ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΡΟΗ ΤΟΥ MATRIX ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ…

Όταν έρθει ο καιρός που θα νιώσεις ΜΟΝΟΣ ανάμεσα σε πλήθος ανθρώπων και ο κύκλος των φίλων και συγγενών δεν θα σε αγγίζει εσώψυχα… Όταν έρθει η μέρα που θα νιώσεις ότι ¨πνίγεσαι¨ σε μια θάλασσα ¨άψυχων ανθρώπων¨ και θες να φύγεις ¨μακριά¨… Όταν έρθει η στιγμή που όλα θα σου φαίνονται ¨άδεια¨ και ανούσια σε ένα κόσμο ψεύτικο και ξένο για σένα…τότε ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να μείνεις μόνος με τον Εαυτό σου και να κάνεις ίσως τον πιο καθοριστικό διάλογο της ζωή σου μαζί Του. Εσύ και Αυτός, σαν να μιλάς στο είδωλο σου όταν αντικατοπτρίζεται σε έναν καθρέπτη, μονό που Αυτός είναι ……¨πιο αληθινός¨ από εσένα διότι ΕΣΥ είσαι εγκλωβισμένος σε ένα κόσμο σαθρό και εικονικό, ενώ Αυτός ¨δονείται¨ σε ανώτερες συχνότητες και γνωρίζει ¨περισσότερη αλήθεια¨.

Γι΄ αυτό να Τον ακούσεις προσεκτικά, ¨ίσως¨ προσπαθεί καιρό να σε απομονώσει από το ¨σύστημα¨ για να σου πει ¨λόγια καθοδήγησης¨. Μην περιμένεις να ακούσεις ήχους στα αυτιά σου, ούτε φωνές να κατακλύσουν το Νου σου, περίμενε απλά να ¨πλημμυρήσει¨ η καρδία σου από συναισθήματα, εικόνες, μελωδίες και μυρωδιές!Ότι πληροφορία φιλτράρεται από την καρδιά σου, αποδέξου την!

Ενώ ότι πληροφορία έρχεται από τον Νου ¨φορτωμένη¨ μόνο με ¨απλή λογική¨, τότε δεν ανήκει σε εσένα γι΄ αυτό αποδέσμευσέ την! Η λογική είναι το βασικό ένστικτο επιβίωσης στο γήινο επίπεδο, όμως έξω από αυτό και σε άλλα ενεργειακά επίπεδα η έννοια της λέξης ¨λογική¨ δεν υφίσταται. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που δεν γίνονται αποδεκτές από το ευρύτερο κοινό οι αλλαγές που πλησιάζουν σαν καταιγίδα ολόκληρο τον πλανήτη, αφού τα γεγονότα που έρχονται, ¨μπλοκάρονται¨ από την ¨λογική¨ και δεν μπορούν να γίνουν κατανοητά και αφομοιώσιμα από τον προγραμματισμένο εγκέφαλο.Ο εγκέφαλος είναι το όργανο που θα δεχθεί τις περισσότερες ενεργειακές επιθέσεις από τον ¨αόρατοκόσμο¨. Όταν σχεδόν παντού γύρω σου συναντάς τις ενέργειες του θυμού του μίσους, του φόβου, της κακίας, κτλ πρέπει να καταλάβεις ότι όλα αυτά είναι απλά το ορατό αποτέλεσμα κάποιων άλλων αοράτων ενεργειακών συγκρούσεων που βαρβαρίζουν την ψυχική μας ηρεμία! Είναι αρνητικές σκεπτομορφές που επιβιώνουν από τις εκλυόμενες ενέργειες όλων αυτών των αρνητικών συναισθημάτων.

Όποτε παρατηρείς« … ακραίες αντιδράσεις ανθρώπων που η αφορμή της αντίδρασης δεν δικαιολογεί τέτοια συμπεριφορά, τότε μάθε ότι κάποια σκεπτομορφή βρίσκεται σε ¨μια γωνία¨ και έκανε πολύ καλά την δουλεία της! Εσύ που γνωρίζεις τι συμβαίνει πίσω από το ορατό, οφείλεις να ¨αντιλαμβάνεσαι¨ εκ των προτέρων πότε συντελούνται οι προϋποθέσεις αυτής της ενεργειακής παγίδας και να μεριμνείς προς την αποφυγή της.

Μην περιμένεις οι ¨πολλοί¨ να αποδεχτούν τις απόψεις σου, μάλιστα να αρχίσεις να ανησυχείς όταν οι περισσότεροι συμφωνούν μαζί σου. Οι πολλοί ποτέ δεν είχαν δίκιο, ποτέ δεν ακολούθησαν το σωστό μονοπάτι, ήταν και είναι πρόβατα κλεισμένα σε μεγάλα μαντριά. Αντίθετα να χαίρεσαι όταν βαδίζεις σε δύσκολα μονοπάτια, γιατί εκεί θα συναντήσεις λίγους ανθρώπους αλλά θα είναι αληθινοί ¨εργάτες¨ που έχουν την γνώση και την δύναμη να σε καθοδηγήσουν σε νέες ατραπούς.Όσο μόνος και να νιώσεις, όσο αδικημένος και να αισθανθείς, ένα πράγμα να γνωρίζεις: ¨Είσαι τυχερός που συμβαίνει αυτό σε εσένα γιατί όλα ¨δείχνουν¨ ότι το ίδιο το σύστημα σε έχει καταδικάσει σε εξορία επειδή διαφέρεις και δεν μπορεί να σε ελέγχει¨. « …ΕΣΥ Συνέχιζε να πηγαίνεις κόντρα στην ¨ροη του κοπαδιού¨ και η δικαίωση ΣΟΥ είναι θέμα ελάχιστου χρόνου!».

Α Ν Α Ξ A Y T O N


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΗΓΗ

Loading...

6 thoughts on “ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΡΟΗ ΤΟΥ MATRIX ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ…

 1. Pan Anas says:

  σκοπός είναι να ερευνηθεί η διττότητα και η εντροπία ώστε να υπάρχει "ισιιοροπια" ….τώρα είναι οι μεν και οι δε…η….
  η ελευθερια αρχίζει από εμάς…και τελειώνει σε εμάς…
  είμαστε το κεντώ και το άκρο …
  είμαστε ο πεινασμένος και ο άπληστος
  όπως μέσα έτσι και έξω
  όπως πάνω έτσι και κάτω..
  δεν δέχομαι την διαφορετικότητα ..
  είμαστε όλοι ίδιοι και νίκος …
  είμαστε όλοι γεννημένοι ???δεν ξέρω για αυτό αλλα το "αντρωπινο" γένος goim όχι έχει ελπίδα και οι ιδιότητες του θησαυρός για τον συμβάν…
  εμείς είμαστε και ακόμη και αν έχουμε ένα καράβι οργή μέσα μας
  ακόμη αγαπάμε
  τσουγκρίζουμε λίγη ρακί με dako
  δεν ξοδέψαμε τα όμορφα άδικα
  τα όμορφα δεν ξοδεύονται
  δεν περιμένω αξίωση
  όλοι με λένε τρελό
  εγώ είμαι σίγουρος
  χωρίς την ανάγκη τις ταμπέλας απέξω ακόμη προσπαθώ τις ταμπέλες του μέσα…
  η σπορά μας θα βλαστήσει
  η γενιές μας και γόνος
  είναι θεϊκές
  όλων

  ποιος ανίδεος θα πάει κόντρα ??αν ο σπινθήρας λειτουργεί ????
  και ξέρετε πως λειτουργεί αυτό ??σαν ποτάμι …που ξεχύνεται από σπασμένο φράγμα…???!?!?!?
  xxxeexee…..πάλι θέατρο ..και πάλι τσίρκο …και τα ίδια και τα ίδια pooola χρονια τώρα …
  ίδιες συνομωσίες …ίδιες προβλέψεις …τελικά έσω και τώρα είναι όλα …εδώ και τώρα …

  88 ?!?!?και δεν πέρασε ακόμη ….άσχετα με το 17 8
  έχουμε ακόμη …
  ας πάνε όλοι να ψηφίσουν
  ας θάψουν κετού υπολοιπους
  αστούς
  και έπειτα ??
  πάλι τα ίδια

  τι πιο απλό ..
  people are awesome

 2. Ανώνυμος says:

  «…καὶ μὴ συσχηματίζεσθε τῷ αἰῶνι τούτῳ, ἀλλὰ μεταμορφοῦσθε τῇ ἀνακαινώσει τοῦ νοός ὑμῶν, εἰς τὸ δοκιμάζειν ὑμᾶς τί τὸ θέλημα τοῦ Θεοῦ τὸ ἀγαθὸν καὶ εὐάρεστον καὶ τέλειον» (Ρωμ. 12, 2).

 3. Littlepartofsoul says:

  ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠ΄ΟΣΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.

  ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΠΩΣ ΠΑΡ΄Ο,ΤΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΩ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ, ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΣ ΜΕ ΞΑΝΑΦΕΡΝΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΩΣΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΕΥΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΕΘΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΜΟΥΝ.

  ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΗΡΕΜΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΩ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΙ.

  ΙΩ

  • Ανώνυμος says:

   Μην ανησυχείς και είμαστε πολλοί, όσο για την αρνητικότητα που εισπράττεις είναι το τίμημα της ελευθερίας και του διαχωρισμού από τους πολλούς. Προσωπικά λέω πως αξίζει, εσύ;
   ΔΠ

   • Littlepartofsoul says:

    ΝΑΙ ΔΠ. ΑΞΙΖΕΙ. ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ… ΑΞΙΖΕΙ.

    ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΕΠΑΝΕΛΑΒΑ ΤΟ "ΠΟΛΥ", ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ …ΠΟΛΥ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΕΛΠΙΖΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ….

    ΙΩ

  • Ανώνυμος says:

   Το ίδιο συνέβει και σε μένα .
   Αδελφές ψυχές …..
   Τώρα ξερω οτι ειναι μοναχικός ο δρόμος και δεν παραπονιέμαι .
   Μητέρα γη = Δημήτρης .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *