Στρατιωτική εμπλοκή του Ιράν στη συριακή εξέγερση

ImageΣτρατιωτική εμπλοκή στην συριακή εξέγερση ετοιμάζει η ηγεσία του Ιράν με την αποστολή ανδρών της επίλεκτης στρατιωτικής δύναμης Al Quds σύμφωνα με το αραβικό δίκτυο Al Arabiya. Όπως αναφέρουν πηγές από την Δαμασκό τις οποίες αναμεταδίδει η ισραηλινή εφημερίδα Haaretz η ιρανική κυβέρνηση έχει ήδη στείλει στη Δαμασκό τον Αρχηγό της επίλεκτης στρατιωτικής δύναμης Al Quds,
Kassam Salimani  ο οποίος συμμετέχει στην σχεδίαση των επιχειρήσεων αντιμετώπισης των εξεγερμένων.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές το επόμενο βήμα της ιρανικής κυβέρνησης είναι η αποστολή ανδρών τις Al Quds και η εμπλοκή τους στις μάχες με τους εξεγερμένους.
Η δύναμη Al Quds αποτελείται από 15.000 άνδρες, τα πλέον επίλεκτα στελέχη των ιρανικών Ενόπλων Δυνάμεων τα οποία στηρίζουν τυφλά το ιρανικό καθεστώς και χρησιμοποιούνται για την πραγματοποίηση επιχειρήσεων εντός εχθρικού εδάφους. Η παρουσία τους είχε καταγραφεί στο παρελθόν στο Ιράκ κατά την διάρκεια της παρουσίας των αμερικανικών στρατευμάτων, ενώ αξιωματικοί της στρατιωτικής αυτής
δύναμης έχουν εκπαιδεύσει τους άνδρες της Hizbollah στο Λίβανο συμβάλλοντας στην αύξηση της αποτελεσματικότητας των μεθόδων αντίστασης τους εναντίον των ισραηλινών δυνάμεων στον πόλεμο του καλοκαιριού του 2006.

Την χρονική αυτή περίοδο ο Στρατός της Συρίας διεξάγει μάχες στις πόλεις Homs  και Zabadani όπου για πρώτη φορά χρησιμοποιήθηκαν ρουκέτες από πολλαπλούς εκτοξευτές. Στην πόλη Zabadani οι εξεγερμένοι ενισχυθήκαν από λιποτάκτες του συριακού Στρατού οι οποίοι μαζί με οκτώ άρματα μάχης μάχονται


πλέον στο πλευρό των πολιτών της πόλης. 
Οι οργανώσεις των εξεγερμένων στην Συρία προσπαθούν να λάβουν την απαραίτητη για αυτούς υποστήριξη από την Δύση και άλλες αραβικές χώρες για να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις δυνάμεις του
συριακού Στρατού. Για το λόγο αυτό ο Ελεύθερος Συριακός Στρατός χρειάζεται πυροβόλα, άρματα μάχης, πυρομαχικά και να μετατραπεί από μία πολιτοφυλακή σε μία στρατιωτική δύναμη όπως οι ανταρτικές δυνάμεις στην Λιβύη.

Στα πλαίσια της προσπάθειας των εξεγερμένων να προσελκύσουν νέους λιποτάκτες και να προκαλέσουν
ρωγμή στην συριακή κυβέρνηση  η ηγεσία τους διαμηνύει ότι προσφέρει ασυλία στους Alawites που στηρίζουν το συριακό καθεστώς. 

http://www.defencenet.gr

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

PhotobucketNicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *