10:13 - 13/12/2014

Στηρίζουμε όλοι το δικό μας νόμισμα , το Ελληνικό Ψηφιακό Νόμισμα !

Το HellasCoin ξεκίνησε πραγματικά σαν μία ιδέα για μια επαναστατική αλλαγή στον χώρο των χρημάτων όσον αφορά την Ελλάδα και όχι μόνο.

6 άτομα (προγραμματιστές επι τω πλείστον) ξεκίνησαν να σχεδιάζουν στο χαρτί τον τρόπο λειτουργίας του νομίσματος , επιλογές όσον αφορά τον αλγόριθμο ,ονομασίες και πολλά άλλα . Δεν διαφέρει σε κάτι από τις ιδέες που έχουν οι πιο πολλοί άνθρωποι για να ξεκινήσουν π.χ μία επιχείρηση ,να επενδύσουν σε κάποιο ακίνητο κτλ . Ωστόσο σε ένα σημείο υπάρχει μία τεράστια διαφορά . Το νόμισμα , εφώσον αρχίσει να χρησιμοποιείται ευρέως , στην
Ελληνική αγορά θα αποκτήσει μία αρκετά ικανοποιητική αξία . Η αξία αυτή είναι ικανή να ικανοποιήσει πολλές ανάγκες ενός νοικοκυριού , ενός εργένη , ενός ζευγαριού κ.ο.κ .Το νόμισμα δημιουργήθηκε αποκλειστικά από εμάς τους 6 ανθρώπους με όραμα μία επιπλέον επιλογή όσον αφορά τις πληρωμές του λαού , χωρίς φόρους , χωρίς κόπο και με μόνο αντίτιμο , ένα ελάχιστο ποσό στον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος .

Όσον αφορά τα έξοδα της δημιουργίας , τα αναλάβαμε εξ’ολοκλήρου εμείς . Άλλοι ως οικογενειάρχες , άλλοι ως φοιτητές αλλά κρατήσαμε την υπόσχεση μας στον εαυτό μας κυρίως , όσον αφορά την δημιουργία του νομίσματος .

Την υπόσχεση του να μην χρεώσουμε κανέναν άνθρωπο όσον αφορά ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ για να πατήσει το νόμισμα .

Δημιουργήσαμε ηλεκτρονικά πορτοφόλια , έχουμε υπολογιστές που εδώ και λίγους μήνες σταματάνε μία μέρα την βδόμαδα , έχουμε πολλά ξενύχτια και φυσικά πολλά φλιτζάνια δυνατού καφε ! Η στιγμή που θα χρειαστούμε ωστόσο την βοήθεια του κόσμου έφτασε . Δεν μιλάμε για κανένα μεγάλο ποσό , δείτε πιο πολύ σαν συντροφιά σε αυτό τον τεράστιο αγώνα που ξεκινάμε .

Δεν υπάρχει καμία σκοτεινή χρηματοδότηση , γι’αυτό και χρειαζόμαστε την ελάχιστη στήριξη σας .

Παρακάτω θα βρείτε ένα κουμπί δωρεάς του Paypal . Το μόνο που σας ζητάμε (εάν σας είναι εφικτό φυσικά) είναι ένα ποσό που εσείς οι ίδιοι επιλέγετε , το οποίο θα μας βοηθήσει στην συντήρη των servers καθώς πληρώνουμε ένα αρκετά μεγάλο ποσό κάθε μήνα για την χρήση τους .

Παρακαλούμε εισάγετε το ποσό που επιθυμείτε το οποίο θα μας βοηθήσει σε αυτό τον πολύ μεγάλο αγώνα για την ευρεία χρήση του ΠΡΩΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ .

Σας ευχαριστούμε θερμά για την στήριξη σας όλο αυτό τον καιρο .

Ομάδα δημιουργίας του πρώτου Ελληνικού ψηφιακού νομίσματος – HellasCoin .

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. 0
    0
    Αρχίσαμε
  2. 0
    0
    οκ οτι περνα απο το χερι μας θα το κανουμε και εμεις αλλα και εσεις καντε καμια δωρεα με coin για εμας στους αδυναμους που δεν μπορουμε να μιναρουμε τοσο καλα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί