Στρατιωτικές απειλές απο τον Εγκεμέν Μπαγίς…Εναντίον της Κύπρου και της Ελλάδος !

Νέες προκλητικές δηλώσεις Μπαγίς για το πετρέλαιο της Κύπρου

Στρατιωτικές απειλές εκτόξευσε ο τούρκος υπουργός μέσω της εφημερίδας Zaman
(Κάποιος πρέπει να του θυμίσει οτι ειναι υπουργός για θέματα Ε.Ε του Γενίτσαρου και να τον βάλει στην θέση του αλλά ποιός ο Παπανδρέου 😉


Θυμάσται όταν είχε επισκεφτεί την Θράκη ο συγκεκριμένος υπουργός πριν από ένα περίπου χρόνιο έλεγε στους Έλληνες δημοσιογράφους ότι δεν χρειαζόμαστε τους εξοπλισμούς, ότι πρέπει να προχωρήσουμε σε αμοιβαία μείωση των εξοπλιστικών προγραμμάτων και ότι η Ελλάδα άδικα δαπανά τόσα χρήματα για όπλα και τα χαιβάνια των Ελληνικών ΜΜΕ το είχαν πρώτο θέμα στα δελτία των οκτώ !Τρομάρα τους

Στον ισχυρισμό ότι ειναι παράνομο να κάνει η Κύπρος έρευνα για πετρέλαιο σε ύδατα που δεν της ανήκουν επανήλθε ο αρμόδιος για θέματα Ευρωπαϊκής Ένωσης της Τουρκίας υπουργός Εγκεμέν Μπαγίς, σε δηλώσεις που έκανε στην τουρκική εφημερίδα Zaman, εκτοξεύοντας εμμέσως νέες απειλές.

«Γι’ αυτό υπάρχει ο στόλος» , είπε ο Μπαγίς και πρόσθεσε ότι «στο παρελθόν η Ελληνοκυπριακή πλευρά είχε επιχειρήσει να κάνει παρόμοια πράγματα, αλλά υπάρχουν αυτοί που θυμούνται τι αντιμετώπισε».

«Είναι παράνομο να κάνουν έρευνες σε ύδατα που δεν τους ανήκουν. Η Τουρκία θα κάνει στο έπακρο χρήση όλων των δικαιωμάτων της, που απορρέουν από το διεθνές δίκαιο και θα πράξει τα δέοντα. Γνωρίζουν τη σοβαρότητα που διακρίνει την Τουρκία» , σημείωσε.

Στην παρατήρηση του συντάκτη ότι κατά τις έρευνες που είχαν γίνει στο παρελθόν, πλοία του τουρκικού πολεμικού στόλου είχαν σπεύσει στην περιοχή, ο Μπαγίς είπε: «Γι΄αυτόν τον λόγο φτιάξαμε το στρατό μας και εκπαιδεύσαμε τους στρατιώτες».

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *