05:48 - 29/12/2011

Στόχος η Ορθοδοξία και η απαξίωση της Ρωσίας

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

…Tα παιδαριέλια της Πολιτικής Πεταλωτής ,Τζάκρη και ΣΙΑ
Αλήθεια θα τολμούσε ποτέ ο πρώην πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Κομοτηνής και νυν υφυπουργός Δικαιοσύνης Πεταλωτής να φυλάκιζε τον Ψευτομουφτή
και θα τολμούσε να στείλει Αστυνομικούς στο τζαμί να τον συλλάβουν μήνα Ραμαζάνι ;
Θα τολμούσε ο δικηγοράκος της Κομοτηνής να στείλει να συλλάβουν ένα Χότζα που υβρίζει και λοιδορεί την Ελλάδα μας ;

Θα τολμούσε η Τζάκρη το ψευδό με το φόρεμα των 10.000 € να στείλει να συλλάβουν τον (Πατριώτη των Σκοπίων ) τον Παπά Τσακνιά που υβρίζει και κατασυκοφαντεί την Ελλάδα μας και την Ορθοδοξία ;

Θα τολμούσε ο δήθεν θρήσκος και δήθεν άνθρωπος της Εκκλησίας  υφυπουργός Μπόλαρης να συλλάβει έναν λαθρομετανάστη που αποδεδειγμένα παίρνουν παράνομα τα προνομιακά επιδόματα ;


Όχι βέβαια το Αντι ρωσικό  Μπλοκ  που είναι όχι μόνο στην Κυβέρνηση αλλά σε όλον τον Πολιτικό κόσμο έβαλε τα δυνατά του !
Στόχος η Ορθοδοξία και η απαξίωση της Ρωσίας

Όλα τα γνωστά παιδαρέλια της πολιτικής που άγονται και φέρονται από μεγάλο καναλάρχες που ανεβοκατεβάζουν Κυβερνήσεις υπακούουν τυφλά στις εντολές όταν μάλιστα αυτά συνάδουν με τα πιστεύω τους πολιτικά ,ταξικά και θρησκευτικά τότε δεν έχουν κανένα απολύτως συνειδησιακό ηθικό φραγμό!
Στόχος η Ορθοδοξία μα απαξίωση του πιστεύω του Ελληνικού Λαού αλλά και του Ορθοδόξου  λαού της Ρωσίας !
Δείτε σήμερα στην Ρωσία των 250 εκ λαού προβάλουν διαδηλώσεις των 10.000  ανθρώπων που ζητάνε την παραίτηση Πούτιν ποιού Πούτιν αυτού που παρέλαβε την Ρωσία καταχρεωμένη ,υποταγμένη ,γεμάτη διαφθορά και την οδήγησε ξανά ως αντίπαλο δέος των Αμερικανών και πότε όταν ο Πούτιν επέτρεψε προσκύνημα της  Αγίας Ζώνης και υποδέχθηκε την Αγία Ζώνη με τιμές Αρχηγού Κράτους !

Τα πετρέλαια του Αιγαίου όμως έχουν βάλει στο μάτι και βλέποντας ότι η μόνη που τολμήσει να βοηθήσει την Ελλάδα είναι η Ρωσία γιατί δεν πιστεύω να υπάρχει άνθρωπος στην Πατρίδα μας που να πιστεύει ότι τα σύνορα της Ελλάδος είναι και σύνορα της Ευρώπης ή ότι θα έρθουν οι Γάλλοι και οι Γερμανοί να πολεμήσουν εναντίον την Τουρκίας για να μην ξεχάσουμε και τον ρόλο της Ιταλίας στα γεγονότα των Ιμίων και την σύλληψη του Ιταλού  διπλωμάτη σε νησί του Αιγαίου !
 
Έλληνες Πατριώτες μην μασάτε  τόσο εύκολα μασημένη τροφή και μην βιαστεί κανείς να  βγάλει εύκολα συμπεράσματα  !
Πονηροί οι Καιροί αλλά οι Πατριώτες ειναι εδώ !

 Βετεράνος

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*