Στο ΕΘΝΟΣ ανακάλυψαν ότι το ΜΝΗΜΟΝΙΟ “δεν ήταν εξαρχής ρεαλιστικό” ! ! ! ! !

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

του netakias

*Πατρίδα : Minnesota  is a U.S. state located in the Midwestern United States. The twelfth largest state of the U.S., it is the twenty-first most populous, with 5.3 million residents.
Απίστευτο κι όμως αληθινό!
Τους πήρε 16 μήνες – Μνημόνιο – 2 επικαιροποιήσεις μνημονίου – ασφαλιστικό – εργασιακό – σφαγή συνταξιούχων – εξαθλίωση μισθωτών – εκτόξευση ανεργίας – Μεσοπρόθεσμο για να καταλάβουν αυτό που γράφουν τα blogs από την πρώτη μέρα !   !   !   !   !  !
ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ !
Ε-Λ-Α ! ! !
ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ;
ΜΑ Ο ΠΑΝ-ΠΑΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ !

ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΩ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ!
ΠΗΓΕ Ο ΠΑΝ-ΠΑΝ ΣΤΗΝ ΒΡΑΔΥΝΗ; ΜΗΠΩΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ; ΣΤΟΝ ΠΑΡΟΝ;
ΟΧΙ, ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ !

ΚΑΛΑ  ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ (sic) ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΣΩΘΗΚΑΜΕ;
Νόμιζα ότι ο μόνος “τρελός” εκεί μέσα ήταν ο Δελαστίκ, που έχει ανέβει στα κεραμίδια και πετροβολεί τον μνημόνιο…
ΥΣΤΕΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΑ ΒΛΟΓΚ ΣΑΝ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ !

Διόρθωση «εν κινήσει»...


Από τον Μάιο του 2010 μέχρι σήμερα η εμπειρία από την εφαρμογή των μνημονιακών συμφωνιών είναι πλούσια και εξαιρετικά διδακτική. Πρώτον, το “σχέδιο” δεν ήταν εξαρχής ρεαλιστικό. Δεν μπορείς μέσα σε τρία χρόνια να μηδενίσεις ένα έλλειμμα της τάξης του 15%. Δεν είναι οικονομικά ρεαλιστικό και δεν είναι ούτε κοινωνικά εφικτό. Δεύτερον, δημιουργεί μια ανεξέλεγκτη ύφεση που με τη σειρά της εξουδετερώνει ή σχετικοποιεί την αξία των μέτρων δημοσιονομικής προσαρμογής, δημιουργώντας έναν “φαύλο κύκλο”. Και τρίτον, χωρίς παράλληλα να κινείται ένα σοβαρό αναπτυξιακό πρόγραμμα χάνεται η δυναμική μιας εσωτερικής εξισορρόπησης του παραγωγικού συστήματος που μπορεί ύστερα από μερικά χρόνια να οδηγήσει τη χώρα στην έξοδο από την κρίση. Ετσι η “πίτα κάθισε”. Το χειρότερο είναι ότι δεν βλέπει κανείς πώς θα “ξαναφουσκώσει”. Γιατί αυτό είναι το “μέτρο” της επιτυχίας του προγράμματος.

πηγη
Αφού μας είπε αυτά που … φωνάζουμε, προτείνει ως λύσεις να μην είμαστε λαϊκιστές (που χτυπάμε το κεφάλι μας στον τοίχο που έχουμε Πρωθυπουργάρα;), να μην μιλάμε για “συνωμοσίες” (που κάποιος έβαλε στην ΕΛΣΤΑΤ, εν ενεργεία υπάλληλο της εταιρείας που έκανε την “Μπιζνα;”), να πάρουμε ακόμη και τα λάθος μέτρα (που απέτυχαν πριν για να πετύχουν μετά;) και τέλος ευρύτερη πολιτική συνεννόηση μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων (αααααα εκεί το πήγαινε, είπα κι εγώ, Σαμαρικός κι αυτός;).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το μόνο που μπορώ να σας προσφέρω, είναι μερικά πρωτοσέλιδα του ΕΘΝΟΥΣ, για θυμόμαστε για ποια εφημερίδα μιλάμε.
assets_LARGE_t_942_17382789
assets_LARGE_t_942_31754787


assets_LARGE_t_942_31946789
21 Ιουλίου 2011 - Γλιτώσαμε την Χρεωκοπία - Σχέδιο Μ@ρσ@λ
21 Ιουλίου 2011 – Γλιτώσαμε την Χρεωκοπία – Σχέδιο Μ@ρσ@λ

assets_LARGE_t_942_41780790

 πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *