Συναγερμός για ηλιακή καταιγίδα που πλησιάζει τη Γη, σήμερα Παρασκευή και 13!

Συναγερμός για ηλιακή καταιγίδα που πλησιάζει τη Γη, σήμερα Παρασκευή και 13!

SOS εκπέμπει η επιστημονική κοινότητα για τον κίνδυνο να χτυπήσουν την Γη τρεις αλλεπάλληλες ηλιακές εκρήξεις. Οι ειδικοί προειδοποιούν ότι η ηλιακή καταγίδα που σημειώθηκε την Τρίτη θα φτάσει στη Γη, την Παρασκευή, 13 Ιουνίου, και ενδέχεται να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στον πλανήτη μας, όπως blackout στις τηλεπικοινωνίες.


Τα ηλιακά συμβάντα αποτυπώθηκαν σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η NASA την περασμένη Τρίτη και οι επιστήμονες προειδοποιούν ότι αύριο, Παρασκευή, ίσως δημιουργηθούν αρκετά προβλήματα που θα επηρεάσουν την καθημερινότητά μας.

«Οι επιπτώσεις από αυτή τη δραστηριότητα που σημειώθηκε την Τρίτη ήταν οι επικοινωνίες να επηρεαστούν κατά τη στιγμή της έκρηξης», τόνισε σε σχετική ανακοίνωσή της η Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας της Αμερικής (NOAA).


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι επιστήμονες τονίζουν πως μία τέτοια έκρηξη στον Ήλιο απελευθερώνει τεράστιες ποσότητες ύλης και ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας, με αποτέλεσμα, μεταξύ άλλων, να απειλούνται τα συστήματα επικοινωνίας υψηλής συχνότητας που χρησιμοποιούνται από μετεωρολογικούς σταθμούς, χειριστές αεροπλάνων και διεθνείς ραδιοτηλεοπτικούς φορείς που εκπέμπουν σε βραχέα κύματα. Η NASA, δε, τονίζει ότι τα συστήματα GPS ενδέχεται επίσης να επηρεαστούν.

Ωστόσο, από την έκρηξη στον Ήλιο δεν περνάει επιβλαβής ακτινοβολία μέσα από την ατμόσφαιρα της Γης ούτε επηρεάζει σωματικά τον άνθρωπο στο έδαφος.

Οι ηλιακές εκρήξεις -που προκαλούνται από τη συσσώρευση μαγνητικής ενέργειας στην ατμόσφαιρα του Hλίου- πιστεύεται ότι είναι από τα πιο ισχυρά φαινόμενα του τρέχοντος ηλιακού κύκλου.

Η NOAA έχει προειδοποιήσει για «πιθανές συνεχιζόμενες εκρήξεις στον Ήλιο στο εγγύς μέλλον – μερικές από τις οποίες θα μπορούσε να είναι ακόμη πιο ισχυρές».

protothema.gr

Loading...

64 thoughts on “Συναγερμός για ηλιακή καταιγίδα που πλησιάζει τη Γη, σήμερα Παρασκευή και 13!

 1. Ανώνυμος says:

  ΠΑΙΔΕΣ…

  ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ… FARADAY CAGE ( κλωβός ηλεκτρικής θωράκισης, για ηλεκτρονικές συσκευες κτλ ) ???

  ΓΙΑΝΝΗ-ΚΟΖΑΝΗ ως ειδήμων ???

  Λιας

  • Ανώνυμος says:

   ΓΕΙΑ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΤΟΝ ΛΙΑ…ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙΙ ΟΙ ΑΓΩΓΙΜΕΣ ΑΣΠΙΔΕΣ ΦΙΛΕ…ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΕΞΑΥΛΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ… ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ…Ο ΗΛΙΟΣ ΥΠΕΡΚΑΥΣΩΝΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ….ΚΟΙΤΑΜΕ ΚΑΥΣΩΝΕΣ ΛΕΜΕ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

   • Ανώνυμος says:

    ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑΝΝΗ-ΚΟΖΑΝΗ…ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΑΝ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΡΑΒΗ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΜΠΡΙΖΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΥΠΝΟ !

    ΕΧΩ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ (φορητό φ/β πάνελ, ηλ.φορτιστη κ.α ) ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΣΤΟ ΣΑΚΙΔΙΟ (οταν ειναι για ορειβασία – πεζοπορία) ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ !…ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ.

    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ !!!

    Λιας

 2. Ανώνυμος says:

  ΠΡΟΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΠΟΛΙΤΕΣ
  ΚΕΙΜΕΝΟ:

  ΑΥΡΙΟ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΠΛΗΓΜΑ ΙΣΧΥΡΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΠΑΛΜΟΥ [EMP] ΑΠΟ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΗ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΤΕΜΜΑΤΟΣ. ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑΣ ΣΕ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ.

  1ο ΜΕΤΡΟ:
  ΝΑ ΕΓΓΙΖΕΤΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΓΑΝΤΙΑ.

  2ο ΜΕΤΡΟ:
  ΚΑΛΥΨΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΣΤΡΩΜΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ Π.Χ. ΝΑΫΛΟΝ ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΝΤΗΛΟ ΟΙΚΙΑΣ Ή ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ. ΜΕΤΑ, ΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΛΕΓΜΑ ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΩΣ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΥΚΝΟΤΕΡΟ, ΚΑΙ ΓΕΙΩΣΤΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΠΛΕΓΜΑ. ΜΕΤΑ, ΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΠΛΕΓΜΑ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΡΩΜΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ Ή ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΜΕΜΒΡΑΝΗΣ.

  3ο ΜΕΤΡΟ:
  ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΤΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΔΕΗ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΤΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΕΩΣ.

  4ο ΜΕΤΡΟ:
  ΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕΡΗ, ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ – ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΞΗΡΑΣ ΚΑΙ ΠΛΟΙΩΝ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΙΠΛΟ ΚΑΛΥΜΜΑ, ΗΤΟΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ – ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ – ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ. ΔΙ' ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΓΕΙΩΣΤΕ ΜΕ ΑΚΙΔΕΣ ΠΡΟΣ ΟΠΙΣΘΕΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ. ΔΙ' ΟΧΗΜΑΤΑ ΞΗΡΑΣ ΓΕΙΩΣΤΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΣΥΡΟΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ. ΔΙΑ ΠΛΟΙΑ ΓΕΙΩΣΤΕ ΣΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ.

  5ο ΜΕΤΡΟ:
  ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΝΕΡΟ, ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΒΡΕΓΜΕΝΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ.

  ΤΕΛΟΣ._ ΟΒΕΡ._

  ΑΠΟ ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ,
  ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΩ ΟΔΗΓΙΑΣ:
  ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ,
  ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

  http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/

   • Ανώνυμος says:

    ΡΕ ΤΟΜΑΡΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΣΑΣ, ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΤΕ ΚΙΟΛΑΣ?
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ Ο ΗΛΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

    • Ανώνυμος says:

     Δεν φτάνει που μας πρήζετε με τις μπούρδες σας, και τις ψευτο-προφητείες σας, βρίζετε και από πάνω; Πού θα κρυφτείτε τώρα που δεν έγινε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ όπως και είχε πει η περίφημη επιστημονική κοινότητα που μνημονεύετε; Απαράδεκτοι μπουρδολόγοι είστε και τίποτε άλλο.

     • Ανώνυμος says:

      ΡΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ..ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟ EMP ΘΑ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΚΑΤΑΚΟΥΤΕΛΑ ΤΗ ΓΗ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 1859 ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΦΩΤΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΤΗΛΕΓΡΑΦΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΡΘΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΣΤΗ "ΝΑΣΑ" ΣΤΗ "NOAA" ΚΑΙ ΣΤΗ WIKIPEDIA… ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΦΘΟΥΝ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ…ΓΙ'ΑΥΤΟ Η ΝΑΣΑ ΕΒΓΑΛΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟ 2014 ΠΟΥ ΜΕΤΕ-ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΕ ΟΤΙ ΤΟ 2012 ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ ΓΛΙΤΩΣΑΜΕ ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΡΙΓΚΤΟΝ ΟΠΩΣ ΤΟ 1859 ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΛΗΦΘΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ANTI-EMP ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΝΕ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ…Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΩΖΕΙ….ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΜΩΣ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΑΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΖΟΜΠΙ…ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ

    • Ανώνυμος says:

     εγώ έχω μια απορία με την ΟΕΑ, έχετε χάση ελαφρός την μπάλα. Το τελευταίο καιρό ζητάτε λεφτά, δικαίωμα σας είναι, αλλά λέτε οτι προορίζονται για 1 γυναίκα "ηρωίδα, κτλ κτλ" .

     Μόνο που διαβάζοντας το, βλέπεις οτι αυτή η "ηρωίδα" είναι μπεκρου. Και ενώ δεν έχετε λεφτά και ζητάτε, τα λεφτά για το αλκοολ τα βρίσκει μια χαρά. Ξέρεις πόσο ακριβό είναι το αλκοόλ? Αυτή οχι μόνο το βρίσκει, αλλα του δίνει και καταλαβαίνει …

     τουλάχιστον 2-3 φορές έχετε βγάλει οτι εχει μπει για αποτοξίνωση και οτι σύρετε κάτω στους δρόμους μεθυσμένη. Ήθελα να ήξερα ηρωίδα σε τι πράγμα είναι? Στο να τρέχει στα μπαρ και να χαπακώνετε?

     θέλοντας να καταλήξω ότι έχει χαθεί ελαφρός η ουσία…

     Τι ομάδα αίματος είναι αυτή η " ηρωίδα" ? Εαν είναι Α, ΑΒ, Β… δεν είναι καν ελληνίδα.

     • Ανώνυμος says:

      ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΟΙ ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΣΑΣ ΤΟΥ 1821 ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΑΚΟΔΟΞΙΑΣ ΣΑΣ (ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΜΠΟΡΔΕΛΟΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ) ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821 ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙ "ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ".
      ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΙΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΗΡΩΙΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ?
      ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ…
      ΚΑΚΟΣ ΨΟΦΟΣ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΑΛΑΧΤΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΡΩΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΦΑΡΑ ΣΑΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ

     • Ανώνυμος says:

      ρε άντε χεσου από εδω και εμένα ο παππούς μου είναι υποθετικά εθνικώς ήρωας, ούτε μπεκρής και εξαρτημένος ήταν και ζούσε με150 χιλιάρικα δραχμές σύνταξη μέχρι το 2000 και μεγάλωσε και 6 παιδια. Τον παρασημοφόρησαν αφού πέθανε. Και δεν ήταν ήρωας του 40 αλλά ούτε το 74, ήταν του 1912-1918
      γελοίε.

     • Ανώνυμος says:

      ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΣΧΡΟ ΕΠΙΟΡΚΟ ΑΘΛΙΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑ'Ι'ΚΗΣ " ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ " ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΩΝ ΗΤΟΙ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑ'Ι'ΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ . —–

      Η ΕΛΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ , ΔΙΟΤΙ ΗΔΗ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ , ΟΤΑΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΕ ΕΚΕΙ , ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΔΙΕΡΡΗΞΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ , ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΣΕΡΧΟΤΑΝ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ , ΕΔΕΡΝΕ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΒΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . —

      Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ ΗΡΩ'Ι'ΔΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ 1821 ΘΥΣΙΑΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΤΟΛΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ——-
      ΟΤΑΝ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ , ΑΓΓΛΟ — ΒΑΥΑΡΙΚΟ – ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ , ΤΟ 1830 , Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ ΖΗΤΗΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ . —-
      ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ — ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ , ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΡΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ !!!!!!!!!!!!!! . —–

      ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ " ΕΧΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ " ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΑ ΕΛΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ . —–
      ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΑΥΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΙΚΗΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑΣ , ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ 2013 , ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ ΕΛΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΡΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ . —–

     • Ανώνυμος says:

      Είσαι τόσο ΗΛΙΘΙΟΣ που δεν κινδυνεύεις από τον ήλιο, θα λαμπαδιάσεις από μόνος σου όπως πας…

     • Ανώνυμος says:

      Όχι μωρέ, που να τρέχεις τώρα, μείνε τυλιγμένος στο πλαστικό σου…

   • Ανώνυμος says:

    Λήξις συναγερμού, βγάλε το σουρωτήρι από το κεφάλι, αλλά να το έχεις κάπου πρόχειρο γιατί ποτέ δεν ξέρεις…

 3. Ανώνυμος says:

  ΡΕ ΑΝΟΗΤΟΙ "ΞΕΡΟΛΕΣ" ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ , ΠΟΥ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΤΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΩ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΚΛΩΒΟΥΣ ΦΑΡΑΝΤΕΪ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗ…
  ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΡΕ ΞΕΡΟΛΕΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ "ΝΑΣΑ" ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΑΚΗ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΠΟΥ ΠΑΤΑΤΡΙΧΑ ΤΗ ΓΛΙΤΩΣΑΜΕ ΤΟ 2012….
  AN MAΣ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕ ΘΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΕ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΤΗΣ ΔΕΗ, ΤΙΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΗΜΙΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ..ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΕΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΜΨΕΙ ΠΛΗΡΩΣ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ….:
  http://science.nasa.gov/science-news/science-at-nasa/2014/02may_superstorm/
  ΑΝΟΗΤΟΙ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ "ΞΕΡΟΛΕΣ" ΝΕΟΛΛΗΝΕΣ……….ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ Ο ΗΛΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟ ΦΧΑΡΙΣΤΗΘΩ….

   • Ανώνυμος says:

    ΤΗ ΓΛΙΤΩΣΑΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΛΕΙΝΟΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΓΛΙΤΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΩΣ ΑΝΙΕΡΑΡΧΗΤΑ ΑΝΑΡΧΑ ΖΟΜΠΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ Η ΟΕΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΜΒΑΝ ΠΟΥ ΑΝΑΠΟΦΕΚΤΑ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΝΑΠΟΦΕΚΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ, ΟΠΩΣ ΠΗΡΑΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΛΕΓΡΑΦΩΝ ΤΟ 1859 ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΛΟΓΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΗΛΙΑΚΗ ΣΟΥΠΕΡ ΕΚΡΗΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΠΑΛΜΟΥ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΗ ΓΗ ΚΑΤΑΚΟΥΤΕΛΑ, ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΩΣ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΥΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ ΝΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΕ ΤΡΥΠΕΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ!!!!!

   • Ανώνυμος says:

    ΤΗ ΓΛΙΤΩΣΑΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΛΕΙΝΟΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΓΛΙΤΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΩΣ ΑΝΙΕΡΑΡΧΗΤΑ ΑΝΑΡΧΑ ΖΟΜΠΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ Η Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΜΒΑΝ ΠΟΥ ΑΝΑΠΟΦΕΚΤΑ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΝΑΠΟΦΕΚΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ, ΟΠΩΣ ΠΗΡΑΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΛΕΓΡΑΦΩΝ ΤΟ 1859 ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΛΟΓΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΗΛΙΑΚΗ ΣΟΥΠΕΡ ΕΚΡΗΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΠΑΛΜΟΥ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΗ ΓΗ ΚΑΤΑΚΟΥΤΕΛΑ, ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΥΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ ΝΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΕ ΤΡΥΠΕΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ!!!!!

  • Ανώνυμος says:

   ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΝΟΗΜΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΧΑΡΙΣΤΩΝ ΖΟΜΠΙ…
   ΟΝΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΚΟΜΗ…
   ΠΟΣΟ ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΟΜΠΙ…….
   Although these sunspots are leaving, they still pose a threat to Earth. Both of them are well-connected to our planet by the sun's spiraling magnetic field. If one of them erupts this weekend–a distinct possibility–energetic particles could be funneled by magnetic forces back toward Earth, causing a solar proton storm.

   Meanwhile, another active sunspot is not leaving: AR2087 is almost directly facing Earth and it has a 'beta-gamma-delta' magnetic field that harbors energy for X-class solar flares. Any eruption from this sunspot would hit Earth head on. NOAA forecasters estimate a 30% chance of X-flares on June 14th.

  • Ανώνυμος says:

   Εγω να δεις ποσο θα χαρω αν τελικα δεν γινει ηλιακη καταιγιδα, αλλα πλημμυρα… Τοτε να δουμε τι θα κανεις ολη την πλαστικουρα με την οποια τυλιξες το σπιτι τρομολαγνε κρετινε. Θα μας πεις και ζομπι κιολας, αντιστρατηγε του κ.λου

   • Ανώνυμος says:

    ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΚΟΠΡΟΛΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

  • Ανώνυμος says:

   Και εσυ ποιος εισαι που θα κρινεις αν μας αξιζουν η ' οχι τα χειροτερα… Τραβα στο καταφυγιο σου βρε κακομοιρη που θα μας πεις και ψευδελληνες? Εσυ δηλαδη εισαι σιγουρος οτι καταγεσαι απευθειας απ τον ηρακλη εξ αιματος? Εχεις κανει και τεστ dna?
   Η' μηπως νομιζεις οτι η αλαζονεια σου ειναι δειγμα ελληνικου τροπου σκεψης?
   Το σιγουρο ειναι οτι ο περιγυρος σου σε θεωρει και πολυ ΜΑΛΑΚΑ

   • Ανώνυμος says:

    ΟΤΑΝ ΡΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ Η ΟΕΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΟΔΗΓΕΙΕΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟ ΚΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟ ΤΡΟΠΟ, ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΧΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ, ΣΤΑ ΣΚ@Τ@ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ… ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ..ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΚΩΝΙΟ ΣΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ.. ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΒΟΡΘΟΛΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ…ΚΑΛΟ ΨΟΦΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΙΟ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ, ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ Ε ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!!

  • Ανώνυμος says:

   Που ειναι η Ο.Ε.Α. οεο?
   Δεν ηξερα οτι σχολιαζει τετοιο ψυχακι στα κατοχικα…
   Εχω κλασει στο γελιο λεμε!

   • Ανώνυμος says:

    ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΥΧΑΚΗΔΕΣ:

    ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΙΣΟΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

    Αφ'ενός αποκλείετε και απορρίπτετε ως "Παράνοια" και "Αυτοκτονία" την εκλογή ενός πιλότου αεροσκάφους ή ενός οικογενειακού ιατρού, με Δημοκρατική ψηφοφορία μεταξύ των "ίσων" επιβατών και των "ίσων" θαμώνων καφενείου, δια την επιλογή ενός εξ'αυτών ως "πιλότου" και ως "ιατρού", και επιμένετε στην ΑΝΙΣΗ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΗ – ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗ επιλογή του πιλότου και του ιατρού, από τους ΟΛΙΓΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ, ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ των σχολών αεροπορίας και ιατρικής από τους οποίους έλαβαν αξίως (αξιοκρατικώς) τα πτυχία τους μετά από ΑΓΩΝΕΣ – ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ,

    Αφ'ετέρου συμμετέχετε σε Δημοκρατικές ψηφοφορίες στις οποίες θρασύτατα και αναιδώς, εσείς οι στερούμενοι γενικές και ειδικές γνώσεις επιστημών, ψηφίζετε και ψευδόμενοι ότι είσθε "ίσοι" με τους Πανεπιστημιακούς Καθηγητές, Κριτές Αγώνων Επιστημών, δίδετε Πτυχία (!!!) Υπερ-Ειδικών Υπερ-Επιστημόνων (όπως θα έπρεπε φυσιολογικά να είναι οι Υπουργοί μιας Χώρας), προς δολίους ή ανάξιους ή εβραιομογγόλους Βουλευτές – Υπουργούς – Πρωθυπουργούς, ήτοι δι' αξιώματα δια τα οποία απαιτούνται γνώσεις πολλαπλάσιες από τις γνώσεις ενός πιλότου ή ενός ιατρού, και δι'αξιώματα από τα οποία εξαρτώνται η ζωή ή ο θάνατος εκατομμυρίων ανθρώπων και όχι μόνον των επιβατών ενός αεροσκάφους ή των ασθενών μιας οικογένειας. ΄

    Έλληνες, Ελληνίδες, με τις ανωτέρω και άλλες Δρακονιανές πολυ-Σχιζοφρένειες καταντήσατε "χρόνιοι Ασθενείς Σχιζοφρενείς και απελπισμένοι αυτοκτόνοι" αναζητούντες παύση διανοητικών λειτουργιών μέσω νικοτίνης, χασίς, ηρωϊνης, κοκαϊνης, σεξ, αλκοόλ, ψυχοφαρμάκων, υπνωτικών φαρμάκων, και βλακώδους ψευδο-ψυχαγωγίας, δια να μη τρελλαθείτε τελείως, διότι : "Το ψεύδος σκοτώνει τα όντα τα οποία το δέχονται και το αναπαράγουν", ως έφη συμπαντικός νόμος, και διότι απορρίψατε ή δεν γνωρίσατε ποτέ το Συμπαντικό και Γαλαξιακό Πολίτευμα της "Δημοκρατικής Οργανικής Αξιοκρατίας"

  • Ανώνυμος says:

   Αστο φιλαρακι ανδρομεδιε περασε κ αυτη η μοδα εισαι εκτος….. Αυτος που αποκαλει τους συνανθρωπους του "βοθρολυματα του γαλαξια και καθαρματα ψευδελληνες" που ειναι? Τον εψησε η ηλιακη καταιγιδα η' πνιγηκε με το πλαστικο πλεγμα;

 4. Ανώνυμος says:

  Μηπως, λεω εγω τωρα, μηπως, μηπως επειδη ειναι ………καλοκαιρι???
  Καλοκαιρακι, summer, ete, verano…..
  K Α Λ Ο Κ Α Ι Ρ Ι ! ! !

 5. Ανώνυμος says:

  Η μεγαλη πλειοψηφια των αφρονων και αχαριστων νεοελληνων επιμενει ν΄αγνοει εγκληματικα τις προειδοποιησεις και τις οδηγιες της Ο.Ε.Α. παρ΄ολο που αργα ή γρηγορα επιβεβαιωνεται. Καποιοι μικρονοες μαλιστα πιστευουν πως «απετυχε» στις προβλεψεις της όταν τα γεγονοτα δεν εξελισσονται ακριβως όπως τα περιγραφει στα κειμενα της, θεωρωντας τις προβλεψεις αυτές προφητειες τυπου ΛΙΑΚΟ ή μεντιουμ ή αστρολογου.
  Δεν σκεφτονται οι αφρονες πως προεβει σ΄αυτές τις αποκαλυψεις και προειδοποιησεις ακριβως δια να εμποδισει και να ματαιωσει την εφαρμογη των σχεδιων του εχθρου και πως δεν είναι καποιος «θεοσταλτος και ουρανοκατεβατος προφητης» του αλλαχ ή του ιεχωβα. «Αποτυχια» των προβλεψεων αυτων σημαινει αποτυχια των σχεδιων του εχθρου και επιτυχια της αποστολη της. Δεν σκεφτονται όμως οι αχαριστοι κατι πιο σημαντικο: Πως είναι ακομη ζωντανοι αυτοι και τα παιδια τους, μονο και μονο χαρη στην επεμβαση και τις θυσιες των μελων της Ο.Ε.Α. Ειτε το θελουν καποιοι ειτε όχι, η Ο.Ε.Α. επιβεβαιωνεται, όχι μονο από τα γεγονοτα αλλα και από τις ιδιες τις αντιδρασεις του εχθρου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *