Στους Ουρανούς Πάνω Από Τα Κεφάλια Μας…Project Camelot

Ποιες είναι οι πιθανότητες, κατά τις οποίες την ίδια ημέρα που ένας αστεροειδής, αναμένεται να προσεγγίσει σε ασυνήθιστα μικρή απόσταση, τη Γη, η Ρωσία (και η Κούβα?) Θα βομβαρδιστεί από μετεωρίτες με έναν τρόπο που δεν έχουμε γίνει μάρτυρες εδώ και αιώνες; Ποιες είναι οι πιθανότητες;

Αυτό σημαίνει ότι κάτι κακό έρχεται!!

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι όλος αυτός ο χαμός είναι απλώς μια σύμπτωση.Τι πραγματικά συμβαίνει;Γιατί αυτή τη χρονική στιγμή; Τι την κάνει τόσο ιδιαίτερη; Τι πραγματικά συμβαίνει εδώ;

Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ΕΙΣΕΡΧΟΜΑΣΤΕ κατά πάσα πιθανότητα σε μία περίοδο στην οποία θα υπάρξουν πολλές πτώσεις μετεωριτών.Στην πραγματικότητα, έχω δει και αρκετά όνειρα!. Αλλά επίσης είμαι πολύ καλά πληροφορημένη ότι έχουμε εγκαταστάσεις, εδώ σε αυτόν τον πλανήτη, που άφησαν πίσω τους αρχαίοι αλλοδαποί (όπως ονομάζονται), προηγούμενοι κάτοικοι, που έχουν τις δυνατότητες να καταρρίψουν οτιδήποτε εισερχόμενο στην ατμόσφαιρα που θα απειλήσει την ανθρωπότητα. Αυτό έχει αποκαλυφθεί από τους πληροφοριοδότες μας.

Και πράγματι, ακόμα και χωρίς αυτό, γνωρίζοντας ότι ζούμε ανάμεσα σε έναν πολιτισμό απατεώνων περισσότερο γνωστό ως το μυστικό διαστημικό πρόγραμμα, αυτή η τεχνολογία είναι σίγουρα ένα μέρος από τις πολλές δυνατότητες που “αυτοί” ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ.
Έτσι, τι είναι αυτό που πραγματικά συμβαίνει εδώ; Είναι ένας πόλεμος που συνεχίζεται πάνω από τα κεφάλια μας, στους ουρανούς μας ,για τον οποίο δεν είμαστε ενήμεροι του, παρά τις πολυάριθμες εμφανίσεις των “UFOs” ή τον εντοπισμό ιπτάμενων αντικείμενων, πραγματικών σκαφών από τους επισκέπτες αλλά και δικούς μας; Είναι αυτοί που εμπλέκονται στις αψιμαχίες οι οποίες είναι αδύνατο πια να μείνουν κρυφές;Ποιος είναι ο πραγματικός σκοπός του ονομαζόμενου “αστεροειδή” 2012 DA 14 ; Είναι οι λεγόμενοι «μετεωρίτες» η συγκάλυψη κάποιου άλλου γεγονότος που έλαβε μέρος στη Ρωσία;
Σύμφωνα με αυτό το άρθρο στο MSN:Gemoderm

Ξεχάστε τις αιμορροΐδες για πάντα!

Το σπρέι Gemoderm βοηθά να απαλλαχθεί κανείς από αιμορροΐδες και ραγάδες του πρωκτού. Χρησιμοποιείται για εξωτερικές και εσωτερικές αιμορροΐδες, την θρόμβωση και τη φλεγμονή, φαγούρα και έκζεμα πρωκτού, κατά αιμορροΐδες μετά τον τοκετό. Σπρέι έχει αντισηπτική, αντι, τοπική αναισθητική, αιμοστατική και στυπτική δράση, προωθεί την απορρόφηση των αιμορροΐδων και την αποκατάσταση του ορθού, θεραπεύει γρήγορα τις ραγάδες του πρωκτού και εξαλείφει την αιμορραγία.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Οι επιστήμονες σε όλο τον κόσμο, μαζί με την NASA, επέμειναν ‘οτι ο μετεωρίτης δεν είχε καμμία σχέση με τον αστεροειδή, δεδομένου ότι φαίνεται να ταξιδεύουν σε αντίθετες κατευθύνσεις. Ο αστεροειδής είναι ένα πολύ πιο τεράστιο αντικείμενο και οι αστρονόμοι στην Αυστραλία και αλλού ανακουφίστηκαν που τον είδαν να περνάει ακίνδυνα διπλά από τη γη στον έναστρο ουρανό “-. msn ειδήσεις

Μου φαίνεται ότι το πρόβαλαν πάρα πολύ … Εγώ δεν το αγοράζω. Αυτά τα δύο περιστατικά δεν είναι τυχαία, όπως θα ήθελαν να πιστέψετε. Νομίζω ότι έχουμε ένα συμβάν εδώ που είναι πολύ πιο περίπλοκο. Ο κρυφός πόλεμος πάνω από τα κεφάλια μας είναι ένα μυστικό που έχει πια αρχίσει να γίνεται ορατό πίσω από την κουρτίνα της ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ!!!
Καθώς προχωρούμε σε αυτό το χώρο, με την πλήρη είσοδο μας στα γαλαξιακά σύνορα του μέλλοντός μας, η μυστικότητα έχει αρχίσει να ξεφτίζει..

Και αυτά τα τεχνάσματα δεν θα χρησιμεύσουν για να κρατήσουν τις μάζες στο σκοτάδι. Αυτή τη φορά, φαίνεται,ότι το μεγάλο μυστικό τους είναι ασφαλές μέσα στα όρια των τειχών της σιωπής τους.Αλλά μπορώ να δω, ότι αυτό σηματοδοτεί μια νέα εποχή, όπου η συνεχώς αυξανόμενη απελπισία, για να κρύψουν την αλήθεια της exopolitical αρένα στην οποία ζούμε γίνεται όλο και πιο αδύνατη μέρα με τη μέρα.
Και σύντομα, οι άνθρωποι δεν θα εξαπατώνται όταν το γυαλί σπάσει όχι μόνο στα παράθυρα αλλά και στην ίδια την ζωή τους.
Θα αρχίσουν να αναρωτιόνται τι συμβαίνει πάνω από τα κεφάλια τους.
Θα παραμείνουν στο σκοτάδι για πάντα ή είναι η αυγή σε ένα νέο και πιο τρομερό και πιο απίστευτο αύριο;

Από Kerry Cassidy
του Project Camelot
Απόδοση κειμένου dorieas

2 thoughts on “Στους Ουρανούς Πάνω Από Τα Κεφάλια Μας…Project Camelot

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *