκοτεινά κέντρα, προωθούν αυτή τη πολιτική, προκειμένου να περιορίσουν τους ανθρώπους σε μικρούς χώρους, ώστε να τους ελέγχουν καλύτερα ή να τους χρησιμοποιήσουν για άλλους απαίσιους σκοπούς? Εγώ λέω ναι.. Ευφάνταστες θεωρίες συνομωσίας θα μου πείτε… Κι όμως…

Κι εδώ στην Ελλάδα, θέλουμε δεν θέλουμε, άσχετα αν δεν το έχουν καταλάβει οι περισσότεροι, είμαστε εγκλωβισμένοι σε ένα στρατόπεδο με όρια, τα φυσικά σύνορα της πατρίδας μας, συνεχώς κάτω από την απειλή μιας επερχόμενης οικονομικής καταστροφής. Εγκλωβισμένοι σε μια καθημερινή, εφιαλτική και επαναλαμβανόμενη πραγματικότητα..ένα χειρότερο είδος φυλακής.

Αυτό ακριβώς θέλουν, τους πολίτες όλου του κόσμου και κυρίως την Ελλάδα και τους Έλληνες φυλακισμένους..να μην δούνε ποτέ τη διέξοδο διαφυγής από το εφιαλτικό και στημένο από τους σκοτεινούς Επικυρίαρχους, τούνελ.
Ξεχνάνε όμως κάτι. Το φως.. Το φως που ήταν και θα είναι πάντα ο παντοτινός οδηγός των Ελλήνων. Αυτό θα τους οδηγήσει στην ελευθερία και την αληθινή ζωή, έξω από το Σπήλαιο.

Eva Cat

ΠΗΓΗ

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
  1. Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης λαθρομεταναστών εδώ στη Ελλάδα γιατί νομίζετε ότι φτιάχτηκαν? Και αυτά που πρόκειται να φτιαχτούν νομίζετε ότι θα είναι για τους λαθρομετανάστες? Απλά εδώ ο κόσμος κοιμάται. Ότι σερβίρουν τα ΜΜΕ αυτό είναι. Επαγρύπνηση και αυτάρκεια τώρα που είναι καιρός.

  2. Αυτο σας πειταξε? εδω εφαρμοστηκε επιστρατευση πριν ξεκινησει καν η απεργεια, χωρις να σημαινει οτι ηταν καλη ιδεα μεσα στις εξετασεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Creep: Eφαρμογή παρακολουθεί τους χρήστες του διαδικτύου

Τι είναι το μικροτσιπ, VeriChip, RFID chip