18:51 - 26/03/2015

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ γεγονός! ΘΑΥΜΑ στα Τρίκαλα! Αναβλύζει λάδι η εικόνα του Αρχάγγελου Μιχαήλ!!!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη των Τρικάλων, στη σκιά των ιερών βράχων των Μετεώρων, συμβαίνει ένα συγκλονιστικό γεγονός: Από το ξύλο της ιερής εικόνας του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, που φιλοτέχνησε πριν από περίπου πέντε χρόνια ο αγιογράφος πατήρ Παναγιώτης Πεύκης, αναβλύζουν μυστηριωδώς σταγόνες λαδιού, οι οποίες, κατά περίεργο τρόπο, δεν αλλοιώνουν την αγιογραφία!

Ο ιερέας αγιογράφος ένιωσε να τον κυριεύει δέος, όταν για πρώτη φορά είδε τις σταγόνες. Αμέσως προσευχήθηκε στον Θεό. Απέφυγε να διαδώσει στον κόσμο το γεγονός, φοβούμενος ότι οι άνθρωποι μπορεί να παρεξηγήσουν το «μήνυμα», όπως λέει, του Κυρίου.

«Η ιερή εικόνα του Αρχαγγέλλου Μιχαήλ που φιλοτέχνησα αποτελεί πιστό αντίγραφο εικόνας της σχολής του Χρυσολωρά. Ολοκλήρωσα την αγιογραφία πριν από περίπου πέντε χρόνια. Με έκπληξη διαπίστωσα κάποια στιγμή ότι από το ξύλο της εικόνας άρχισε να αναβλύζει λάδι. Εκανα τον σταυρό μου και σκούπισα τις σταγόνες με βαμβάκι. Φοβήθηκα ότι θα καταστραφεί η αγιογραφία. Τότε δεν σκέφτηκα κάτι άλλο. Το λάδι, όμως, κατά περίεργο τρόπο συνέχισε να αναβλύζει. Μυρίζει σαν το λάδι καντήλας που ανάβει και έχει κεχριμπαρένιο χρώμα. Είναι αξιοπερίεργο το ότι, ενώ κυλά, δεν καταστρέφει τα χρώματα της εικόνας» αποκαλύπτει στην «Ορθόδοξη Αλήθεια» ο πατήρ Παναγιώτης Πεύκης.

Οπως εξηγεί, οι σταγόνες λαδιού αναβλύζουν από διάφορα σημεία της εικόνας. «Αλλοτε από το πρόσωπο του αρχαγγέλλου, άλλοτε από τα χέρια, το λάδι κάθε φορά αναβλύζει από διαφορετικό σημείο. Αδυνατώ να εξηγήσω πώς μπορεί να συμβαίνει αυτό το μυστήριο φαινόμενο και το εκλαμβάνω ως μήνυμα του Θεού. Ζήτησα από έναν χημικό να μου πει τη γνώμη του. Δεν μπόρεσε να δώσει συγκεκριμένη απάντηση» λέει ο ιερέας αγιογράφος.

Διευκρινίζει ότι το ξύλο που χρησιμοποίησε για να δημιουργήσει την αγιογραφία έγινε αντικείμενο επεξεργασίας πρώτη φορά πριν από τουλάχιστον 200 χρόνια.

«Πρόκειται για ξύλο ξερού πλατάνου, που χρησιμοποιήθηκε σαν καπάκι. Δεν είναι ξύλο το οποίο μπορεί να βγάλει ρετσίνι, όπως για παράδειγμα το πεύκο, δεν έχει ρητίνες, και για τον λόγο αυτόν δεν μπορώ να εξηγήσω πώς γίνεται να αναβλύζει λάδι» προσθέτει ο πατήρ Παναγιώτης.

Εφόσον εξακολουθήσει να αναβλύζει λάδι από την ιερή εικόνα και τα επόμενα χρόνια, ο ιερέας αγιογράφος σκέφτεται να ζητήσει τη γνώμη ειδικών. Δεν κάνει λόγο για θαύμα, αλλά μιλά για μήνυμα του Θεού, που στόχο έχει να ενδυναμώσει την πίστη των ανθρώπων.

Μαθητής του Βράνου στην Αθωνιάδα

Ο πατήρ Παναγιώτης Πεύκης γεννήθηκε στη Νέα Πεύκη Τρικάλων πριν από 61 χρόνια. Παιδί πολυμελούς οικογένειας ιερέα, έζησε τα παιδικά χρόνια του μέσα στην ελληνική παράδοση και τη χριστιανική πίστη.

Πνευματικά ανήσυχος βρέθηκε στο Αγιον Ορος. Από το 1972 ως το 1975 φοίτησε στην Αθωνιάδα Εκκλησιαστική Ακαδημία.

«Εκεί διδάχθηκα την τέχνη της αγιογραφίας από τον μοναχό και καθηγητή Ιωάννη Βράνο, έναν από τους πιο διακεκριμένους και άριστους γνώστες της βυζαντινής εικονογραφίας» τονίζει στην «Ορθόδοξη Αλήθεια».

Στη συνέχεια σπούδασε στην Ανωτέρα Εκκλησιαστική Ακαδημία Θεσσαλονίκης και το 1979, αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του, επέστρεψε στη γενέτειρά του, τα Τρίκαλα.

Παντρεύτηκε και απέκτησε τρεις γιους. Το 1980 χειροτονήθηκε διάκονος και το 1982 πρεσβύτερος στην ενορία του Αγίου Αντωνίου, στο χωριό Παραπόταμος, όπου μέχρι σήμερα υπηρετεί ως εφημέριος.

Το 1980 ίδρυσε το εργαστήριο βυζαντινή εικονογραφίας «Πεύκης», όπου μέχρι σήμερα συνεχίζει να ασκεί και να διδάσκει στους νέους την ιερή τέχνη της αγιογραφίας.

Θεωρείται ένας από τους καλύτερους σύγχρονους αγιογράφους – εικονογράφους. Φιλοτεχνεί με πιστό τρόπο ιερές εικόνες που βρίσκονται σε διάφορους ναούς, μοναστήρια, μουσεία και ιδιωτικές συλλογές.

«Με τον τρόπο αυτόν συμβάλλω στη διατήρηση και την ευρύτερη κατά το δυνατόν διάδοση της συγκεκριμένης πολιτιστικής κληρονομιάς μας» τονίζει.

Κύρια χαρακτηριστικά της τέχνης του πατέρα Παναγιώτη Πεύκη αποτελούν οι ασκητικές μορφές, η πραότητα της έκφρασης των αγίων, η αγαθότητα και η ταπείνωση, που προσελκύουν την ανθρώπινη ψυχή και την οδηγούν στην αναζήτηση του Θεού.

«Κάθε εικόνα» σημειώνει ο ιερέας αγιογράφος «αποτελεί ελπίδα και στήριγμα για κάθε πιστό και οδηγεί προς τον Θεό, διατηρώντας τη φλόγα της πίστης άσβεστη».

ΠΗΓΗ

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (43)

 1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑ…ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ BLUEBEAM……….
  ΒΛΑΚΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ Ε ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΤΟ BLUEBEAM ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ??? ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΥΤΟΘΑΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ BLUEBEAM EINAI ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Ή ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΙΚΑ ΤΡΥΚ ΠΑΠΑΔΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΑ ΠΑΠΑΔΟΜΑΓΑΖΑ ΤΟΥΣ $$$$

 2. ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΒΑΖΕΤΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ.
  ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΘΑΥΜΑ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΟΜΙΛΩΝ ΑΓΑΛΜΑ !

  • Ανώνυμος26 Μαρτίου 2015 – 9:19 μ.μ.

   Και Το Ωραίο είναι πως όταν η Αγγελική ‘’φτιάχνεται’’ -εν δικαίω- και ’’ορμάει’’ κατά βαρβάρων δωρούμενη ως φυλάττουσα την Κοινή Λογική, τις γνώσεις που αναντίρρητα έχει και την Ιστορική Αλήθεια, της την έχουν ‘’στημένη’’ οι ΧριστιανοΤαλιμπάν και με Στρατηγική καταξιωμένη από τον Μιλτιάδη στον Μαραθώνα -ασθενές κέντρο κι ενισχυμένα ‘’κέρατα’’- την βάζουν στη Μέση και τη βρίζουν Όλοι Μαζί βγάζοντας την Επιθετικότητά Τους Αζημίως και (συνακόλουθα) αναγορεύοντάς την σε Οσιομάρτυρα – Κοινωνική Λειτουργό αφού ο Ψυχολόγος χρεώνει -στην ξεφτίλα- 50 ευρώ τη Συνεδρία.

  • Αντε καλα…ο,τι πεις ! Σου χαλαει χατηρι κανεις;

 3. Εφόσον συνεχίσει να αναβλύζει λάδι και τα επόμενα χρόνια, ο αγιογράφος ιερέας σκέφτεται να ιδρύσει μονάδα παραγωγής ελαίου και στόχο έχει την εξαγωγή μεγάλων ποσοτήτων στη Ρωσία…

 4. PAPA AGIP !!!!!!!!!!!!!!

 5. ΠΑΡΕ ΛΑΔΙ ΚΙ ΕΛΑ ΒΡΑΔΥ

 6. ΧΑΣΙΣΕΛΑΙΟ ΕΙΝΑΙ !!

 7. Οι εικονες εχουν δυναμη την δικια μας πιστη αρετη καλοσυνη δικαιοσυνη ανδρέα..ΤΟΝ μΑΝΔΥΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΓΓΙΞΕ ΚΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΑ…Η ΠΙΣΤΗ ΣΕΣΩΚΕΣΕ…οταν εισε αχρηστος αμαρτολως και βλημα οπως εγω τοτε πως θα βοηθηθωΤην πιστη δυναμοσε λέει ωστε να δικαιούμε παλι χαρι ρουσφέτι .δια της χαριτος σωθεί ο Χριστιανος

 8. Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ !!!
  ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑ 'Η ΚΑΠΟΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΦΥΣΙΚΟ !! ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ !!

  ΤΟ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ..ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ ΘΕΙΕΣ ΑΠΕΙΚΟΝΗΣΕΙΣ ….ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΑΖΟ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ !!
  ΟΤΙ ΣΠΕΡΝΕΙ ΘΕΡΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ !! Και δεν εχει να κανει αυτο με απειλη (οπως αρεσκονται καποιοι να το παρουσιαζουν ) !!!!!!!!!! Ειναι απλα μια σοφη συμβουλη , που σκοπο εχει ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ απο την αποφυγη συγκρουσης των ΑΥΓΩΝ ΜΕ την ΠΕΤΡΑ !!!
  Οσο βλακας και ανιδεος ΚΑΙ ""ΜΑΓΚΑΣ""να θεωρει οτι ειναι κανεις…ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ !!!

  • Μπραβο πολυ σωστα τα ειπες! Δεν υπαρχουν πιστοι και απιστοι…. υπαρχουν αυτη που σκεφτονται εχουν αληθινη αγαπη και ταπεινωτητα και αυτη που ειναι εγωιστες φανατικοι! Ο φανατισμενος ειτε ειναι θρησκος ειτε ειναι αθεος δεν εχει καμοια διαφορα δεν δεχονται συζητηση απλα καταδικαζουν μονο δεν καθονται να σκεφτουν λιγο χωρις τον ανοητο εγωισμο τους.. νομιζουν οτι τα ξερουν ολα!!!

  • Ανώνυμος 26 Μαρτίου 2015 – 11:55 μ.μ.

   Ο,ΤΙ ΣΠΕΡΝΕΙ ΘΕΡΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ !! Αδελφέ, Μήπως εθελοτυφλών αγνοείς ότι Ο ΛΑΌΣ έσπειρε Αγώνες, Αίμα, Εργασία, Ιδρώτα και Θυσίες για να θερίσει Προδοσία, Χειραγώγηση, Εκμετάλλευση και Μνημόνια ΣΥΝΑΙΝΟΎΝΤΟΣ, ΑΠΌΝΤΟΣ Ή ΑΔΥΝΑΤΟΎΝΤΟΣ ΝΑ ΠΑΡΈΜΒΕΙ ΛΥΤΡΩΤΙΚΆ ΤΟΥ ΠΆΝΣΟΦΟΥ,ΠΑΝΤΟΔΎΝΑΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΆΓΑΘΟΥ ΚΥΡΊΟΥ, ΘΕΟΎ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΎ ΣΟΥ?

  • ΡΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕ ΔΟΥΛΕ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΟΥ ΙΑΧΩΒΑ ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΦΟΒΙΣΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ…Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΠΕΤΟ ΣΕΡΑΦΕΙΜ…ΑΝΟΙΞΤΕ ΡΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΕΝΩΧ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΑ ΣΕΡΑΦΕΙΜ Ο ΕΝΩΧ…ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΩΣ ΔΡΑΚΟΝΤΕΣ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΕΡΑΦ Ή ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΛΟΓΕΡΟ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΕΡΠΕΤΟ …ΑΡΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΕΡΠΕΤΙΚΗΣ ΚΙΝΑΣ ΔΙΑΒΙΒΑΣΜΕΝΗ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΥ ΣΕΛΗΝΟΛΑΤΡΗ (ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΗ) ΑΒΡΑΑΜ Ή ΧΑΒΡΑ-ΧΑΝ = ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΧΑΒΡΑΣ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ Ή ΤΖΙΟΥΝΤΑΙΩΝ Ή ΤΖΕΗΝΤΑΙΩΝ (ΤΖΕΗΝΤ = ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ)
   ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΠΙΦΥΛΑΣΕΙ Η ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΧΑΗΛ………..

   ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΜΥΗΣΗ ΑΝΩ ΤΟΥ 18ου ΒΑΘΜΟΥ: ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΣΕ -ΗΛ ΕΚΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ

   ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ:
   https://www.youtube.com/watch?v=6XIqDkT3f6s

  • ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ.ΜΗΔΕΝ ΒΙΩΜΑ,ΘΕΩΡΕΙΕΣ ΑΒΕΡΤΑ.

  • ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΟΕΑ.ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ;

  • Προς 1:58 πμ 27 Μαρτη .. απευθυνω ερωτηση !!

   ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΣΟΥ …, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ;;;

   ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ….ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕ'ΙΣΤΗΣ , ΥΒΡΙΣΤΗΣ , ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ , ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ , και γενικως να εισαι ΧΥΜΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ !!!

   ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ( κυριε χυδαιολογε ) , ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΤΗΝ ΟΥΤΟΠΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΣΟΥ…, ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΣΑΙ ΣΤΑ ΝΟΣΗΡΑ ΣΟΥ ΠΑΘΗ , ΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ
   ΟΙ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΙ ΨΥΧΟΚΤΟΝΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΒΑΖΟΥΝ και που παθιασμενα υποστηριζεις ..ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ !!
   ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ για να βεβαιωθεις με τα ιδια σου ματακια . ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΕΞΟΡΚΙΣΜΟ !! ΚΑΙ ΤΟΤΕ (αν δεν εισαι δαιμονολατρης ) ΘΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΑΝΝΟΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΟΟΣΑ ΛΕΣ – ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ – ΚΑΙ ΥΒΡΙΖΕΙΣ !!!
   Και μην βιαστεις να απαντησεις περι επιληψιας κλπ ..γιατι θα φας τα μουτρα σου οπως παμπολοι σαν εσενα !!

   ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΘΕΟΤΟΚΟ !!

   ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ….ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΠΛΑΝΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟΝ …ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ !!!!

   Με τα ιδια σου τα ματιακαι αυτια θα τα δεις και θα ακουσεις ..ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΣ ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ και τυχει να γινει εξορκισμος !!
   ΤΟΤΕ ….ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ !!! ΣΟΟΥ ΕΙΝΑΙ ;;;
   Μιλα εσυ στον δαιμονισμενο….και αυτος θα τα ψαλλει τα αποκρυφα σου μια χαρα !!! Θα ακουσεις , θα δεις και θα καταλαβεις (αν δεν ξερεις ηδη ) , ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ !!!
   ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΟΟΟΣΟ ΧΑΖΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΦΘΟΡΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΑΙ !!

  • ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΙΕΣ ΑΠΕΙΚΟΝΊΣΕΙΣ, ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΞΑΔΕΡΦΕΣ ΑΠΕΙΚΟΝΊΣΕΙΣ;

  • 6:49 κανει ηδη κρύο μη λες και τέτοια!!

 9. Νά μήν διαφημίσουν τά παιδιά τό ''υψηλό'' επίπεδο τής εφυίας τους, καί τό σκοτάδι πού έχουν στήν ψυχή τους?

 10. Mονο λαδι???δε βγαζει αλλα προ'ι'οντα???υπαρχουν και ποιο εξελιγμενα μηχανηματα που βγαζουν καφε,τσαι,αναψυκτικα και πολλα αλλα!!!

 11. Αλλοτριωμένοι μικροαστοι,παιδια που δεν βρηκαν αγαπη από τι ιδιες τις οικογενιες τους αλλα ουτε και τιποτα καλο από τις μαναδες τους…αχ τέτοιες μανες και τετοια παιδα…. από το δεντρο και ο καρπος.Μην ανησυχειτε ….ανδρομεδιοι και σια ….και κολοκυθια τουμπανα…δε θα αδικηθειτε καθολου θα απολαυσετε τις επιλογες σας….

 12. ασχολειστε τωρα,με την μπογια της εικονας…δεν εχετε κατι καλυτερο να κανετε;κατι δημιουργικο;;;ΗΜΑΡΤΟΝ!ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΗΚΩΣΕΙ!

 13. Να σεβεστε τους χριστιανους και γενικα τη θρησκεια που πιστευει καποιος. Προσεχετε ομως και τα λογια σας. Αντιδρατε με τοσο μισος. Γιατι? Ο Χριστος μας διδαξε την αγαπη και τον πολεμαμε!!! Βλεπουμε δακρυα απο εικονες και υπαρχει τετοιο μισος απο καποιους!!! Προσωπικα πιστευω οτι σκοτεινες δυναμεις ειναι πολυ ευκολο να κυριευσουν τον ανθρωπο και αυτη ειναι η αιτια τους μισους σας!!! Αν σας πω απλα για μια φορα στη ζωη σας να φιλησετε την εικονα του Χριστου θα αντιδρασετε με τοσο ασχημο τροπο!!! Απο εκει καταλαβαινεις τι συμβαινει σε καποιους!!! Μπορεις να το κανεις? Σκεψου καλα τι συμβαινει!!!!

 14. Μαζεψτε το βρωμοστομο σας βοθροι γιατι θα σαπισει.

 15. Το λάδι είναι ελαιόλαδο η για τηγάνι ;

 16. Δηλαδη θα πρεπει να μετακινηθει πρωτα κανενα βουνο για να πιστεψουμε οτι ειναι θαυμα? Δεν ντρεπομαστε λεω εγω λιγο?

 17. ειναι θαυμα ,ντροπή σας να βρίζεται τον αρχάγγελό μας και τους αγίους μας!

 18. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΗΙΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ..ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ…ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΛΛΗΠΤΕΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ..ΟΠΟΙΟΣ -ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ..ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ…ΟΥΔΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΙΩΣΕΙ…ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΗ ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ…Η ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ..ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΛΟΙΠΟΝ..ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΤΕ..

 19. Δεν πιστευετε αλλα δε σταματατε να ασχολειστε.Μπορειτε να προσπερασετε την αναρτηση.

 20. KAI META ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΠΟΣΟ ΕΛΛΗΝΕΣ 'Η ΥΒΡΙΔΙΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ

  ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ «Έμαθα πως με τη χάρη του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και Θεού δεν είσθενε έλληνες, δεν είσθενε ασεβείς αιρετικοί, άθεοι, αλλ’ είσθενε βαπτισμένοι εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος και είσθενε τέκνα και θυγατέρες του Χριστού μας.» Τις ύβρεις αυτές κατά των ελλήνων μπορείτε να τις βρείτε σε μια χαρακτηριστική διδαχή του Κοσμά του Αιτωλού (Α , 1, Ι. Μενούνου, σελ. 120).

 21. kαλησπερα αδελφια

  ειμαι σιγουρος οτι η πιστη των ανθρωπων κανει θαυματα,δεν το αμφισβητω,,,
  ομως,θελω να θεσω ενα ερωτημα,αληθεια ξερουμε τι ειναι αυτη η οντοτητα,δηλαδη ο αρχαγγελος που βγαζει λαδι?

  σιγα μην ηταν σεραφειμ ….,αγαπητε φιλε ενας απλος αρχαγγελος ειναι και τιποτα παραπανω,στον στρατο θα τον ελεγα αρχιλοχια καραβανα,αρβυλοφυλακα..

  το θεμα μας ειναι αν αυτες οι οντοτητες ρουφουν την ενεργεια των πιστων,,,,

  και φυσικα αν ειναι καλες οπως διατυπανιζουν οι θρησκειες….

  οπως επισης πρεπει να απαντηθει το ερωτημα ,αν στην εκκλησια η σε οποιοδηποτε ναο οι αγιοι ρουφουν την ενεργεια των πιστων,,,
  ο τρουλος ειναι ενα δαρακτηριστικο παραδειγμα συισσορευτη ενεργειας..

  PANDAROS

 22. Οι μονοι αγιοι που πιστεψες και προσκυνας ακομα κοροιδο ,ειναι οι αρχηγοι της κοματικης βλακειας σου.Σε πηδηξαν και σε πηδανε ακομα.Σκυψε νεοκουλτουριαρη στα ιδεολογικα μορφωματα και προσκυνα ,πληρωσε και αν δεν εχεις ξερεις,……..μπαλκονι και βουτια.Πριν κοιταξεις απεναντι ,κοιταξου στον καθρεφτη σου ,κοροιδο.Ασχολεισθε με αυτους που δεν σας πειραζουν ,και δεν ασχολεισθε με αυτους που καθημερινα σας "πηδανε".Μου γινατε ολοι πνευματιστες και ιδεολογοι επειδη διαβασατε πεντε αραδες μαλακιες του "ταδε".Διαβασε πρωτα τον εαυτον σου εγωισταρε,την υπαρξην σου στο διαβα της ζωης σου και μετα ελα να μιλησουμε.Και οτι εχεις να πεις να το λες δημοσια και σε αυτους που ξερουν τον βιο και την πολιτια σου,και δεν φοβασαι μηπως σε κραξουν.Οι Τουρκοι εφυγαν εδω και χρονια,ακομα δεν το ενοιωσες??

 23. ΑΜΦΙΑ-ΜΑΦΙΑ .ΟΛΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ . ΤΟ ΦΙΔΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ;;ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΦΙΔΙ ΕΧΕΙ ΓΕΝΙΑ – ΜΑΥΡΗ ΚΑΛΕΜΠΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*