Στο τιμόνι είσαι εσύ

Μην σπαταλήσεις την ζωή σου σε δικαιολογίες , ούτε ένα δευτερόλεπτο δεν αξίζει να λυπάσαι τον εαυτό σου.

Αν ποτέ μπεις στο μονοπάτι της αυτόλυπησης πάτα γκάζι κανε μια απότομη στροφή και βγες από αυτό τον δρόμο με οποιοδήποτε κόστος.

Κανείς δεν θα μπορέσει να σε γιατρέψει παρά μόνο η επόμενη σου μανούβρα .

Μην χασομεράς κοιτώντας τον πίσω καθρέφτη αυτό πάει έφυγε ,μόνο μια γρήγορη ματιά για ασφάλεια και μετά κοίτα μπροστά, πάτα γκάζι και κοίτα μπροστά , μόνο έτσι θα πάρεις την επόμενη στροφή με μαεστρία.

Το επόμενο , το αύριο, το νέο είναι όλα οσα πρέπει να σε μαγνητίζουν και να σε καλούν.

Loading...

Στο τιμόνι είσαι εσύ

Μην σπαταλήσεις την ζωή σου σε δικαιολογίες , ούτε ένα δευτερόλεπτο δεν αξίζει να λυπάσαι τον εαυτό σου. Αν ποτέ μπεις στο μονοπάτι της αυτόλυπησης πάτα γκάζι κανε μια απότομη στροφή και βγες από αυτό τον δρόμο με οποιοδήποτε κόστος. Κανείς δεν θα μπορέσει να σε γιατρέψει παρά μόνο η επόμενη σου μανούβρα . Μην χασομεράς κοιτώντας τον πίσω καθρέφτη αυτό πάει έφυγε ,μόνο μια γρήγορη ματιά για ασφάλεια και μετά κοίτα μπροστά, πάτα γκάζι και κοίτα μπροστά , μόνο έτσι θα πάρεις την επόμενη στροφή με μαεστρία. Το επόμενο , το αύριο, το νέο είναι όλα οσα πρέπει να σε μαγνητίζουν και να σε καλούν.

http://eyecaptures.blogspot.com/

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *