ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΥΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΩΝ ΜΑΝΙΑΤΩΝ

Αγαπητοί φίλοι

Σαν Μανιάτες, αισθανόμαστε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε όλους, για την κατανόηση και την συμπαράσταση, στον δύσκολο αγώνα που διεξάγουμε επί χρόνια  εναντίον των ΒΡΩΜΙΚΩΝ ντόπιων και ξένων συμφερόντων.

Δυστυχώς  όμως ανάμεσά  σας υπάρχει και ένας (που εντοπίσαμε) αποτυχημένος συνταξιούχος πρακτοράκος- ρουφιανάκος της Ε.Υ.Π.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αυτοδιαφημίζεται ως: «Τσουτσουνοπαίχτης» και μας έστειλε και μήνυμα ότι… του τα ΠΡΗΞΑΜΕ.

Πήρε λοιπόν-«έκλεψε»  μια φωτογραφία- «ενημερωτική  παραγγελιά», που είχαμε αναρτήσει, και παρουσίαζε ένα δείγμα –πρόκληση,  που αφήναμε οι Μανιάτες στην άκρη κάποιου χωριού, όταν υπήρχε πιθανότητα να μας επισκεφτούν οι Τούρκοι. Ετσι τους… καλωσορίζαμε και τους προειδοποιούσαμε γι’ αυτά που θα επακολουθούσαν ΑΝ τολμούσαν να πατήσουν στη Μάνη, και την έκανε… σημαία του. Τόσο πολύ του άρεσαν οι πέτρινες προειδοποιήσεις μας: Προφανώς θα τα φανταζόταν και… αιματηρά.  

Αυτός λοιπόν ο αποτυχημένος «τσουτσουνοπαίχτης», καλυπτόμενος από την ανωνυμία του δειλού, και την ανανδρία του, πήρε το ΜΑΝΙΑΤΙΚΟ… ΕΡΓΑΛΕΙΟ και προβαίνει σε ΑΘΛΙΑ «εκμετάλλευση» προσπαθώντας να εμφανίσει τον εαυτόν του ως … μεγαλο-τσουτσουνοπαίχτη (προφανώς των άλλων)!!!  Και βάζει και το… σήμα του, αφού όπως φαίνεται δεν διαθέτει ούτε υπογραφή ούτε  αρχ…..!

Για να μην αισθάνεται ότι τον ξεχάσαμε(Μανιάτες είμαστε), του επισυνάπτουμε ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ  ΤΟΥΡΚΟΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ώστε να μην… τρέχουν τα σάλια του μόνο με μία. Έτσι ίσως φανταστεί  βλέποντας  τους… ορθοστάτες ότι είναι… πιθανόν να γίνει και αυτός άντρας και να μας απαντήσει επώνυμα και αντρίκια. 

Τώρα που τον μάθαμε  θα γελάσετε όλοι με τον μπαρμπα – «τσουτσονοπαίχτη» που νόμισε ότι μπορεί να γίνει και άντρας ηλεκτρονικά και ανώνυμα. Διότι η Φύση, προφανώς του στέρησε αυτό το δικαίωμα.

ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΗ ΜΑΝΗ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΜΑΝΙΑΤΩΝ.

 Ποιος; Ένας αποτυχημένος συνταξιούχος  ρουφιανάκος της ΕΥΠ…

 ΑΡΝΕΙΤΑΙ  μέχρι σήμερα !!! να αναρτήσει την απάντησή μας  πιστεύοντας ότι το…παρελθόν του πιθανόν να τον «καλύψει»;…

Φιλικά

Νίκος Μαντάγαρης

ΥΓ.

Σύντομα θα έχετε περισσότερα ΝΕΑ για τον… τσουνοπαίχτη !!!

Επισκεφθήκαμε και το χωριό του  ΕΘΝΙΚΟΥ  ΜΑΣ  ΔΙΚΑΣΤΗ….

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *