Στόχευση φωτιάς …

Όλα ήταν ήσυχα μέσα στο μικρο εκκλησάκι , δυο τρεις ηλικιωμένοι άναβαν κεράκια και έκαναν τον Σταυρό τους !

Λίγο ποιο κάτω ένα παπαδοπαίδι φρόντιζε την αλλαγή των κεριών !

Ο παπάς και αυτός κάθονταν στους πάγκους και φαινόταν σε μεγάλη περισυλλογή !

Δεν ξέρω ποιος μου έκανε το αστείο με το γραμμα που βρήκα στο αυτοκίνητο , …»να είσαι στο εκκλησάκι του …..##########…στις 9 ακριβώς ! Κάποιος που γνωρίζει ότι με ενοχλεί η φαινομενική ησυχία της εκκλησίας , κάποιος που γνωρίζει ότι μπορώ να ακούω τους ήχους ..πίσω από την ησυχία!

Προσπάθησα να ηρεμήσω τον θόρυβο του πεδίου και να συμπεριφερθω σαν τους γύρω μου …έκατσα σε ένα στασίδι και περίμενα κάποια συγχρονικοτητα να μου δείξει αν βρίσκομαι σε αυτό το μέρος από σοβαρή αιτία η από καπρίτσιο κάποιου!

Δεν πέρασαν πολλές στιγμές και δυο ψηλοί άντρες ντυμένοι στα μαύρα μπήκαν φουριόζοι μέσα στο εκκλησάκι , τους κοιτούσα να καταλάβω αν είναι για μένα άλλα ποιο πολύ έμοιαζαν με κοράκια που ήρθαν να συμφωνήσουν για την επόμενη κηδεία !

Ο ένας ήταν ξερακιανός πραγματικό κοράκι , ολόιδιος με το κοράκι στον Λουκυ Λουκ .Ο άλλος ήταν ψηλός και πολύ γεροδεμένος ,σαν το κοράκι να χρειάζονταν προστασία ! Αυτό με ξένισε άλλα δεν ασχολήθηκα μιας και πάντα μέσα σε εκκλησία μπερδεύονται οι επιγνωσεις μου λόγω του θορύβου από τις προσευχές και τα θέλω όλων όσων έχουν αφήσει το ενεργειακό τους στίγμα!

Οι δυο τύποι πλησίασαν το Παπά και του μιλούσαν πολύ συνωμοτικά , ο παππάς έδειχνε μια αγωνία άλλα ήμουν αρκετά μακριά ώστε να μπορέσω να ακούσω το παραμικρό !

Έδειχνε να συμφωνεί συνέχεια σαν να δέχεται εντολές , εντολές που ήθελε δεν ήθελε θα έπρεπε να εκτελέσει μιας και στις εκφράσεις του προσώπου του έβλεπα μια δυσχέρεια !

Οι ψηλοί τα είπαν γρήγορα και έφυγαν το ίδιο γρήγορα όπως μπήκαν!

Ο παπάς παρέμεινε στην θέση του για λίγα δευτερόλεπτα , μετά έπιασε το κεφάλι του και το έγειρε προς τα κάτω μπαίνοντας σε στάση ικετικής προσευχής ! Εκεί άρχισα να καταλαβαίνω ότι κάτι δεν παει καλά … Σηκώθηκα γρήγορα και βγήκα έξω να δω που είναι οι δυο ψηλοί άνθρωποι μήπως καταφέρω και δω η ακούσω τίποτα σε συζήτηση μεταξύ τους ! Είχαν γίνει άφαντοι μέσα σε ελάχιστο χρόνο …. Κοίταξα λίγο τον ουρανό και είχε μια γλυκιά όψη ..μια όψη ξεκούρασης …Ίσως σκέφθηκα να νοιώθω έτσι από το βουητό της εκκλησίας !

Γύρισα προς τα μέσα για αν δω τι κάνει ο παπάς , μόλις μπήκα η ησυχία ήταν νεκρική , κανένας ήχος πίσω από την ησυχία, απόλυτο κενό…Αυτό με έκανε και ταράχτηκα γνωρίζοντας ότι συμβαίνει μόνο σε στιγμή επαφής !

Κοίταξα γύρω με μια γρήγορη ματιά και όλοι είχαν εξαφανιστεί ούτε το παπαδοπαίδι ούτε οι ηλικιωμένοι ούτε ο παπάς ..απλά μια μεγάλη ησυχία !

Έκανα δυο βήματα προς την κολόνα ώστε να καλύψω την πλάτη μου και ετοιμάστηκα για επερχόμενο κίνδυνο …έκατσα εκεί τουλάχιστον ένα λεπτό προσπαθώντας να ξεχωρίσω από ποια οπή θα ξεμυτίσει …και τα αυτιά μου σκαναραν το πεδίο σαν ραντάρ να ακούσω τον τριγμό εισχώρησης !

Σταδιακά η ησυχία άρχισε να υποχωρεί και να επανέρχεται το γνωστό βουητό του πεδίου ….περίεργο πολύ περίεργο σε κενά πεδίου έχουμε πάντα εμφάνιση … αυτή τη φορά όμως τίποτα !

Άρχισα να ηρεμώ και να πέφτουν οι χτύποι της καρδιάς μου , το δέρμα μου ξανά κατέβαζε τις τρίχες στις θέσεις τους!

Έριξα μια περιφερειακή ματιά σε όλο το μικρο εκκλησάκι μήπως και κάτι μου διαφεύγει πριν τολμήσω να αφήσω την πλάτη μου από την κολόνα !

Δεν ένοιωθα πια απειλή πάρα μόνο απορία , που στο καλό έχουν παει όλοι αφού υπάρχει μόνο μια έξοδος και εγώ πριν λίγο ήμουν ανάμεσα σε αυτήν και …το έξω!

Αποφάσισα να μην περιμένω άλλο τον άγνωστο λόγο που βρίσκομαι σε αυτό το εκκλησάκι και ξεκίνησα για να γυρίσω σπίτι μου !

Στην έξοδο με το που έκανα το πρώτο βήμα να βγω παρατήρησα δίπλα σε μια εικόνα μια τσάντα ψάθινη που πραγματικά δεν ταίριαζε να είναι εκεί … κοντοστάθηκα να την κοιτάζω … κάτι μου έλεγε να την ψάξω άλλα δεν θα ήταν το ποιο ευγενικό να κάνω σε μια άγνωστη τσάντα …

…Γιατί δεν την ανοίγεις ..άκουσα μια φωνή από πίσω μου που με έκανε να πεταχτώ στον αέρα!

Ο παπάς ήταν πίσω μου και με κοίταζε θα έλεγα εκνευρισμένος …

Από που στο καλό ξεφύτρωσες ….ήταν το πρώτο που μου ξέφυγε …

….Εσύ από που ξεφύτρωσες ..απάντησε με το πιο υποτιμητικό βλέμμα του κόσμου!

Αμέσως άρχισα να κατανοώ το παζλ της ημέρας , είμαι εδώ να παραλάβω εντολή … και ο παπάς είναι εκνευρισμένος που έχει αναγκαστεί να συνεργαστεί με έναν σαν και μένα!

..Δεν χρειάζεται αυτό το ύφος πάτερ …δεν σου φταίω εγώ αν σε έχουν εκπαιδεύσει λάθος … και οι δυο είμαστε στον ίδιο αγώνα …και μάλιστα με ιερή συμφωνία συμμαχίας πια … αρα άσε αυτό το υφακι σε μένα

…Πάρε την τσάντα και παράτα με …είναι για σένα…μου είπε με έντονο ύφος !

…Γιατί δεν θες να δεις τι εχει μέσα η τσάντα και να βοηθήσεις ….τον ρώτησα για να του την σπάσω!

…. Πάρε την τσάντα και φύγε ..απάντησε με έντονο ύφος !

Για μερικά δευτερόλεπτα σκέφθηκα για το πόσο ήθελα να ξεκινήσω έναν καυγά μαζί του , άλλα δεν θα έβγαζε πουθενά ..αυτός ο καυγάς είναι αιώνιος …. !

Πήρα την τσάντα και γύρισα προς την πόρτα …άλλα δεν άντεξα να μην τον τσιγκλισω τελευταία φορά…. Πάτερ θα τα ξαναπούμε πιστεύεις ? ..Σε αυτό το χρονικό πεδίο η αλλού ;

…Συνοφρυώθεικε ολόκληρος ….Ο Θεός σας δίνει το δικαίωμα να κάνετε αυτά που κάνετε … Ο Θεός μας δίνει εντολή να συμμετέχουμε … Ο Θεός ..μονο ο Θεός !! Είπε και έτρεμε ολόκληρος…

Γύρισα την πλάτη μου χαμογελώντας και προχώρησα προς τον περίβολο της εκκλησίας …όταν έφθασα στο αυτοκίνητο άφησα την ψάθινη τσάντα πάνω στο καπό και με αγωνία την άνοιξα να δω το περιεχόμενο της !

Ένα μάτσο σελίδες δεμένες με χοντρό σπάγκο και ένα γραμμα βουλωμένο με κόκκινη σφραγίδα από βουλοκέρι !

Οι σελίδες πάρα πολλές και έτσι τις άφησα για μελέτη στο γραφείο, κοίταξα το γραμμα και ιδιαίτερα την σφραγίδα… Κόκκινο βουλοκέρι και πάνω ανάγλυφοι τρεις κεραυνοί!

Μέσα μου ξεκίνησε μια διαμάχη , έπρεπε να σπάσω την σφραγίδα και να διαβάσω το γραμμα η όχι;

Μήπως έπρεπε να διαβάσω πρώτα τις σελίδες και μετά να σπασω τη σφραγίδα;

Και αν δεν πρέπει να σπάσω την σφραγίδα ;…

Άφησα το γραμμα κάτω και ξανα έπιασα τις σελίδες για να δω αν υπάρχει κάποια οδηγία , καμία ξέχωρη σελίδα να μου λεει τι να κάνω! Ξετυλιξα το σπάγκο και άρχιζα να διαμοιράζω τις σελίδες γύρω γύρω …Η πρώτη που έστρεψα προς τα μένα έλεγε….ΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ !…

Μα δεν γνώριζα αν ήταν η πρώτη η τελευταία…μάλλον τα είχα κάνει θάλασσα ….!

Σήκωσα ενα μάτσο ακόμα σελίδες να δω αν υπάρχει κάποια αρίθμηση ,κοιτάζω την επόμενη που έλεγε …ΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ!

Άρχισα με την μια να γυρίζω τις σελίδες όλες …ΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ!ΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ !

Έκανα ένα βήμα πίσω από το καπό του αυτοκίνητου ..και έκατσα εκεί να κοιτάζω τις σελίδες !

Ποιος μου κάνει αυτή την Πλάκα; Ποιος στέλνει ένα γραμμα βουλωμένο και μαζί εκατοντάδες σελίδες μόνο με την εντολή ΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ;

Πήρα μια γρήγορη απόφαση να μην ανοίξω το γραμμα ,μάζεψα όλα τα χαρτιά και μπήκα μέσα στο αυτοκίνητο μου για την επιστροφή!

Στο δρόμο της επιστροφής το μυαλό μου είχε κολλήσει μόνο σε αυτή την φράση ΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ! ΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ !

Θα έπρεπε να χρησιμοποιήσω όλη την συνείδηση μου για να κατανοήσω τι πρέπει να κάνω …

Μέσα στην απόλυτη στόχευση του μυαλού να πάρω ένα μήνυμα του τι να κάνω δεν πρόσεξα ένα σκύλο που πετάχτηκε μπροστά στον δρόμο μου …πάτησα με όλη την δύναμη μου το φρένο και προσπάθησα να κάνω δεξιά όσο μπορούσα χωρίς να πέσω στο χαντάκι!

Τα κατάφερα χιλιοστά πριν κάνω το αυτοκίνητο μου σμπαράλια !

Έκανα λίγο όπισθεν ικανοποιημένος που δεν έκανα το σκύλο μερεντα πάνω στον δρόμο και έβαλα πρώτη να ξανά ξεκινήσω… άλλα μπροστά μου ξανά ο ίδιος Σκύλος να με κοιτά ακούνητος και με εχθρικές διαθέσεις !

Ένας μαύρος ωραίος και τεράστιος Σκύλος με έντονη ματιά και άγριος με εμπόδιζε να συνεχίζω ευθεία !

Είμαι πολλά χρόνια ανάμεσα στο πεδίο και στην «πραγματικότητα» και έχω μεγάλη εμπειρία να γνωρίζω τα σημάδια και τις εντολές τις κωδικής γλώσσας!

..Ελα καλά καλά ..ηρέμησε το πήρα το μήνυμα εντάξει …είπα στον σκύλο μέσα από το αυτοκίνητο!

..Δεν τον είδα να συγκινείται ιδιαίτερα…

Έκλεισα την μηχανή και έπιασα επιδεικτικά το φάκελο από το δεξιό κάθισμα …τον σήκωσα στο ύψος του τιμονιού και του το κούνησα σαν κόκαλο ….Το βλέπεις ; το θέλεις;…είναι δικό μου !

…Παράμεινε απαθής …

Σκέφθηκα ότι αν έσπαγα την σφραγίδα εκεί επί τόπου μπροστά του θα μπορούσα να βιώσω και μια πραγματική εξαφάνιση του πεδίου μπροστά μου …δηλαδή να εξαφανιστεί ο Σκύλος μπροστά στα μάτια μου …έτσι και αλλιώς το μήνυμα το είχα πάρει να σπάσω την σφραγίδα …και δεν άντεχα και να μην δω και το αποτέλεσμα μιας εξαφάνισης πεδίου…

Σήκωσα ποιο ψηλά πάνω από το τιμόνι το φάκελο και πίεσα επιδεικτικά την σφραγίδα να σπάσει περιμένοντας το ζώο να εξαφανιστεί μπροστά στα μάτια μου …..κρακ…άλλα τίποτα…ο Σκύλος εκεί και άγριος όσο χρειάζεται να σε κάνει να αρχίσεις να ανησυχείς …. Τι θες ρε μαύρε ; ..του φώναξα!

Γύρισα προς τον φάκελο προσπαθώντας να μπω σε ηρεμία και κατάσταση δημιουργίας Άμυνας στο δικό μου πεδίο μιας και είχα αρχίσει να αγχώνομαι…

Άνοιξα το γραμμα και έφερα τις σελίδες προς ανάγνωση …

«… Λογικά για να μπορείς να με διαβάζεις ακόμα ψάχνεις να βρεις τον βασιλιά …

…. δεν θα περίμενα να τα έχεις καταφέρει μέχρι τώρα…

… η τον βρίσκεις ..η καίγονται όλα ….

…έχεις δυο λύσεις …. η τον βρίσκεις και τον στέλνεις πίσω πριν τον χρίσουν…

…η ενημερώνεις για την μεγάλη φωτιά ….

…σώσε τις ψυχές σε όσους μπορείς ….

…έρχεται μεγάλη θερμοκρασία … τεράστια θερμοκρασία …θα εξατμίζονται τα νερά μέσα στους σωλήνες ….ενημέρωσε …προετοίμασε ….

…οι ποιο ασθενείς να είναι έτοιμοι και κοντά σε νοσοκομεία …η υγιείς να έχουν φροντίσει για τον τρόπο που θα αμυνθούν….

…να βοηθήσετε όλοι ώστε οι άνθρωποι μέσα στις πόλεις να μπορούν να έχουν δροσιά …

..να βρεις τρόπους και τεχνάσματα ώστε να έχουν δροσιά και αυτοί που δεν έχουν ρεύμα …

…η θερμότητα στο πεδίο είναι απόλυτα στοχευσιμη και σαν εννοιολογική τοποθεσία ….αν θα δημιουργηθεί από τον ήλιο ,από πλάσμα , από βόμβα,απο φωτια είναι στην ευκαιρία της ανθρωπινης συνείδησης ….

…έρχεται φωτιά , λάβα, θερμοκρασία αφόρητη …

…σώσε τους συνανθρώπους σου…και Σταμάτα να είσαι εγωιστής …ΖΗΤΑ ΒΟΗΘΕΙΑ …. »

ΚΑΡΛΟΣ

…Σήκωσα τα μάτια με τα χέρια μου να τρέμουν , ο Σκύλος όπως είναι λογικό δεν ήταν πια εκεί , έτρεξα όσο ποιο γρήγορα μπορούσα στο γραφείο για να γράψω , ..δεν θα γράψω ημερομηνία … γιατί πρέπει να προλάβω να ενημερώσω όπως πρέπει όσους περισσότερους μπορώ…και δεν πρέπει να επιτρέψω σε κανένα να σβήσει την πληροφορία !

Stranger …

Loading...

44 thoughts on “Στόχευση φωτιάς …

 1. Ξενηστικωμενο Λυκοτομαρο says:

  Κατα χωριο μερια καλα ειναι? βουνο η θαλλασσα?? Τι να υποθεσουμε ρε φιλε…. ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΤΩΡΑ.

 2. Ανώνυμος says:

  01 Απρ 2011 17:15
  …"σε Ασιατικό Έδαφος οι άλλες Δαρδάνιες πύλες…. Αμπχαζία….. Ατζαρία…. Οσσετία….. Γεωργία, άλλοτε μυθολογική Κολχίδα, εκεί κάτι έκανε λέει ο Ήλιος…. ο Ιάσων στα Αργοναυτικά με τον ποταμό Φάσι τον μυθολογικό Αρκτούρο, ήτοι φύλακα της Άρκτου…. και εκεί πάνε για βάση με Φάσι η Η.Π.Α. που έχουν 50 αστέρια στην σημαία τους… δεν θα προλάβουν…. από την μια ο Ρωσικός Καύκασος από την άλλη βλέπουν Κωνσταντινούπολη και στην μέση…… Δαρδανέλια…. ήτοι Βόσπορος, η Όμμα του Ταύρου…. η Russia Ursa….. Αρκαδία….. Κι εγώ σε αλλοδαπό δήμον ένεκα της φρικτής Ελένης τους Τρώες πολεμώ…. φρικτή, φρικτός, δηλαδή ο προκαλών έκπληξη, η "Σοκ και Δέος"… θα εκπυρωθεί πολλαπλώς το 7στις θερμές…. θάλασσες, που τότε από μόνες τους θα έχουν έντονη δώσει θερμότητας εκείνη την περίοδο…. η αρχαία αλεπού θα βγει για βόλτα…. να προσέχουν οι αλέκτορες"…

  Μακάρι να γίνει και αυτό να τελειώνουμε… και από αυτό το στάδιο – επίπεδο.

  Αυτά.

  ΥΓ. Ο αστερισμός της Αλεπούς, η Αλώπηξ (vulpecula), ανατέλει μόνο για 24 ώρες στον ουρανό.. κάθε 15 αυγούστου. Βεβαίως στο όνομα Αλώπηξ, κρύβεται η λέξη Άλως… το αλώνι, και κάποια ενδυματολογικά φαινόμενα, αστροφυσικής υφής.
  https://www.youtube.com/watch?v=KsKbtvGF4IY

 3. Ανώνυμος says:

  STRANGER. ΖΗΤΗΣΕΣ ΒΟΗΘΕΙΑ. Η ΦΩΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ "ΣΠΙΤΙ" ΣΟΥ ΜΟΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ. ΚΟΙΤΑΞΕ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ ΜΟΝΟΣ. ΟΥΤΕ ΜΟΝΟΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ..

  ΙΣΡΑΕΛ
  ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ..

 4. Ανώνυμος says:

  Σου εχω γραψη κατα καιρους πολλα
  εαν ισχιη το τηλεφωνο θα επικινωνησω μαζι σου
  οταν πανω σε μια πλακα χρυσου
  μεγαλη και λεπτη ειδα τρια σχηματα
  η απαντηση που πηρα ηταν
  εχουν την ιδια σημασια
  εναν κεραυνο
  ενα ψαρι
  ενα σχημα αναποδου κερανου πιο καμπυλοειδες η στιγμα
  καπως ετσι το διαβασα καπου
  οποτε αυτον για να τον στηλης πισω
  δυσκολο
  πες του καρλος οτι εμεις τον χριζουμε
  γιατι μονο ετσι θα συνεχισουμε
  αυτον τον ηληθιο μικροκοσμο που λατρευουμε
  και φροντιζουμε να περναμε καλα
  εις βαρος καθαρων ψυχων
  την βρωμια και την λυσωδια
  τις δικιας μας ψυχης
  την καλυπτουμε απο τους
  καθαρους που υποφερουν αντι για αυτους
  αλιως πολιτισμος της χεστρας παπαλα
  αυτο δεν εχεται καταλαβη
  χωρις αθωους ναδα
  αν μπορης καντο
  αλλα θα μαρτυρησης
  εισε ετοιμος για το αντιχτηπημα
  δεν εινε παιχνιδι
  δεν μιλαω ως εχθρος
  το αντιθετο
  εχω πληρωση ακριβα αυτον τον πολεμο
  καθε ψυχη επανερχαιται
  για να βοηθηση
  η να.καταστρεψη μια.αλλη
  Δεν ξερω τι ενοης πεδιο

  ξερω οτι εχω πολλη περιεργη.αντιλιψη
  καταστασεων και πραγματων
  Και @@@@@@
  Λοιπον δεν το αναρτης
  εινε μονο για εσενα
  εαν θες να επικεινωνησω μαζι σου
  Απλως.απαντησε
  αλωστε στι29 θα ειμε εκει που σου εγραψα

  α και κατι τελευταιο
  ο πολιτισμος της χεστρας δυσκολα θα χαθει

  γιατι το κακο υπερησχησε τοτ καλου
  και το ακατανομαστο του ομαλου
  χαθηκαν πλεον οι ισοροποιες
  αυτο εκανε ο χριστος οταν κατεβηκε
  μας διδαξε αγαπη συνεση καθαροτητα και ελεος
  μην κοιτας που ως συνηθως τα διαστρευλωδαμε
  παντα κατα τα μετρα μας και την βρωμια μας

  κασσανδρα

  • Ανώνυμος says:

   http://m.youtube.com/watch?v=z1jhIpkmnf4
   ostrov. το νησι
   ακομα περναται καλα για να αρεσκεσται στις βλακειες αυτου του πανιβλακα.
   ο καιρος της ταπηνωσης και γνωσης εφθασε.
   σχεδιο σωτηριας και τιμωριας σε πληρη εξελιξη.
   ολα ειναι θελημα του ιησου μας.

 5. Ανώνυμος says:

  ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ…..
  ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΟΜΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΨΑΧΤΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΟΙ , ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ.
  ΑΝ Η ΖΕΣΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΝΤΟΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ…. ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ!!!
  ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΒΟΜΒΑ Ή ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ……
  Η ΠΡΩΤΟΓΟΝΗ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΡΗΣΗΜΗ….

  αναστασία

 6. Ανώνυμος says:

  ο κυων έχει αλλού ΥΠΗΡΕΣΊΑ…

  ΕΓΕΝΝΗΘΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΈΨΕΙ..

  ΜΙΚΡΌΣ ΑΛΛΆ ΜΕΓΑΣ..

  Η ΠΕΡΊΣΣΕΙΑ ΚΑΙ Η ΈΛΛΕΙΨΗ ΤΟΝ ΈΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ..

  ΓΑΊΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΣ..

  ΕΊΣΑΙ ΚΆΤΩ ΑΠΌ ΆΓΡΥΠΝΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΑΠΌ ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ..

  Ο ΠΟΝΟΣ ΚΑΙΩΝ ΤΑ ΠΆΝΤΑ ΘΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΣΕΙ..

  ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΆ ΣΟΥ..

  ΚΥΩΝ ΚΑΙ ΠΥΡ ΈΤΟΙΜΑ..

  ΔΕΜ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ;

  ΦΑΕΘΩΝ

 7. Ανώνυμος says:

  paidia erxetai theia fwtia apo ton ourano gia osous eferan thn patrida mas edw pou thn eferan. thelw na pisteyw oti oi kyriakatikes ekloges tha shmatodothsoun thetikes ekselikseis gia th xwra mas. sas prolavainw kai lew den pisteyw se kanena komma mono sto theo pisteyw. tha ginei arga h grhgora h politeiakh anwmalia pou elegan oi gerontes. ypomonh aderfia…………… erxontai ta gegonota o theos tha ta ferei den mporei na anteksei sto oti theloun na kanoun tzami thn agia sofia. de tha to afhsei o theos

 8. Ανώνυμος says:

  Σε διαβαζω τωρα τελευταια και θρλω να κανω μια αφελης ερωτηση…τις λεξεις που ξεκινας με κεφαλαια σε ακυρα μερη της προτασης οπως η λεξη σκυλος για παραδειγμα εχουν καποιο σημειολογικο ή αλλου ειδους ενδιαφερον??

 9. Αυτολυκος says:

  8.21 τεσσερα ορθογραφικα λαθη, σε τρεις σειρες. χμμμ!!! Δεν γραφεις, καπου αλλου, γιατι μυριζεσαι απο μακρια…..

 10. Ανώνυμος says:

  Το τραγούδι "I see fire" από την δεύτερη ταινία της τριλογίας "The Hobbit" μου είχε κάνει κλικ από την πρώτη στιγμή που το άκουσα. Για να το πάμε λίγο πιο τρελά, θυμάμαι πολύ καλά ότι οι δίδυμοι πύργοι έπεσαν λίγο πριν (3 μήνες) την προβολή της δεύτερης ταινίας της τριλογίας του Άρχοντα των δαχτυλιδιών "The Two Towers", η οποία είχε ήδη γυριστεί και διαφημιζόταν πριν πέσουν οι δίδυμοι πύργοι στη Νέα Υόρκη.
  Το δε τρίτο μέρος της τριλογίας του "Hobbit" έχει ήδη γυριστεί και θα προβληθεί τον Δεκέμβριο φέτος. Στην ταινία ο δράκος που έχει ήδη ξυπνήσει θα κατακάψει ένα σωρό ανθρώπους και πόλεις…
  Για κάποιους, το "Middle Earth" παραπέμπει απευθείας στο "Medius Terra" – "Mediterraneus" – "Mediterranean" – Μέση Γη – Μεσόγειος…

  Ελπίζω πραγματικά να μην έχει και αυτή τη φορά σχέση η επερχόμενη ταινία με πραγματικό γεγονός που θα συμβεί και να είναι όλα αυτά απλές συμπτώσεις και σκέψεις τρελές…

  ΑΜΙΣΟΣ

  • Ανώνυμος says:

   καλό το σκεπτικό σου, πάντως η Μέση Γη είναι ξεκάθαρα η περιοχή της Μεσογείου και αυτήν εννοεί το έργο καθώς και όλα τα αρχαία κείμενα διαφόρων λαών που την αναφέρουν. Δεν είναι υπόθεση, είναι βεβαιότητα.

   Είναι δε, το πλουσιότερο κομμάτι του πλανήτη σε έδαφος και υπέδαφος.
   Είναι το κομμάτι εκείνο που θα διαλέγαμε να χτίσουμε την πόλη μας αν παίζαμε ηλεκτρονικό παιχνίδι στρατηγικής!

   Δεν ήταν θάλασσα τότε, όπως την ξέρεις τώρα, ήταν Γη το μεγαλύτερο μέρος της για αυτό άλλωστε είχαμε και πήγαινελα με την Τροία, με την Περσία, με όλη την Ασία ….

 11. Ανώνυμος says:

  ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΝΕΙΡΑ ? ……… ΔΥΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΠΕΤΑΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ . ΤΟ ….. 1. ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΥΨΩΜΑ , ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΓΗ. ΣΑΝ ΕΝΑ ΣΤΕΝΟ ΠΕΡΑΣΜΑ . ΜΙΑ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΕΝΑ ΦΛΕΓΟΜΕΝΟ ΣΩΜΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ . ΑΜΕΣΩΣ ΟΛΟΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ , ΤΟΤΕ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΕΝΑ ΚΙΒΩΤΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ , ( ΣΗΜ. Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΧΡΟΝΙΑ ), ΕΓΩ ΑΦΗΝΩ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ … 2. ΣΗΚΩΝΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΑΙΩΡΟΥΝΤΑΙ 3 ΣΗΜΑΙΕΣ . ΑΡΙΣΤΕΡΑ Η ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΜΙΑ ΧΡΥΣΟΚΕΝΤΗΤΗ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΙΑ ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΑΥΡΟ ΑΕΤΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ … ΑΚΟΥΩ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ,,, ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΜΑΝΙΑ , … ΜΕ ΜΙΑΣ Η ΧΡΥΣΟΚΕΝΤΗΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΤΑΖΕΙ ΑΙΜΑ , ΑΙΜΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΤΑΖΕΙ ΚΑΙ Η ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ….

 12. Ανώνυμος says:

  ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΚΗ ΤΗΛΕοΡΑΣΗ…ΕΒΛΕΠΕΣ ΚΙ ΑΝΑΡΩΤΙΩΣΟΥΝ…ΚΑΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ …ΤΕΛΕΙΩΝΕ Η ΤΑΙΝΙΑ ΚΙ ΕΦΕΥΓΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ…ΠΟΥ ΑΡΑΓΕΣ?..ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΡΤΕΜΗ…ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΡΤΕΜΗ?!.εντωμεταξυ παρατηρησα στα κατοχικα νεα ονοματα ιδια με κρατικοδιαιτους…ΝΕΡΙΤ ΕΠΟΧΗΣ…ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΕΦΤΕΙ.."ΕΤΕΡΟΝ ΕΚΑΤΕΡΟΝ".

 13. Ανώνυμος says:

  ΠΦΦΦ… ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ;;! ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΜΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΣΤΕ. ΚΙ ΑΝ ΠΑΛΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ,ΤΙ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ; ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΚΙ ΑΠ' ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ! SO, GET A LIFE…

  ένας περαστικός "τρελός"

 14. Ανώνυμος says:

  ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΕΡΓΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ?ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΝΙΩΘΩ ΚΑΠΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΑ,ΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ,ΜΙΑ ΦΟΒΙΑ,ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΞΑΦΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ,ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΚΟΤΟ.ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΣΑ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΠΕΣΜΕΝΗ,ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΠΙΕΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΤΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ,ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΗΡΕΜΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΞΑΦΝΙΚΗ ΤΡΙΚΥΜΙΑ.ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ?ΤΙ ΝΑ ΠΩ,Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ…
  ΑΣΤΕΡΙ

 15. Pandora says:

  Πολύ…, μα πάρα πολύ , με ανησυχεί και με προβληματίζει o διάλογος με τον πάτερ,παρά το μήνυμα του Κάρλος…

 16. ΙΩ ΤΖΙΝΤΑ says:

  αφουγκράσου τη σιωπή..
  μη τη φοβάσαι..
  φαντάσου την σαν δώρο που σου δίνεται..
  τώρα.. κερδίζεις χρόνο στην "κλεψύδρα" του μέλλοντος..
  βρες την ισορροπία μέσα σου..
  έπειτα ψάξε για τη δύναμή σου..
  δώσε της σχήμα.. ονόμασέ την..
  θα σου χρειαστεί..
  ντύσου τον υδάτινο εαυτό σου..
  ούτε μια στιγμή μη φοβηθείς τη φωτιά..
  σκέψου ότι ΕΣΕΝΑ δε θα μπορέσει
  να σε πειράξει.. γιατί είσαι στο ΦΩΣ..
  το μόνο που μπορεί να κάνει..
  είναι να φωτίσει τα "σκοτάδια" σου..

  και να στείλει πιο γρήγορα τη σφαίρα..
  στον στόχο της..

  έξω ησυχία- μέσα τσαγανό ..μαγκιά.. έκρηξη..

  έτσι.. όταν σε κοιτάζω κατάματα -να μην αντέχεις τη σπίθα
  και να αλλάζεις το βλέμμα..
  -φοβάσαι?
  ακόμα δεν είδες τίποτα..
  θα είσαι έτοιμος.. όταν θα μπορέσεις να με κοιτάξεις κατάματα..

  μόνο "θυμήσου.. μην πετάξεις τη ζωή σου στα σκυλιά"..

  https://www.youtube.com/watch?v=qzOKHoKqBbA

  το νου σου στα παιδιά που λέει και ο Φαέθων
  (οι φλόγες τα πλησιάζουν – προστάτεψέ τα – γίνε ο δάσκαλός τους)

  η "Ψυχαγωγός"

 17. Maria Vaia says:

  ΠΡΟΣ ΦΑΕΘΩΝ
  Ο ΞΕΝΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΕΠΑΦΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ….
  ΕΣΥ ΠΡΙΝ ΚΑΤΙ ΜΗΝΕΣ ΕΠΑΝΕΦΕΡΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΤΗΝ ΓΑΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙ ΑΛΛΑ……
  ΘΥΜΑΣΑΙ ??
  ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ??? Ο ΠΟΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ… ΔΕΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΚΟΥΜΠΙΟΥ…..
  ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ???
  ΑΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΝ…..
  Ο ΞΕΝΟΣ ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ…..ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ……
  ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΞΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΜΟΥ…. ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ….. ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ…..
  Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΨΗΛΟΤΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΑΣ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ……..
  ΠΑΝΤΩΣ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΕΦΑΓΑ ΜΙΑ ΠΛΑΚΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΦΑΕΘΩΝΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΚΛΑΨΑ ΠΟΛΥ….. ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΜΑΡΙΑ

  Υ.Γ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΞΕΝΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ..

 18. Φώτης says:

  Δεν ξέρω απο τότε μέχρι σήμερα των βρηκες αυτών τον βασιλιά.
  Δεν ξέρω απο που κ ως που είναι βασιλιάς. Ποιος δηλαδη μπορει να κρίνει ποιος είναι βασιλιάς;
  Δεν ξέρω εάν αυτός ο βασιλιάς γνωρίζει πως είναι βασιλιάς. Και ως προς τι και ποιους είναι βασιλιάς;
  Δεν ξέρω ποιοι είναι ολοι αυτοι που «δουλεύουν» για τον βασιλιά, και πάλι εάν ο βασιλιάς γνωρίζει εάν τον ξεχνούν καποιοι και γιατι.

  Αλλα στρειντζερ είμαι πολυ σίγουρος πως, για να έχεις μπει κάποτε σε ένα τέτοιο τριπακι, σίγουρα των είχες έχεις κάποτε κοντα σου και τον γνωρισες. ΕΤΣΙ πιστεύω.

  Αλλιώς εάν δεν των γνωριζες πως θα γινόντουσαν ΟΛΑ αυτα;

  Στρειντζερ; Εσένα ψάχνεις;;; Γιατι έναν χρόνο και, αργότερα ΟΛΑ δείχνουν πως είσαι ηγετικό στέλεχος πολλών συνειδήσεων.

  Με πολυ εκτίμηση Φώτης .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *