06:34 - 03/08/2014

Στις ΗΠΑ ο Αμερικανός γιατρός που προσβλήθηκε από Έμπολα

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Στις ΗΠΑ ο Αμερικανός γιατρός που προσβλήθηκε από Έμπολα

Ο εθελοντής γιατρός, Κεντ Μπράντλι, ένας από τους δύο Αμερικανούς που προσβλήθηκαν από τον ιό του Έμπολα στη Λιβερία, επέστρεψε χθες στις ΗΠΑ.


Ο Μπράντλι μεταφέρθηκε με ειδικό αεροσκάφος, το οποίο προσγειώθηκε σε αεροπορική βάση στη Τζόρτζια. Στη συνέχεια διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Ατλάντα για θεραπεία.

Μία ακόμα Αμερικανίδα, η Νάνσι Ράιτμπολ, επίσης μεταφέρθηκε πίσω στην πατρίδα της, ώστε να εισαχθεί και αυτή σε μονάδα ειδικής θεραπείας.
enikos.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. αυτοι οκ θα σωθουν γιατι ξερουν ποιους να σωζουν και πως…

  2. Εδω στο πουστοελλαδισταν δεν υπάρχει φόβος για αυτόν τον κατασκευασμένο ιό, καθώς ο ιός της τρελλας, της απάθειας, του εγωισμού – ατομισμού, του αυνανισμού, της βλακείας, της ηττοπάθειας, της γυναικωτης μοιρολατρίας, της κενοδοξίας, της αγραμματοσύνης, της μωροφιλοδοξιας, του καραγκιοζ μπερντές, της λυσμοσυνης – αμνημοσυνης, της παράνοιας, της ξενοφοβίας, της δουλικότητας, της προδοσίας και παρά πολλά καλούδια που επικρατησανε για τα καλά στα εγκεφαλικά συμπλέγματα των κατοίκων αυτής της χερσόνησου, και άντε να διεκδικήσεις μετά την Πολην ή το Αγαιον με τάς ψαρουκλας του, αφού Ρου Ματ επαιχτηκε στην νοητικόψυχοπνευματικη – σωματική σκακιέρα των κατοίκων αυτής της χερσονήσου και οι τελευταίοι δεν κατανόησαν ότι από τα λάθη νομοτελειακός πρέπει να μαθαίνεις, ήτοι με έναν έξυπνο αντίπαλο πρέπει να μαθαίνεις να γίνεσθαι εξυπνότερος! Αντί αυτού οι κάτοικοι αυτοί της χερσονήσου λένε : "Καλοκαιρινές διακοπές για πάντα".

    Καλό Καλοκαίρι με βουτιά είς βάθος στο βάθος της θαλάσσης και ξέρετε μπορεί να βρούμε να πιάνει WiFi για κάνουμε και μια συζήτηση εις βάθος.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*