Συνταρακτικά στοιχεία: Στην «αγκαλιά» του Εωσφόρου η Νέα Υόρκη

Σ” αυτή τη φωτογραφία των Δίδυμων Πύργων, οι οποίοι καταστράφηκαν στις 11 Σεπτεμβρίου 2001, διακρίνονται ξεκάθαρα τα σατανιστικά σύμβολα που τους περιέβαλαν. Σαν δευτερεύουσα σημείωση, το Άγαλμα της Ελευθερίας χτίστηκε από τους Ελευθεροτέκτονες. Στην πραγματικότητα πρόκειται για τον Εωσφόρο, τον κομιστή του φωτός.

Το 1664 το Νέο Άμστερνταμ μετονομάστηκε σε Νέα Υόρκη προς τιμήν του δούκα της Υόρκης, αδελφό του τότε Βασιλέα της Αγγλίας, ο οποίος ήταν μασόνος 33ου βαθμού.

Η Νέα Υόρκη αποτελεί το οικονομικό κέντρο των ΗΠΑ και ως εκ τούτου ασκεί επιρροή σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Είναι το παγκόσμιο κέντρο του εμπορίου και των επιχειρήσεων, όπως ήταν η Βαβυλώνα στην εποχή της.

Η Νέα Υόρκη αποτελεί επίσης ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα του κακού, δεδομένου ότι η λατρεία του χρήματος είναι η ρίζα όλων των κακών.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δείτε τις φωτογραφίες που αποδεικνύουν την παράδοση της Νέας Υόρκης στην «αγκαλιά» του Εωσφόρου:

Μεταξύ των χρηματοδοτών του καθεδρικού ναού του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στη Νέα Υόρκη ήταν η JP Morgan, καθώς και ο Μέγας Διδάσκαλος των Τεκτόνων της πολιτείας της Νέας Υόρκης. Η ολοκλήρωση του καθεδρικού ναού θεωρήθηκε μάλιστα, τόσο μεγάλο επίτευγμα για τους Ελευθεροτέκτονες που παρουσιάστηκε στην πρώτη σελίδα του περιοδικού τους “Masonic World” το Μάρτιο του 1925.

Το μασονικό τρίγωνο πάνω από τη δυτική είσοδο του ναού.

Στη δυτική πλευρά του καθεδρικού ναού υπάρχουν δεκάδες γλυπτά, τα οποία θεωρούνται εξαιρετικά «περίεργα». Σε ένα από αυτά απεικονίζεται η καταστροφή της πόλης, καθώς και κτηρίων που θεωρούνται ορόσημα της Νέας Υόρκης.

Το άγαλμα του Προμηθέα έξω από το Κέντρο Ρόκφελερ (Ο Προμηθέας ταυτίζεται με τον Εωσφόρο, επειδή παράκουσε το θεϊκό θέλημα και έδωσε τη φωτιά στους ανθρώπους).

Tο κτίριο Tisham, που βρίσκεται στην 53η οδό της 5ης λεωφόρου, γνωστό ως το 666. Tα τεράστια τρία εξάρια που κοσμούσαν τον Κολοσσό, απομακρύνθηκαν χωρίς να γίνει γνωστός ο λόγος.

hellasforce.com

Loading...

6 thoughts on “Συνταρακτικά στοιχεία: Στην «αγκαλιά» του Εωσφόρου η Νέα Υόρκη

 1. Ανώνυμος says:

  Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΟΣ ΠΑΝΤΟΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ…ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ..ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΣ ΑΛΑΖΟΝΑΣ…ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ…ΕΧΕΙ ΜΑΝΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ…ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ..

  Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΦΟΙΝΙΚΙΚΗ ΑΣΤΑΡΤΗ …ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΑΣΤΟΡΕΘ…ΣΤΗΝ ΛΙΛΙΘ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΙΔΑ…ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ Η ΘΕΑ ΕΚΑΤΗ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΦΩΣΦΟΡΟΣ Η ΔΑΔΟΥΧΟΣ…Ο ΗΛΙΑΚΟΣ ΘΕΟΣ ΜΙΘΡΑ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑΚΤΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΤΣΙ Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ [ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ] ΝΙΚΑΕΙ ΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ…

  ΤΟ ΚΟΥΦΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΧΙΛΙΑΣΤΕΣ [ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ ] ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ [ ΔΗΘΕΝ ΑΡΧΙΚΟΥΣ ] ΥΙΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ…ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ…ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΛΑΤΡΕΥΑΝ ΤΟΝ ΟΦΙΟΥΧΟ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΟΦΙΤΕΣ..

  Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ ΣΑΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΙΛΙΘ ΚΑΙ ΙΣΤΑΡΤΗ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ…Ο [ ΜΕΤΑΦΙΕΣΜΕΝΟΣ ] ΕΩΣΦΟΡΟΣ ΛΕΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΑΡΚΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ…ΒΑΠΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΛΥ ΥΠΟΥΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ…

  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΕΣ Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ Ο ΕΥΝΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ …ΚΡΥΒΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΩΤΕΡΗ [ ΕΚΠΤΩΤΗ ] ΟΨΗ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΠΛΑΝΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ…

  ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΝΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑΥΤΙΣΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ…ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ…Η ΑΝΙΣΟΡΟΠΗ ΜΠΛΑΒΑΤΣΚΥ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΟΝ ΤΑΥΤΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ…

  ΔΙΠΛΟ ΤΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΧΑΡΙΣΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΣΤΟ ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ ΤΥΦΛΟ…ΕΙΔΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ …ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΤΟ ΟΤΙ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΕΙΠΕ '' ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ '''..ΜΟΝΟΝ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ…ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΩΣ ΨΗΛΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΩΤΙΖΕΙ ΟΛΟΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ

  ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *