ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΝΕΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ Η ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ …. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΑΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ!

Εάν ενα παιδί στη Νέα Υόρκη θελήσει να παρευρεθεί στον παιδικό σταθμό ή σε κάποιο νηπιαγωγείο , αυτός ή αυτή θα υποχρεωθούν τώρα να κάνουν το εμβόλιο της γρίπης.

Το Συμβούλιο Υγείας της Νέας Υόρκης ψήφισε ομόφωνα την Τετάρτη ως υποχρεωτικό όλα τα παιδιά κάτω των 5 ετών που θα παρευρίσκονται σε μία από αυτές τις εγκαταστάσεις να λάβουν το εμβόλιο πριν από τις 31 Δεκεμβρίου, λίγο πριν κορυφωθεί η εποχή της γρίπης.
Τα μικρά παιδιά συχνά μεταφέρουν την γρίπη σε άλλα παιδιά και στα μέλη της οικογένειας, οι οποίοι στη συνέχεια εξαπλώνουν την μόλυνση με άλλα μέλη της κοινότητας.

Η εντολή αυτή θα συμβάλει στην προστασία της υγείας των μικρών παιδιών, με παράλληλη μείωση της εξάπλωσης της γρίπης στη Νέα Υόρκη “, δήλωσε το διοικητικό συμβούλιο σε μια δήλωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Στη Νέα Υόρκη, τα παιδιά αυτών των ηλικιών ήδη απαιτείται η λήψη κοινών εμβολίων, συμπεριλαμβανομένου του MMR (ιλαράς, παρωτίτιδας, ερυθράς), της πολιομυελίτιδας, για τον κοκκύτη, ανεμοβλογιά και τέτανο, και τώρα η γρίπη θα προσθέσει ένα ακόμη εμβολιασμό σε αυτή την λίστα.

Το βρώμικο μικρό μυστικό της βιομηχανίας παρασκευής εμβολίων που δεν θέλουν να ξέρετε:
Οι περισσότεροι άνθρωποι που έχουν κολλήσει τη γρίπη αυτή τη στιγμή είναι οι ίδιοι άνθρωποι που είχαν εμβολιαστεί με το εμβόλιο της γρίπης.

Το CDC αρνείται να απελευθερώσει στατιστικά στοιχεία σχετικά με αυτό, φυσικά, επειδή τότε η συνολική φάρσα του εμβόλιο της γρίπης θα πρέπει να εκτεθεί. Από τους ανθρώπους που γνωρίζουν ποιοι αρρωσταίνουν, περίπου τα δύο τρίτα λαμβάνουν συνήθως τα εμβόλια της γρίπης!Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Στο μεγαλύτερο σύνολο των δεδομένων, τα εμβόλια γρίπης, σας καθιστούν πραγματικά πιό ευαίσθητους στη γρίπη. Αυτό συμβαίνει γιατί πολύ λιγότερο από τα δύο τρίτα του πληθυσμού των ΗΠΑ λαμβάνει αντιγριπικό εμβόλιο . Έτσι, αν τα δύο τρίτα των ατόμων πάθουν γρίπη φέτος, θα είναι οι ίδιοι άνθρωποι που εμβολιάστηκαν, μαθηματικά το μόνο που μπορεί να σημαίνει είναι ότι το αντιγριπικό εμβόλιο αυξάνει την ευπάθεια για γρίπη.

Συμπέρασμα; Θέλουν να σκοτώσουν ακόμη περισσότερα παιδία με τα καρκινογόνα εμβόλια για να μειώσουν τον πληθυσμό που αυξάνεται ραγδαία, και να πλουτίσουν τις φαρμακευτικές βιομηχανίες.

One thought on “ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΝΕΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ Η ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ …. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΑΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ!

  1. Ανώνυμος says:

    Θέλουν να εξαλείψουν τη ζωή πάνω στον πλανήτη για να μπορέσουν στη συνέχεια να τον ανατινάξουν εξ αποστάσεως με το υπερόπλο XINDI το οποίο βρίσκεται σε φάση συναρμολόγησης σε μυστική βάση της DARPA στο Denver του Colorado.

    Ενώ μιλάνε αυτάρεσκα για μείωση κατά 90% του πληθυσμού της Γης την ίδια ώρα επιδιώκουν εσκεμμένα να αυξήσουν αυτό το ποσοστό στο 100%!

    http://www.abovetopsecret.com/forum/thread966340/pg1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *