09:04 - 16/12/2011

Στρατηγικές για τον παγκόσμιο έλεγχο της κοινωνίας.

Σήμερα, η ανθρωπότητα βρίσκεται στη σατανική λαβή τους και βυθίζεται όλο και περισσότερο σε κώμα. Το Πλοίο του Πολιτισμού βυθίζεται κάτω από τα κύματα, ενώ οι επιβάτες κοιμούνται. Για να χρησιμοποιήσουμε έναν άλλο ναυτικό όρο μεταφορικά, είμαστε σε ένα κολπίσκο χωρίς ένα κουπί.
Ο έλεγχος του κοινού γίνεται με διάφορες μεθόδους όπως να το διατηρούν ασυντόνιστο και με άγνοια για τις βασικές αρχές του συστήματος, να έχουν το κοινό συγχυσμένο, απογοητευμένο και διασπασμένο με πράγματα που δεν έχουν πραγματική σημασία.
Αυτό επιτυγχάνεται ως εξής:

Διαλύοντας το μυαλό τους, παρέχοντας μια χαμηλού επιπέδου δημόσια παιδεία και αποθαρρύνοντας την τεχνική δημιουργία.
Κατευθύνοντας τα αισθήματα τους, αυξάνοντας την μαλθακότητα τους με συνεχή βομβαρδισμό με σεξ, βία και τρομοκρατία και με το να δίνουν σκουπίδια για πνευματική τροφή.
Ξαναγράφοντας την ιστορία των εθνών και υποβάλλοντας το κοινό σε αποκλίνουσα συμπεριφορά έτσι ώστε να μπορούν να μεταστρέψουν τη σκέψη τους από τις πραγματικές τους ανάγκες σε πολυτελείς μη απαραίτητες προτεραιότητες.
Κρατάνε συνεχώς απασχολημένο το κοινό με την εργασία χωρίς να του αφήνουν χρόνο να σκεφθεί.Η εξαφάνιση της φύσης και η αύξηση της μόλυνσης θα κάνουν τους ανθρώπους ακόμα πιο εξαρτημένους από το οικονομικό σύστημα για την επιβίωση τους.Αστικοποίηση του περιβάλλοντος επιτρέπει την τοποθέτηση πληθυσμών σε εντελώς ελεγχόμενο περιβάλλον όπου το άτομο είναι πλήρως ενταγμένο στην προοπτική της νέας τάξης.
Η επαφή με τη φύση είναι επικίνδυνη γιατί οδηγεί τον άνθρωπο στο να απορρίψει την ασχήμια του περιβάλλοντος των σημερινών πόλεων και να αμφισβητήσει την σημερινή κοινωνική τάξη που πρέπει να αποτελεί τη μόνη αναφορά του.Ο θαυμασμός της φύσης κρατά ζωντανό το όνειρο των ανθρώπων και εκτείνει την εσωτερική ζωή τους αναπτύσσοντας την ευαισθησία τους και συνεπώς την αυτεξουσιότητα τους.
Όλα αυτά που μπορούν να ωθήσουν τον άνθρωπο να σκέπτεται και να ζει αυτόνομα είναι δυνάμει ανατρεπτικά. Ο μεγαλύτερος εχθρός της νέας τάξης είναι η πνευματικότητα.
Λίγος χρόνος μας απομένει να αντιδράσουμε διότι όλα τα απαραίτητα μέσα ελέγχου για μια μελλοντική δικτατορία είναι ήδη σε πλήρη λειτουργία.
Πιλοτικό πρόγραμμα για κοινωνία δυτικού τύπου είναι και η Ελλάδα, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πηγές που συζητούνται σε εναλλακτικούς κύκλους, γιατί ο παλιός Έλληνας θεωρείτο, όταν μπήκαμε στην ΕΕ, ιδιαιτέρως απείθαρχος και πολιτικοποιημένος. Η εντολή ήταν: αν καταφέρουμε να κάνουμε αυτούς φυτά τους έχουμε όλους στο χέρι. Γι’ αυτό έπεσαν πολλά δις για να γίνουν λιώμα τα μυαλά των νεοελλήνων .
Μέσα που θα χρησιμοποιηθούν:Αύξηση του στρες των ατόμων- οικονομική πίεση.Μαζική διάδοση τηλεοπτικών σκουπιδιών και προώθηση αποβλακωτικών ψυχαγωγικών προγραμμάτων.
Μείωση προϋπολογισμού για την δημόσια εκπαίδευση και ανάπτυξη συνθηκών ανασφάλειας και χάους στα σχολεία.
Περιορισμός της διάδοσης των φιλοσοφικών και επιστημονικών ιδεών ιδιαίτερα στους τομείς της κβαντικής φυσικής, της νευροβιολογίας κ.α.
Δημιουργία άσχημου και απάνθρωπου αστικού περιβάλλοντος. Διατήρηση των εξοντωτικών συνθηκών στις δημόσιες συγκοινωνίες και στο κυκλοφοριακό.

Μη αποτροπή της αύξησης της ρύπανσης.Να γίνουν οι άνθρωποι μισό- άρρωστοι χάρη στην βιομηχανοποιημένη διατροφή, και επιβάρυνση τους με τις παρενέργειες των φαρμάκων που υποτίθεται ότι τους θεραπεύουν.Ενθάρρυνση κατανάλωσης υπνωτικών φαρμάκων.
Υπερκατανάλωση αλκοόλ χωρίς περιορισμούς και σε προσιτές τιμές.Κορεσμός της ατμόσφαιρας από ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες που βλάπτουν τις εγκεφαλικές λειτουργίες.Μόλυνση του νερού και των τροφίμων με ουσίες που επηρεάζουν την διάθεση του πληθυσμού.Διάχυση στα τρόφιμα και στο νερό νανομηχανές αόρατες με γυμνό μάτι. Μόλις καταναλωθούν εκατοντάδες μικρό- ρομπότ θα μπορούν να εγκαθίστανται στους νευρώνες όπου θα αναλαμβάνουν τον έλεγχο.
Έτσι επιβάλετε η νέα παγκόσμια τάξη και ο νέος ρατσισμός από τους Επικυρίαρχους, την υπερεθνική ελίτ, τους διεθνείς υπαλλήλους και τα κατά τόπους φερέφωνα τους.

1greek

πηγη

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*