12:11 - 28/11/2014

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΨΩΣΕΙ ΤΟ ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ!!!!

Γράφει ο αρχιμανδρίτης π. Γεώργιος Αλευράς

Η ιστορία επαναλαμβάνεται επειδή δεν διδασκόμαστε από αυτήν. Λαοί που δεν άντλησαν τα σωστά διδάγματα από αυτή, είναι υποχρεωμένοι να την ξαναζήσουν. Το όνομα Νέστορας είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ιστορία της Ελλάδας εδώ και 3000 χρόνια.

Το 1150-1200 π.Χ. γνωρίζουμε ότι όλοι οι Έλληνες βασιλείς κρεμόντουσαν από τα χείλη του σοφού Βασιλέα Νέστωρος της Πύλου πρίν τον Τρωικό Πόλεμο. ’Ηταν αυτός που θα ένωνε τους Έλληνες για την εκστρατεία της Τροίας και τελικά τους ένωσε, αφού άμβλυνε τις αντιθέσεις των Αχιλλέα και Αγαμέμνονα.

Το 305 μ.Χ. περίπου, ένας άλλος Νέστορας ζητά την ευλογία του Αγίου Δημητρίου για να αντιπαλαίσει τον γίγαντα Λυαίο που ήταν το σύμβολο της Ρωμαικής αυτοκρατορίας ,προσωπικός φίλος του Διοκλητιανού και διώκτης των χριστιανών. Κυριαρχούσε τότε η ισχύς των όπλων, η ειδωλολατρία. Ο σκοταδισμός και ο φόβος άπλωναν παντού την σκιά τους. Εμπόδιο οι χριστιανοί που θα έπρεπε να εξολοθρευτούν.

Η νίκη του Αγίου Νέστορα μέσα στο Στάδιο σηματοδοτούσε τη νίκη του χριστιανικού κόσμου. ’Ο Θεός Δημητρίου βοήθει μοι’’.

Το 312 μ.Χ. ήλθε η απάντηση του Χριστού στον Μέγα Κωνσταντίνο με το όραμα του Σταυρού.

ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ

Αυτό συνέβη την ημέρα του Αγίου Νέστωρα και μια ημέρα μετά στις28 Οκτώβρη του 312 μ.Χ. έχουμε κατάληψη της ειδωλολατρικής Ρώμης από τον Μέγα Κωνσταντίνο.
Πριν 71 χρόνια ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου η Ρώμη του Μουσσολίνι χτυπά τη μικρή Ελλάδα. Το πρώτο που εισέπραξε ήταν το ιστορικό ΟΧΙ. Πάλι η Ρώμη χτυπά την Ορθόδοξη Ελλάδα και το έπος του ’40 γράφεται με χρυσά γράμματα.

Ο Μουσολίνι κατατροπώνεται και ο Χίτλερ απογοητεύεται γιατί ήταν η πρώτη ήττα του Άξονα. Ο Τσώρτσιλ θα έλεγε “Τώρα οι ήρωες θα πολεμούν ως Έλληνες”

Ακόμα και στις ημέρες μας το όνομα Νέστωρ υψώνει το ανάστημά του. Τελευταίο παράδειγμα ο Νέστωρ Κίρτσνερ. Ο εκλιπών πρόεδρος της Αργεντινής που ύψωσε το ανάστημά του κόντρα στο “ρωμαϊκό” σύστημα του σήμερα. Οδήγησε τη χώρα του σε νέα πορεία και ο Θεός τον πήρε μαζί του στις 27 Οκτωβρίου το 2010, ημέρα μνήμης του Αγίου Νέστορα.

Κάποιοι νομίζουν ότι η Ελλάδα πέθανε ή θα πεθάνει και ότι δεν θα γράψει συνέχεια στην ένδοξη ιστορία της. Είναι πραγματικά έτσι; Έτσι απλά θα απεμπολήσουμε την Ελληνορθόδοξη κληρονομιά; Η κάθε σπιθαμή αυτής της γης που είναι ποτισμένη με αίμα, λέει το αντίθετο.

Πρόσφατα ο Πατριάρχης Μόσχας και πάσης Ρωσίας κ. Κύριλλος είπε,

“Στη Ρωσία είμαστε πεπεισμένοι ότι ο σώφρων ιστορικός αλλά και δραστήριος ελληνικός λαός, θα βρει τον τρόπο να ξεπεράσει τις οικονομικές δυσκολίες όπως το έκανε άλλωστε σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν.

Και πιστέψτε με, είναι πολύ σημαντικό στο τέλος αυτής της πορείας οι Έλληνες να παραμείνουν Έλληνες. Ο Ελληνικός ορθόδοξος λαός να διατηρήσει τις παραδόσεις του και να μην αναγκαστεί να πάει σε συμβιβασμούς και να παραδώσει την πίστη του, την εθνική του συνείδηση και τον ξεχωριστό τρόπο ζωής της ελληνικής κοινωνίας “

Λέει ο λαός “των φρονίμων τα παιδιά μαγειρεύουν πριν πεινάσουν”. Τα φρόνιμα παιδιά της Ελλάδας είναι οι Άγιοι. Κορυφαίοι γέροντες, Άγιοι αυτής της εποχής ήταν ο Γέρων Πορφύριος και ο Γέρων Παίσιος. Κάποιοι δυστυχώς αρνούνται να πιστέψουν την παρρησία που είχαν στην γή όσο ζούσαν, και τώρα απ’ τους ουρανούς, στον Ναζωραίο.

Όμως το δέντρο γνωρίζεται από τους καρπούς. Γνώριζαν αυτοί οι μεγάλοι γέροντες το μέλλον αυτής της χώρας, είπαν πολλά, αλλά και έκαναν περισσότερα.
Ο Γέρων Πορφύριος είπε “όταν θα φύγω θα κάνω περισσότερα και μεγαλύτερα πράγμαται πολύ εύκολα”. Επίσης και ο Γέρων Παίσιος άφησε πολλές παρακαταθήκες για όλον τον κόσμο, χριστιανούς και μη, Έλληνες και ξένους. Είπε επίσης ο Γέροντας Πορφύριος συγκεκριμένα πράγματα και για το περιβάλλον του. “Το μοναστήρι μου θα γίνει ένα από τα μεγαλύτερα πνευματικά κέντρα του κόσμου και ότι θα επηρεάζει και τα εθνικά δρώμενα”.

Μερικά παιδιά του είπαν: “Πως θα καταφέρουμε να τα βάλουμε με τη δύναμη των ισχυρών που έχουν το χρήμα, την εξουσία όταν εμείς δεν έχουμε τίποτα από όλα αυτά;
Εκείνος απάντησε ότι για όσα δεν μπορούμε εμείς τα κανονίζει ο Θεός. Θαρσείτω τοίνυν, Θαρσείτω λαός του Θεού’ και γαρ αυτός πολεμήσει τους εχθρούς ως Παντοδύναμος”

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (23)

 1. 0
  0
  Γραψτε εδω το σχολιο σας ..
 2. 0
  0
  Εγώ ειμί ο βασιλεύς ο πένης, ο ελεών πτωχούς και πένητας το δε όνομά μου ιώτα και ω μέγα
  συν τη μακρά ο λέγεται Ιωάννης και εληλυθα εν τη κτίσει των Χριστιανών πρεσβείαν, ίνα βλέπω τουτους και φυλάττω

  GLADIATOR
 3. 0
  0
  ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΣΤΑΘΗΝΑΙ !!!
 4. 0
  0
  Την ευλογία σας να έχουμε αρχιμανδρίτα μου. Ο καιρός γάρ εγγύς…
  https://www.youtube.com/watch?v=8BEJ-7YNBsA
 5. 0
  0
  Άχ ρε Γιώργη

  εντάξει, το να λες ότι είναι καλό το συνάφι,
  άλλωστε δεν θα περίμενε κανείς και κάτι άλλο,
  αφού μέσω αυτού σαβουριάζεις
  όσα όλοι εμείς οι "ηλίθιοι" χαρατσωνόμαστε κάθε μήνα για σένα,
  αλλά το να το παρακάνεις νομίζοντας ότι είμαστε όλοι ντιπ-καταντίπ βλάκες,
  ή ότι καταφέρατε να μας ξεκάνετε όλους,
  αυτό πάει πολύ.

  Κόντινε αυτά που λες
  και λέγε τα μόνο στα κωθώνια
  που χωρίς μυαλό αποδέχονται τις βλακείες που τους ξεφουρνίζετε,
  και προπάντων μην πιάνεις στο στόμα σου την Ελλάδα και τους Έλληνες,
  πρώτον γιατί καταφέρατε να καταστρέψετε έναν λαμπρό πολιτισμό,
  και δεύτερον γιατί εσείς βρίζετε και καταριέστε τους Έλληνες
  (ή μήπως δεν το ξέρεις και δεν το κάνεις ;),
  και τρίτον αφού λέτε ότι είστε Ρωμιοί, τι σκατά θέλετε με την Ελλάδα ;

  Επιτέλους βουλώστε το !!!!

  Γιατί κάποια στιγμή και γω και άλλοι θα το κάνουμε,
  αλλά για την ώρα έχουμε με πάρα πολύ πιο σπουδαιότερα πράγματα να ασχοληθούμε,
  και θα βγάλουμε όλα τα άπλυτά σας στην φόρα,
  και τότε θα τρέχετε να κρυφτείτε,
  και το κυριότερο θα χάσετε την ΠΕΛΑΤΕΙΑ σας,
  αν όχι όλη τουλάχιστον ένα μεγάλο μέρος της,
  οπότε μην μας τα πρήζετε.

  Τα παραπάνω δεν τα γράφω για να ξυπνήσω εσένα ή κάποιους από το συνάφι σου,
  καθώς είστε οι τελευταίοι, αν όχι ποτέ, που θα ήταν δυνατόν κάτι τέτοιο.

  Τα γράφω απλά για να θυμίσω σε μερικούς αγουροξυπνημένους να διώξουν γρήγορα την τσίμπλα από τα μάτια τους.

  Αυτά ………
 6. 0
  0
  Ανα μπραβο! Ελληνες εσεις μην αντιδρατε με την γενοκτονια σας, θα κανονισει ο θεος των χριστιανων γι αυτο.Ρε μπαγλαμα αρθρογραφε, οταν το 40 χτυπησαν οι ιταλοι και οι γερμανοι τους ελληνες , αυτοι τι ηταν? Δεν ηταν χριστιανοι? Οι σταυροφοριες εναντιων της χριστιανικης ανατολικης αυτοκρατοριας απο τι εγιναν απο ειδωλο λατρες? Τον αχιλλεα και τον αγαμεμνων πως τους χαρακτηριζεις? Ειδωλολατρες ή οχι? Γιατι μας εχεις μπερδεψει..
  Οτι να ναι! Και το χειροτερο ειναι οτι υπαρχει κοσμος ακομη που βασιζεται σε τετοιες αλητηριες θεωριες!
  • 0
   0
   ΜΠΕΡΔΕΒΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ (ΠΑΠΙΚΟΥΣ) ΠΡΩΤΟΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΩΝ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΜΕΜΝΟΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥ.
  • 0
   0
   Αιρετικους τους λες εσυ. Χριστιανοι ειναι κι αυτοι. Αιτερικοι μ αυτην την λογικη ειναι ολοι οι χριστιανοι, αφου προερχονται απο την ιουδαικη θησκεια.
   Και ξανα ρωταω τι ηταν τελικα οι π.χ. σας ελληνες, ειδωλολατρες ή οχι αποφασιστε τι σας συμφερει..
 7. 0
  0
  άντε, τι είπες τώρα, περίμενε έρχονται οι μεμετιδες που θα σας ξαναδώσουν βακούβια, αει να χαθείτε ηλ@θ@οι ταμπαλινοχριστιανοί, κάντε μπεεεεε, ρεεεε

  Θωμάς
 8. 0
  0
  Μπε μπεε μπεε κάνουν οι τράγοι σου κοιμισμένε λαέ….κι αν λαλήσει ο πετεινός θα μας τα κλάσει ο Σαμαροβενιζελισμός…χαχαχααχα!!!
 9. 0
  0
  ο μεγας κωνσταντινος που εγινε χριστιανος οταν πεθαινε?.και..μην γινει του βασιλια(κωνσταντινου-υιος-παυλος) το καγκελο..στις εκλογες(μπορει στις επομενες)…εχει ελθει,ναι,ειναι εδω!μηπως παει με καρατζαφερη??ναι ε?…καλα..ειδωμεν.
 10. 0
  0
  1ον. Ελληνική Παράδοση και Βυζάντιο, συνδέονται μόνο στα εγκλήματα κατά όποιου λογιζε τον ευατο του ως Έλληνα.
  2ον: Εκπλήσσομαι που ο Διαφωτισμος, έστω 200+ χρόνια μετα, δεν ασκεί καμιά επίδραση σε πνευματικά ανάπηρους…
  3ον. Η λογική του αναγαγω την εθνική μου μυθολογία σε παγκόσμια θρησκεία, συναντάτε μόνο στον ιουδεοχριστιανισμο.
  4ον. Όταν η προσωπική μας αμαθεια, αναγαγεται σε κυρίαρχη ιδεολογία, στάση ζωής και κουλτούρα, όταν το "φαντασιακο" επικαλυπτει το "συμβολικό" του βίου, τότε έχουμε την παραγωγή άρθρων και απόψεων όπως του αρθρογράφου…
  5ον. Άραγε πως συνδέεται η καμπαλιστικη παράδοση με την κβαντομηχανικη και την θεωρία του "πεδίου", για την οποία τόσος λόγος γίνεται σε αυτό το blog;
  6ον και σημαντικοτερο: εγώ δέχομαι πως μπορεί να σφαλω σε όλα τα ως άνω. Ο αρθρογράφος, ως πιστός στα "Α-λογα" σίγουρα όχι… Ας είναι τουλάχιστον καλά ο Άνθρωπος….
 11. 0
  0
  1ον. Κλασική σύγχηση Ελληνικής και Βυζαντινης παράδωσης: τι σχέση έχει το αρχαιοελληνικό "άτομα" με την εβρεοχριστιανική "πολτοποίηση" των "δούλων του Θεού";
  2ον. Αποκαλούμαστε "Ρωμιοί" λόγω του ιστορικά τεκμηριωμένου γεγονότος πως το να αυτοαποκαλείσαι "'Ελλην" στα χρόνια μετά την νομιμοποίηση της απλοποιημένης χριστιανικής θεώρησης του "γίγνεσθαι", ισοδυναμούσει με έγκλημα.
  3ον. Απογοητεύομαι που 200+ χρόνια μετά τον Ευρωπαϊκό Διαφωτισμό, υπάρχουν άνθρωποι που ακόμα θεωρούν ότι πρεσβεύουν την "μία και μοναδική Αλήθεια".
  4ον. Ο εβραιοχριστιανισμός, είναι το μόνο "κίνημα" στην παγκόσμια ιστορία, που ανήγαγε μία εθνική μυθολογία (εβραϊκή), σε παγκόσμια θρησκεία.
  5ον. Άραγε, έχετει αναλογιστεί πια η σύνδεση της "καμπαλιστικής" θεώρησης του Σύμπαντος Κόσμου με τις σύγχρονες θεωρήσεις της φυσικής επιστήμης και κυρίως της κβαντομηχανικής? Ποιά η σύνδεσή τους με την τόσο διαδεδωμένη ειδικά σε αυτο το blog, θεωρείας των "πεδίων";
  6ον και συμαντικότερον: Σε όλα τα ως άνω, εγω, δέχομαι πως μπορεί να σφάλω… κάτι άγνωστο για τους εκάστοτε "πιστούς" όπως ο αρθογράφος και οι "αναχωρητές" του…
 12. 0
  0
  ΡΕ 5.08 ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΕ ΩΣ Ο ΑΥΤΑ ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ…ΠΟΛΥ ΚΑΒΑΛΗΣΕΣ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΡΕ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ,..ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΒΛΕΠΑ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΣΧΌΛΙΑΖΕΣ ΚΑΤΙ…ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΠΟΥΣΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ…ΨΩΝΑΡΑΣ ΕΙΣΑΙ…
 13. 0
  0
  κανένας δεν θα έρθει να σώσει την ελλάδα, μόνοι μας πρέπει να ξεσηκωθούμε…
 14. 0
  0
  1ον. Κλασική σύγχηση Ελληνικής και Βυζαντινης παράδωσης: τι σχέση έχει το αρχαιοελληνικό "άτομα" με την εβρεοχριστιανική "πολτοποίηση" των "δούλων του Θεού";
  2ον. Αποκαλούμαστε "Ρωμιοί" λόγω του ιστορικά τεκμηριωμένου γεγονότος πως το να αυτοαποκαλείσαι "'Ελλην" στα χρόνια μετά την νομιμοποίηση της απλοποιημένης χριστιανικής θεώρησης του "γίγνεσθαι", ισοδυναμούσει με έγκλημα.
  3ον. Απογοητεύομαι που 200+ χρόνια μετά τον Ευρωπαϊκό Διαφωτισμό, υπάρχουν άνθρωποι που ακόμα θεωρούν ότι πρεσβεύουν την "μία και μοναδική Αλήθεια".
  4ον. Ο εβραιοχριστιανισμός, είναι το μόνο "κίνημα" στην παγκόσμια ιστορία, που ανήγαγε μία εθνική μυθολογία (εβραϊκή), σε παγκόσμια θρησκεία.
  5ον. Άραγε, έχετει αναλογιστεί πια η σύνδεση της "καμπαλιστικής" θεώρησης του Σύμπαντος Κόσμου με τις σύγχρονες θεωρήσεις της φυσικής επιστήμης και κυρίως της κβαντομηχανικής? Ποιά η σύνδεσή τους με την τόσο διαδεδωμένη ειδικά σε αυτο το blog, θεωρείας των "πεδίων";
  6ον και συμαντικότερον: Σε όλα τα ως άνω, εγω, δέχομαι πως μπορεί να σφάλω… κάτι άγνωστο για τους εκάστοτε "πιστούς" όπως ο αρθογράφος και οι "αναχωρητές" του…
 15. 0
  0
  ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΝΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΜΕΓΑΛΟ
  ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ
  ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,
  ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

  ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
  ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΗ.

  GLADIATOR
 16. 0
  0
  ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΡΩΜΕΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΠΑΤΑΓΟ.
  ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΝΟΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥ ΚΥΚΛΟΥ 800 ΕΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ. ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΟΙ, ΜΕΤΑ ΟΙ ΟΘΩΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Η ΔΕΞΙΑ (ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ).
  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ…"ΙΩΑΝΝΗ".
 17. 0
  0
  ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ- ΥΙΟΥ ΓΙΑΧΒΕ- ΙΑΧΩΒΑ.
  ΟΙ ΠΟΛΤΟΠΟΙΜΕΝΟΙ "ΔΟΥΛΟΙ ΘΕΟΥ " ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΣΗ

  ΑΚΟΥ ΤΙΤΛΟΣ…ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ !! ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΜΑΝΤΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΚΟΛΟΣ- ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΦΡΟΥΡΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΜΑΝΤΡΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ …
  ΑΓΓΕΛΙΚΗ
 18. 0
  0
  ΜΠΡΑΒΟ, ΜΠΡΑΒΟ … ΘΑ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΝΕΣΤΩΡΑ 'Η ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΝ ΜΑΣΟΝΟ – ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΩΤΗΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;
  ΑΠΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΕΙΠΑΜΕ; ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ (ΜΙΑ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ) ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΥΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΜΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΟΤΕΡΗ (ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ);
  ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ – ΜΑΣΟΝΟ – ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΣΑΣ!!!
  ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ ΠΟΛΥ… ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΩΤΗΡΑ, ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ, ΘΑ ΖΗΛΕΨΟΥΜΕ…
  Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΤΩ Ή ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΣΩΖΕΙ… ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΟΙΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΨΕΥΤΟΠΑΠΑΔΕΣ!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί