ΣΥΝΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΜΕΤΑΞΥ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΩΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΜΕΣΣΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ…ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666.

(Ιερουσαλήμ) Το 2013 οι καθολικοί των Αγίων Τόπων θα Γιορτάσουνε το Πάσχα μαζί με τους ορθόδοξους στις 5 Μαΐου και όχι στις 31 Μαρτίου. Μαρτίου όπως και στην υπόλοιπο κόσμο.

Στην Ιερουσαλήμ και τους άλλους αγίους τόπους το Πάσχα θα εορταστεί σύμφωνα με το Ιουλιανό ημερολόγιο όπως αποκαλύπτει το λατινικό Πατριαρχείο Ιεροσολύμων.

Η Αγία Έδρα επέτρεψε τις διάφορες ιεροτελεστίες και την ελευθερία να γιορτάσουν με το Γρηγοριανό ή το Ιουλιανό ημερολόγιο. Κατέληξαν έτσι οι καθολικοί επίσκοποι των Αγίων Τόπων, προκειμένου να ενισχύσουν την χριστιανική ενότητα σε μέρη, όπου ο Υιός του Θεού γεννήθηκε στη γη, έζησε και πέθανε στον Σταυρό, να ακολουθούν το Ιουλιανό ημερολόγιο που χρησιμοποιούν επίσης οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί……….

………Η επιθυμία του Βενέδικτου XVI για τον συνεορτασμό παγκοσμίως του Πάσχα μεταξύ Ανατολής και Δύσης ο Πάπας Βενέδικτος XVI. έχει εκφράσει πολλές φορές την ελπίδα ότι οι Καθολικοί και οι Ορθόδοξοι θα έρθουν σε σύμφωνια για τον εορτασμό της γιορτής του Πάσχα. Η Αγία Γη αποτελεί το πρώτο βήμα για αυτό.

greek-observatoryNicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


5 thoughts on “ΣΥΝΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΜΕΤΑΞΥ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΩΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΜΕΣΣΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ…ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666.

  1. Ανώνυμος says:

    "το Ποθού­μενο θα έρθει όταν έρθουν δύο καλοκαίρια και δύο Πα­σχαλιές μαζί", πέφτει το έτος 2014! Γιατί; Διότι τη χρονιά εκείνη συμπίπτει το Πάσχα Ορθόδοξων και Καθολικών (20 Απριλίου), ενώ ήδη από τώρα ειδικοί επιστήμονες (μετεωρολόγοι) κάνουν αναφορές ότι την ίδια χρονιά θα έχουμε γενική λειψυδρία και φοβερή ζέστη, με υπερβολι­κά υψηλές θερμοκρασίες, άρα δεν θα γνωρίσουμε καθό­λου χειμώνα (θα συμπέσουν δηλ. δύο καλοκαίρια μαζί…)
    ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ;;;;;;;;;;;; ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΠΑΝΕ… ΚΑΤΙ ΤΟΥΣ "ΚΑΙΕΙ"…

  2. ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΠΑΔΑ says:

    ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ. ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑ 5 ΜΑΊ. ΟΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ. ΔΗΛ. 28 ΑΠΡ. ΚΑΙ ΟΧΙ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ.ΔΗΛ. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΗΝΑ. ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΟΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ. ΔΕΥΤΕΡΟΝ.ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΔΕΝ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΟ ΙΟΥΛΙΑΝΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΙΑΝΟ. ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΙΟΥΛΙΑΝΟ.ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟ ΙΟΥΛΙΑΝΟ ΓΙΟΡΤΑΖΕΤΑΙ 13 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΙΑΝΟ. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΛΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *