Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

15:12 - 23/08/2011

Συναγερμός στην Αλεξανδρούπολη – Η φωτιά απειλεί χωριά – Έτοιμο το σχέδιο εκκένωσης!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Οι φλόγες βρίσκονται 500 μέτρα από το χωριό Ατάρνη, που υπάρχουν 35 σπίτια
– Στην περιοχή έχουν σταλεί λεωφορεία για την εκκένωση χωριών
– Οι πυροσβέστες προσπαθούν να περιορίσουν το μέτωπο που καταπίνει τα πάντα στο πέρασμά του
– Κλειστή η Εγνατία στο ύψος της Μάκρης (ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

Ο πύρινος εφιάλτης καταπίνει τα πάντα στο πέρασμά του και οι αρμόδιες υπηρεσίες της Αλεξανδρούπολης, έχουν τεθεί σε κατάσταση συναγερμού. Η φωτιά που εκδηλώθηκε στις 12.15 σε δασική έκταση στην Μάκρη, βόρεια της Εγνατίας Οδού, εξαπλώθηκε λόγω των ισχυρών ανέμων και πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στα σπίτια του χωριού Ατάρνη.

”Περιμένουμε την εντολή των δημάρχων για να εκκενώσουμε τα χωριά που απειλούνται από τη φωτιά. Οι φλόγες βρίσκονται 500 μέτρα από το χωριό Ατάρνη”
δήλωσε στο NewsIt, ο προϊστάμενος της υπηρεσίας πολιτικής προστασίας Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης, Κώστας Χουβαρδάς.



Σε ανακοίνωση που εξεδόθη από την Περιφέρεια Εβρου η κατάσταση κρίνεται κρίσιμη και για προληπτικούς λόγους έχουν σταλεί στην περιοχή λεωφορεία του Δήμου Αλεξανδρούπολης και του ΚΤΕΛ Εβρου για πιθανή εκκένωση των οικισμών Δικέλλων, Μεσημβρίας και Πλάκας και παράλληλα ζητείται από τους κατοίκους να συνεργάζονται με τις αρχές και να αποφεύγουν άσκοπες μετακινήσεις.

Η πυρκαγιά πέρασε την Εγνατία Οδό, με αποτέλεσμα η αστυνομία να διακόψει την κυκλοφορία για να μην υπάρξει κίνδυνος για τα διερχόμενα οχήματα. Στο έργο της κατάσβεσης παίρνουν μέρος 36 πυροσβέστες με 15 οχήματα, 40 άτομα πεζοπόρα, 10 οχήματα από τους ΟΤΑ, 1 ελικόπτερο και 2 αεροπλάνα.
  Μαίνονται οι φωτιές σε Δερβένι, Βαθύ, Αμφιλοχία και Αχαϊα
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά στην θέση Δερβένι, ανάμεσα στην παλαιά και την νέα εθνική οδό προς Καλαμάτα, που εκδηλώθηκε, χθες, λίγο μετά τις 20.00 το βράδυ. Ο δρόμος ανάμεσα σε Παραδείσια και Αλλαγή είναι κλειστός και η κυκλοφορία γίνεται από παρακαμπτήριους

Η πυρκαγιά καίει χαμηλή δασική βλάστηση και επιχειρούν δυνάμεις της πυροσβεστικής με 10 οχήματα και 21 πυροσβέστες, μια ομάδα πεζοπόρου, ενώ ρίψεις νερού κάνουν δύο αεροσκάφη καναντέρ, τέσσερα πεζετέλ και ένα ελικόπτερο.

Σε εξέλιξη η φωτιά που ξέσπασε χθές στη Γαβρολίμνη Ναυπάκτου. Υπό μερικό έλεγχο η φονική πυρκαγιά στο Βαθύ Λακωνίας.

Πυρκαγιά και σε αγρούς στην περιοχή Φαρραί στον δημο Ερυμανθου Αχαϊας. Επι τόπου 27 πυροσβέστες με 9 οχήματα. Ρίψεις νερού κάνουν 2 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Στο Γιανισκάρι Αχαΐας ενεργό παραμένει το μέτωπο της φωτιάς που ξέσπασε σε δάσος. Σαράντα δύο πυροσβέστες, με 18 οχήματα και πέντε ομάδες πεζοπόρο επιχειρούν επί τόπου, ενώ από αέρος, συνεχείς ρίψεις νερού πραγματοποιούν δύο αεροσκάφη.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε επίσης σε δασική έκταση στην περιοχή Στάνος Αμφιλοχίας. Τη φωτιά προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο 20 πυροσβέστες, με 9 οχήματα, ενώ από αέρος συνδράμουν ένα αεροσκάφος και ένα ελικόπτερο.

Σε εξέλιξη είναι πυρκαγιά, που ξέσπασε γύρω στις 17.00 το απόγευμα, στο Δρακόντιο Λαγκαδά. Η φωτιά καίει πευκόδασος, ενώ δεν κινδυνεύει κατοικημένη περιοχή. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 8 οχήματα. 


http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=92426&catid=6 Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*