Στρατιώτες και άνδρες της «Δίας» σκουπιδιάρηδες στον πόλεμο των απορριμάτων

«Επιχείρηση σκουπίδια» για τις ΕΔ. Το ΥΕΘΑ ανταποκρίθηκε πριν καλά,καλά υποβληθεί το αίτημα του υπουργείου Εσωτερικών και παραχωρεί απορριματοφόρα του στρατού αλλά και 170 άτομα προσωπικό για να συμμετάσχουν στην αποκομιδή των σκουπιδιών.
Με δεδομένη την ένταση που υπάρχει και τα επεισόδια που έχουν ήδη γίνει δεν αναμένεται να είναι μία εύκολη επιχείρηση και σίγουρα θα χρειαστεί τη συνδρομή της αστυνομίας.

Τα αντανακλαστικά του ΥΕΘΑ πάντως γι΄ αυτή την …
επιχείρηση αποδείχτηκαν αστραπιαία.


Την ίδια ώρα, με απόφαση της κυβέρνησης, μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ θα… ακολουθούν τα απορριμματοφόρα για να τα… προστατευούν. Γίνεται, δηλαδή, ακόμη ένα παράλογο: η πιο μάχιμη ομάδα της Αστυνομίας στη μάχη κατά της εγκληματικότητας που σαρώνει το τελευταίο διάστημα, παροπλίζεται για να… φυλάει τα σκουπίδια!


πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *