ΣΤΙΣ 28/10/2011 ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ!

Γράφει η Σοφία Τ.
Ο ΓΑΠ πήγε Βρυξέλλες στην Σύνοδο(23 και 26/10/2011), αφού ΑΛΛΗ ΜΙΑ φορά το παρακράτος του κατάστρεψε μια διαδήλωση(20 και 21/10/2011) και την Αθήνα, έσπασε στο ξύλο ανθρώπους, ένας πέθανε από τα δακρυγόνα(επικίνδυνα και ανθυγιεινά), θυμίζοντάς μας τα 3 θύματα της MARFIN και τα γεγονότα της 29ης Ιουνίου με τον τραυματισμένο(έχασε την ακοή του) Μανώλη Κυπραίο, για να πάρει εντολές από την Merkel κυρίως και τους άλλους χαρτογιακάδες της ΕΕ. Είπε πόσο περήφανος είναι για τους Έλληνες και για τα όσα έχουν περάσει. Μέχρι να μας φτάσει εδώ μας έβριζε λιγότερο ή το ίδιο με τους Γερμανούς κυρίως.

Μας ξεπούλησε και πάλι, όπως στις 21/07/2011(προηγούμενη «πετυχημένη» Σύνοδος), γελούσε. Αν ήσουν Έλληνας ΓΑΠ δεν θα έκανες τίποτα από όσα έχεις κάνει από το 2009. ΔΕΝ θα μας έβριζες έτσι. ΔΕΝ θα είχαμε έρθει στον πάτο. Αν ανοίξεις την ιστορία της Ελλάδας θα μάθεις ότι η πατρίδα κάθε λαού, αλλά ΕΙΔΙΚΑ του ελληνικού, κατακτιέται και δεν παραδίδεται. Θα ήξερες

ότι όποιος ζητά μνημεία, και ΕΙΔΙΚΑ την Ακρόπολη, τιμωρείται με θάνατο για ιεροσυλία. Η ιστορία γράφεται με ΟΧΙ και ορθωμένο ανάστημα. Όχι με σκύψιμο και κουρέματα. Η Merkel ετοιμάζεται, με την συνενοχή σου, να εφαρμόσει την «Τελική Λύση» και τον «Νόμο 4000» πάνω μας για να γίνουμε παράδειγμα στα άλλα «γουρούνια», όπως αποκαλεί τις «κακές» ευρωπαϊκές χώρες. Εμείς, σας ετοιμάζουμε, σε όλους, επανάληψη του ΟΧΙ… Η παρέλαση φέτος θα είναι μεγαλειώδης. Με μαύρες σημαίες, εκτός από ελληνικές βέβαια, και περιβραχιόνια μαύρα. Να δούμε τι θα πεις «περήφανη» πόρνη των οικονομικών κορακιών για το ΟΧΙ σου στην Δημοκρατία, την Ελευθερία και την αξιοπρέπεια των Ελλήνων τότε. Το Γουδί σε περιμένει.

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *