Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

08:08 - 25/09/2011

Στο ΕΘΝΟΣ ανακάλυψαν ότι το ΜΝΗΜΟΝΙΟ “δεν ήταν εξαρχής ρεαλιστικό” ! ! ! ! !

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

του netakias

*Πατρίδα : Minnesota  is a U.S. state located in the Midwestern United States. The twelfth largest state of the U.S., it is the twenty-first most populous, with 5.3 million residents.
Απίστευτο κι όμως αληθινό!
Τους πήρε 16 μήνες – Μνημόνιο – 2 επικαιροποιήσεις μνημονίου – ασφαλιστικό – εργασιακό – σφαγή συνταξιούχων – εξαθλίωση μισθωτών – εκτόξευση ανεργίας – Μεσοπρόθεσμο για να καταλάβουν αυτό που γράφουν τα blogs από την πρώτη μέρα !   !   !   !   !  !
ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ !
Ε-Λ-Α ! ! !
ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ;
ΜΑ Ο ΠΑΝ-ΠΑΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ !

ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΩ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ!
ΠΗΓΕ Ο ΠΑΝ-ΠΑΝ ΣΤΗΝ ΒΡΑΔΥΝΗ; ΜΗΠΩΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ; ΣΤΟΝ ΠΑΡΟΝ;
ΟΧΙ, ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ !

ΚΑΛΑ  ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ (sic) ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΣΩΘΗΚΑΜΕ;
Νόμιζα ότι ο μόνος “τρελός” εκεί μέσα ήταν ο Δελαστίκ, που έχει ανέβει στα κεραμίδια και πετροβολεί τον μνημόνιο…
ΥΣΤΕΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΑ ΒΛΟΓΚ ΣΑΝ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ !

Διόρθωση «εν κινήσει»...


Από τον Μάιο του 2010 μέχρι σήμερα η εμπειρία από την εφαρμογή των μνημονιακών συμφωνιών είναι πλούσια και εξαιρετικά διδακτική. Πρώτον, το “σχέδιο” δεν ήταν εξαρχής ρεαλιστικό. Δεν μπορείς μέσα σε τρία χρόνια να μηδενίσεις ένα έλλειμμα της τάξης του 15%. Δεν είναι οικονομικά ρεαλιστικό και δεν είναι ούτε κοινωνικά εφικτό. Δεύτερον, δημιουργεί μια ανεξέλεγκτη ύφεση που με τη σειρά της εξουδετερώνει ή σχετικοποιεί την αξία των μέτρων δημοσιονομικής προσαρμογής, δημιουργώντας έναν “φαύλο κύκλο”. Και τρίτον, χωρίς παράλληλα να κινείται ένα σοβαρό αναπτυξιακό πρόγραμμα χάνεται η δυναμική μιας εσωτερικής εξισορρόπησης του παραγωγικού συστήματος που μπορεί ύστερα από μερικά χρόνια να οδηγήσει τη χώρα στην έξοδο από την κρίση. Ετσι η “πίτα κάθισε”. Το χειρότερο είναι ότι δεν βλέπει κανείς πώς θα “ξαναφουσκώσει”. Γιατί αυτό είναι το “μέτρο” της επιτυχίας του προγράμματος.

πηγη
Αφού μας είπε αυτά που … φωνάζουμε, προτείνει ως λύσεις να μην είμαστε λαϊκιστές (που χτυπάμε το κεφάλι μας στον τοίχο που έχουμε Πρωθυπουργάρα;), να μην μιλάμε για “συνωμοσίες” (που κάποιος έβαλε στην ΕΛΣΤΑΤ, εν ενεργεία υπάλληλο της εταιρείας που έκανε την “Μπιζνα;”), να πάρουμε ακόμη και τα λάθος μέτρα (που απέτυχαν πριν για να πετύχουν μετά;) και τέλος ευρύτερη πολιτική συνεννόηση μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων (αααααα εκεί το πήγαινε, είπα κι εγώ, Σαμαρικός κι αυτός;).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το μόνο που μπορώ να σας προσφέρω, είναι μερικά πρωτοσέλιδα του ΕΘΝΟΥΣ, για θυμόμαστε για ποια εφημερίδα μιλάμε.
assets_LARGE_t_942_17382789
assets_LARGE_t_942_31754787


assets_LARGE_t_942_31946789
21 Ιουλίου 2011 - Γλιτώσαμε την Χρεωκοπία - Σχέδιο Μ@ρσ@λ
21 Ιουλίου 2011 – Γλιτώσαμε την Χρεωκοπία – Σχέδιο Μ@ρσ@λ

assets_LARGE_t_942_41780790

 πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*