Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

18:47 - 24/02/2013

Συγκλονιστικός συγχρονισμός από τα προφητικά λόγια του π. Παϊσιου. Υφαλοκρηπίδα και απολύσεις δημοσίων!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

“Κοίταξε νὰ δεῖς . Οἱ Τοῦρκοι δὲν θὰ μποῦν στὴν Ἀλεξανδρούπολη . Θὰ κάνουν μόνο μία πρόκληση στὴν Ἑλλάδα , ποὺ θὰ ἔχει σχέση μὲ τὴν αἰγιαλίτιδα ζώνη . Καὶ ἐμᾶς θὰ μᾶς πιάσει πείνα . Θὰ πεινάσει ἡ Ἑλλάδα . Καὶ ἐπειδὴ θὰ κρατήσει αὐτὴ μπόρα κάποιο διάστημα , μῆνες θὰ εἶναι , «θὰ ποῦμε τὸ ψωμὶ ψωμάκι » .

Μετὰ ρωτάω : Γέροντα , πῶς θὰ καταλάβω ἐγὼ ὅτι θὰ εἴμαστε κοντὰ στὸν πόλεμο ; Ὅταν , λέει ,θὰ ἀκούσεις στὴν τηλεόραση νὰ γίνεται θέμα γιὰ τὰ μίλια , γιὰ τὴν ἐπέκταση τῶν μιλίων (τῆς αἰγιαλίτιδας ζώνης ) ἀπὸ 6 σὲ 12 μίλια , τότε ἀπὸ πίσω ἔρχεται ὁ πόλεμος .

”ΓΈΡΩΝ ΠΑΪΣΙΟΣ

Διαβάζοντας τα παραπάνω λόγια του Γέροντα Παϊσίου και με τον θόρυβο των τελευταίων ημερών γύρω από τα κοιτάσματα της Μεσογείου και την οριοθέτηση της ΑΟΖ, αντιλαμβάνεται κανείς πόσο μπροστά με τη χάρη του Θεού έβλεπε αυτός ο ΆΓΙΟΣ Γέροντας.

Με βάση το Διεθνές Δίκαιο της Θαλάσσης που υπογράφηκε στο Μοντέγκο Μπέη το 1982 όλες οι χώρες έχουν το δικαίωμα να επεκτείνουν τα χωρικά τους ύδατα από τα 6 στα 12 ναυτικά μίλια, κυρίως για να διασφαλιστεί το καθεστώς για πιο ασφαλή ναυσιπλοΐα. Όμως στις ημέρες μας έχει προκύψει το θέμα της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης και την οικονομική διαχείριση που επιβάλει το κυρίαρχο κράτος μέσα σε αυτή τη ζώνη, και η οποία για να καθοριστεί θα πρέπει το κυρίαρχο κράτος να έχει πρωτίστως (για λόγους εθνικού συμφέροντος) επεκτείνει τα χωρικά του ύδατα στα 12ν.μ.

www.newsnow.gr

Επειδή όλοι μας είμαστε δύσπιστοι και αρνητικοί και έχουμε αμφιβολίες θα κάνω μια ανασκόπηση για να δούμε τι έχει γίνει μέχρι τώρα τους τελευταίους μήνες,

1) Θα σας επιβάλουν μεγάλο και ….. δυσβάστακτο φόρο—–Πραγματοποιήθηκε

2)Πολιτειακή Ανωμαλία——Πραγματοποιήθηκε

3)Θα έχετε κυβέρνηση αλλά θα είναι σαν να μην έχετε——-Πραγματοποιήθηκε

Τώρα το επόμενο βήμα είναι να τραβηχτεί το κεφάλαιο δηλαδή να αποσυρθεί το ευρώ, παρόλο που φαντάζει απίθανο ήδη συζητείται έντονα και το αναμένουμε.

Μόλις αποσυρθεί το κεφάλαιο θα γίνει στάση πληρωμών και θα απολυθούν όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι, τότε ο κόσμος θα βγει στους δρόμους και θα κυνηγήσει τους πολιτικούς.

Σε αυτήν τη αναμπουμπούλα οι Τούρκοι θα κάνουν ένα επεισόδιο, θα καταλάβουν ένα νησάκι , όλα θα γίνουν τόσο γρήγορα, που δεν θα προλάβουν ούτε στρατιώτες να μας πάρουν, για να εκπληρωθεί η αντίστοιχη προφητεία του Κόσμα του Αιτωλού και συνεχίζουμε ,οι Ρώσοι θα τους δώσουν διορία μέχρι τα ξημερώματα να αποσυρθούν αλλά αυτοί θα συνεχίσουν και στα εξαμίλια οι Ρώσοι θα τους καταστρέψουν για να εκπληρωθεί και αυτή η προφητεία .

Τα υπόλοιπα είναι γνωστά οι Ρώσοι θα κρατήσουν την Πόλη 4 με 5 μήνες ώσπου να μαζευτεί το ΝΑΤΟ και οι σύμμαχοι του και να επιτεθούν ,περνώντας τα στρατεύματα τους μέσω Ηγουμενίτσας και Εγνατίας Οδού(την προφήτευσε και αυτήν ο Κοσμάς ο Αιτωλός)προς την Πόλη.

Στην Πόλη θα τους μαζέψει η Θεια Δίκη και θα σφάζονται τρεις μέρες ,οπού την τρίτη ημέρα θα εμφανιστεί Άγγελος εξ ουρανού, ορατός δηλαδή, αισθητός και θα σταματήσει την μάχη και θα δείξει με το χέρι του τον Δίκαιο ΙΩΑΝΝΗ και θα τον χρήσει αρχηγό της Νέας Ελλάδας.

Αυτή η ημέρα κατά τη δική μου εκτίμηση και έπειτα από χρονιά μελετών και συζητήσεων είναι η 21 /12/12 για την οποία έχει γίνει πολύς λόγος για καταστροφές και για το τέλος του κόσμου.

Αυτή η ημερομηνία είναι η αρχή της Νέας Πνευματικότητας και στροφή του κόσμου προς το Χριστιανισμό.

Τότε η γη θα βγάλει τα πλούτη της(μιλάει για την Ελληνική γη και για πλούτη της ,πετρέλαιο, φυσικό αέριο κ.λ.π)και ο φτωχός θα γίνει πάμπλουτος. Αυτό θα κρατήσει γύρω στα 50 χρόνια κατά τους Πατέρες και μετά θα έρθει ο Αρμαγεδδών και ο Αντίχριστος και η Δευτέρα Παρουσία.

Κοντολογίς, τα γεγονότα έχουν δρομολογηθεί και σύντομα θα έχουμε τις επόμενες εξελίξεις και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι ψυχολογικά και σωματικά για να ανταπεξέλθουμε τις δύσκολες ώρες.

Για αυτούς που δεν θέλουν να πιστέψουν αυτά που αναλύω επισυνάπτω μερικές από τις πηγές μου , γιατί αυτά που περιγραφώ δεν είναι δικά μου, εγώ είμαι ένας απλός μεταφορέας των λόγων σοφών και αγίων ανθρώπων.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. Βιαζεσαι να πραγματοποιησεις καποιες προφητειες φιλε admin. Οι δυσβαστακτοι φοροι ακομη δεν ηρθαν. Οταν θα δεις οτι κανεις δεν θα μπορει να συντηρησει την οικια του ουτε στο ελαχιστο, τοτε μπορεις να λες ''δυσβαστακτο''. Ακομη δεν βαλανε φορους για τους οποιος αναφερονται οι Γεροντες μας, γιατι πολυ απλα οι φοροι δεν θα σταματησουν να ανεβαινουν ποτε. Εχουμε ακομη ζωη εως εκει, να φανταστεις οτι οι δημοσιοι ακομη ειναι αεικινητοι στις θεσεις τους, πραγμα που το λενε και οι Γεροντες μας οτι ''θα απολυθουν ΟΛΟΙ'' και μετα θα ξεκινησουν οι φοροι οι ασηκωτοι.

  2. Ανώνυμος 02/24/2013 @ 9:12 ΜΜ

    Μερικά από αυτά που γράφεις δεν είναι λόγια του γέροντα Παϊσίου, αλλά του γέροντα Ιωσήφ του Βατοπεδινού. Π.χ 1) Θα σας επιβάλουν μεγάλο και δυσβάστακτο φόρο—–Πραγματοποιήθηκε 2)Πολιτειακή Ανωμαλία και .

  3. Ανώνυμος 02/25/2013 @ 9:46 ΠΜ

    "Μετά από χρόνια μελετών και συζητήσεις" παρασύρθηκες από τους εμπόρους της ελπίδας κι έκανες λάθος. ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ. ΑΝ ΑΝΤΙ ΓΙΑ "ΠΡΟΡΡΗΣΕΙΣ" ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΩΘΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΛΕΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ..

  4. Ανώνυμος 02/25/2013 @ 10:52 ΠΜ

    γινικως με προφητειες κ με συμμαχους προστατες θα τα καταφερουμε ολα!!! ειμαστε πολυ γελοιοι τελλικα….

  5. Ανώνυμος 02/25/2013 @ 11:27 ΜΜ

    Πολιτειακή ανωμαλία:έγινε???
    Έπεται και συνέχεια………
    Δεν τα έχουμε δει όλα…..

  6. Ανώνυμος 02/26/2013 @ 12:42 ΜΜ

    "Πολιτειακή ανωμαλία" ονομάζεται κατ'εξοχήν το ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και μάλλον αυτό εννοεί κι όχι ας πούμε π.χ. την κατάφορη παραβίαση του Συντάγματος που και αυτό ορίζεται ως "πολιτειακή ανωμαλία".
    Άρα αυτό ΔΕΝ έχει πραγματοποιηθεί ακόμα.

    Το να έχουμε κυβέρνηση ενώ στην ουσία ΔΕΝ έχουμε αυτό ισχύει ήδη και μάλιστα ισχύει από τη στιγμή που ανέλαβε το "μωρό της Ρόζμαρυ", ο ΓΑΠ. Εντολές εκτελούσε σε διατεταγμένη υπηρεσία και οι άλλοι συνεχίζουν να είναι χάρτινοι και να εκτελούν εντολές.
    Άρα αυτό έχει γίνει από τα πρώτα.

    Οι φόροι είναι δυσβάχτοι ήδη αλλά -όπως αναφέρει κι ένας άλλος πιο πάνω- όχι τόσο όσο μάλλον εννοεί η προφητεία δεδομένου ότι εγώ ας πούμε και πολλοί άλλοι (που δεν έχουν στο όνομα τους περιουσιακά στοιχεία και είτε είναι άνεργοι είτε με πολύ χαμηλό μισθό) ΔΕΝ έχουν πληρώσει δίφραγκο σε καμμιά εφορία και ούτε πρόκειται. Όταν θα αρχίσουμε να μπαίνουμε φυλακές όσοι δεν πληρώνουμε ή να σας κατάσχουν περιουσιακά στοιχεία όσοι έχετε τότε μπορούμε να μιλήσουμε για ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΗ φορολογία.

    Ως εκ τούτου από οσα αναφέρεις αλλά και γενικά από όσα λέγονται για τις προφητείες από όλους τους προφήτες, θεωρώ ότι οι χαρακτηριστικότερες προφητείες όλων που ολοφάνερα συμβαίνουν ΤΩΡΑ που μιλάμε και είναι λόγος συναγερμού είναι:

    1. Η συζήτηση που γίνεται για την επέκταση των μιλίων (βασικά, μόλις ακούσουμε αυτό μας είπε ούτε λίγο ούτε πολύ να μαζεύουμε προμήθειες!!)

    2. Ο "μαύρος" Πέτρος (ανατριχιαστικά ακριβής προφητεία, ταυτόχρονα με την παραπάνω αναφερόμενη!!!)

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*