Συνεχίζουν την παράδοση της χώρας στους Εβραίους;

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Συνάντηση με την αντιπροσωπεία των «Εβραϊκών Ομοσπονδιών Βόρειας Αμερικής» που πραγματοποιεί επίσκεψη στη χώρα μας είχε νωρίτερα σήμερα το απόγευμα ο Υπουργός Εξωτερικών της χώρας Σταύρος Λαμπρινίδης.


Έτρεξε για να «υποδεχτεί» τους … συνδικαλιστές του εβραϊσμού, την ίδια ώρα που οι ελληνικές ομογενειακές οργανώσεις έχουν επανειλημμένα καταγγείλει την εγκατάλειψή τους από το ελληνικό κράτος. Γιατί;

Μα για να συνεχίσει το παζάρι, στο οποίο έχει μπεί εδώ και κάποιο καιρό η χώρα μας, με τις διάφορες συνιστώσες του διεθνούς εβραϊσμού. Παζάρι το οποίο συμπεριλαμβάνει πολλών ειδών ανταλλαγές. Και μπορεί το … Ισραήλ να έχει γίνει δημοφιλές τελευταία στην χώρα, αλλά κάποιοι από εμάς δεν κοροϊδευόμαστε.


Άλλωστε το ποιός είναι κερδισμένος από αυτές τις συναντήσεις είναι φανερό. Στην τελευταία … επίσκεψη εβραϊκών οργανώσεων στην χώρα μας, αυτό που βγήκε ήταν η απόδωση ενός τεράστιου χρηματικού ποσού στην εβραϊκή κοινότητα Θεσσαλονίκης, για την απαλλοτρίωση ενός νεκροταφείου, που είχε κάνει ο Μεταξάς. Και η ιδιοκτησία του ήταν ιδιαίτερα αμφισβητίσιμη, αφού τα ελληνικά δικαστήρια είχαν απορρίψει στο παρελθόν αιτήματα της εβραϊκής κοινότητας. Μετά όμως την … επίσκεψη των εκπροσώπων της εβραϊκής διασποράς, οι εβραίοι της Θεσσαλονίκης αποζημιώθηκαν με κάτι παραπάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ.


Για να δούμε τώρα, πόσο θα αξίζει αυτή η επίσκεψη και η συνάντησή τους, με τον Υπουργό Εξωτερικών. Και αν θα είναι χρήματα, αίμα ή κάτι άλλο…

elkosmos.gr

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *