Σχέδιο με την κωδική ονομασία : “μωβ ομπρέλα”

Σχέδιο για την διάλυση της συγκεντρώσεως των χιλιάδων πολιτών, χθές στο Σύνταγμα, είναι αυταπόδεικτο ότι υπήρχε. . Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε έναν  “γνωστό άγνωστο”,  στην αρχή των επεισοδίων να περιφέρεται κρατώντας ανά χείρας
μια μωβ ομπρέλα, με την οποία φαίνεται να καθοδηγεί τους συνεργάτες του.

Ο «συντονιστής με την ομπρέλα» φορά μάσκα και εικονίζεται με μονίμως ψηλά το χέρι του, προκειμένου να γίνεται ορατός από τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, καθώς δίνει οδηγίες για το τι πρέπει να συμβεί. Ο ίδιος δεν φαίνεται πουθενά να προβαίνει σε βανδαλισμούς και οι «αρμοδιότητές του» μοιάζουν απολύτως διακριτές από των υπολοίπων…

Μεθοδικά, οργανωμένα, με σχέδιο που έμοιαζε να έχει καταστρωθεί μέχρι την τελευταία του γραμμή, ομάδες κουκουλοφόρων που ξεπηδούσαν από όλα τα σημεία του κέντρου της Αθήνας, κατάφεραν να μετατρέψουν την πρωτεύουσα σε κόλαση.
Το πλάνο προέβλεπε, εκτός από τα κλασικά (μολότοφ, πετροπόλεμο, αποκολλήσεις μαρμάρων κ.λπ.), καταδρομικές επιθέσεις εναντίον κτιρίων – στόχων, όπως ήταν τα πολλά τραπεζικά υποκαταστήματα του κέντρου που παραδόθηκαν στη μανία των κουκουλοφόρων.
ΥΓ. Φαίνεται ότι αυτή τη φορά, οι “κουκουλοφόροι” δεν ήταν εφοδιασμένοι με φορητούς ασυρμάτους για να λαμβάνουν εντολές και να καθοδηγούνται.
Μάλλον οι διαθέσιμοι ασύρματοι δεν επαρκούσαν για να καλύψουν τις ανάγκες των αστυνομικών, ή οι οργανωτές της επιχείρησης “μωβ ομπρέλα”,
φοβήθηκαν μην συλληφθεί κάποιος “κουκουλοφόρος” από τους διαδηλωτές έχοντας τον ασύματο στην τσέπη και γίνουν ρόμπες, όπως συνέβη προ καιρού.
Δ.Μ.

filotimia

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.
Photobucket

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *