Στρατιωτικός νόμος στις Η.Π.Α – Η αεροπορία θα παρακολουθεί και θα μεταβιβάζει στην αστυνομία δεδομένα των πολιτών

H αεροπορία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής είναι έτοιμη να προβεί στη χρήση μη-επανδρωμένων αεροσκαφών τα οποία θα πραγματοποιούν πτήσεις στο εσωτερικό της χώρας, ώστε να συλλέγουν δεδομένα, να ερευνούν μέρη ‘ενδιαφέροντος’΄και να μοιράζονται δεδομένα των πολιτών με τις κατά τόπους αστυνομίες.Πληροφορία που προέρχεται από υπόμνημα της Αμερικανικής αεροπορίας στα τέλη του Απριλίου, έρχεται να τεκμηριώσει το γεγονός ότι ο στρατός πραγματοποιεί μυστικές επιχειρήσεις πτήσεων μη-επανδρωμένων αεροσκαφών στο εσωτερικό της χώρας, παραβαίνοντας κατάφωρα το Σύνταγμα, και μοιράζοντας τα δεδομένα των πολιτών με τις τοπικές δυνάμεις της αστυνομίας χωρίς να υπάρχει καν σύνδεση ή σχέση με τρομοκρατική δραστηριότητα.


Σε πρόσφατο δημοσίευμα, που έψαξε για εσάς το pentapostagma.gr, υπογραμμίζεται το γεγονός ότι μόλις ο στρατός αναγνωρίσει σημείο ή πληροφορία ενδιαφέροντος μπορεί να προβεί σε αίτηση παροχής άδειας προς ανώτατο αξιωματικό του στρατού με στόχο να πραγματοποιηθούν έρευνες σε ιδιωτική ιδιοκτησία ή/και στους ίδιους τους πολίτες της Αμερικής γεγονός που συντελεί ουσιαστικά στην εγκαθίδρυση της απόλυτης παρακολούθησης και του απόλυτου στρατιωτικού νόμου και κράτους.Και ενώ οι επίσημες κατευθυντήριες αρχές και οδηγίες της αεροπορίας των Η.Π.Α αναφέρουν ότι τα μη-επανδρωμένα αεροσκάφη απαγορεύεται να πραγματοποιούν παρακολουθήσεις δίχως συγκατάθεση σε πολίτες των Η.Π.Α και στις ιδιοκτησίες τους, εντούτοις η ευρύτητα των εξαιρέσεων αφήνει ορθάνοιχτο το παράθυρο της παραβίασης των ατομικών δικαιωμάτων και του Συντάγματος:


Ορισμένες από τις εξαιρέσεις αυτές είναι:


– Η διερεύνηση ή η πρόληψη δραστηριοτήτων κατασκοπίας από χώρες του εξωτερικού, διεθνούς διακίνησης ναρκωτικών και διεθνών τρομοκρατικών δράσεων.
– Η προστασία των υπαλλήλων του Υπουργείο Αμύνης, των πληροφοριών, της ιδιοκτησίας και των εγκαταστάσεων του.
– Η πρόληψη, η διαπίστωση και η διερεύνηση έτερων παραβιάσεων της νομοθεσίας.


Η τρίτη εξαίρεση αποτελεί ένα εξαιρετικά ευρύ και χρηστικό παράθυρο για τους λειτουργούς της διακυβέρνησης Ομπάμα: όλοι οι πολίτες είναι πιθανοί παραβάτες του νόμου και εγκληματίες που θα πρέπει να ελέγχονται και να παρακολουθούνται, και οι Η.Π.Α μπαίνουν ξεκάθαρα πλέον στη ζώνη του φασιστικού καθεστώτος και του απόλυτου στρατιωτικού νόμου.

pentapostagma

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *