ΣΤΑΣΟΥ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ…

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, ΖΩΙΚΟ ή ΦΥΤΙΚΟ; Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ. Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ  ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΒΑΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΙΣΧΥΡΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΩΣ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΒΡΙΘΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ.


ΤΟ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΟΜΑΔΑ, ΦΥΛΗ, ΛΑΟ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΘΝΟΣ, ΓΕΝΟΣ. ΟΣΟΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΝΟΗΣΕΩΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΠΑΡΑΞΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΧΘΕΙ ΟΥΔΕΝ, ΔΙΟΤΙ ΑΝΑΙΡΕΙΤΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΥΠΑΡΞΙΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΚΑΛΟΙ ΣΕ ΟΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΠΟΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΤΙΘΕΤΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΩΣ ΕΝ ΑΜΦΙΒΟΛΩ, ΟΧΙ Η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ (ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1500 ΧΡΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ) ΑΛΛΑ Η ΙΔΙΑ Η ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ, ΦΥΣΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ.

ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΩΣ ΕΔΩ. ΦΤΑΣΑΜΕ ΔΙΟΤΙ Ο ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΟ ΓΕΝΟΣ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΧΕΙ ΔΕΧΘΕΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ΠΛΗΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΣΟ ΑΙΩΝΑ. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΚΟΨΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΤΟΥ;;; ΜΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ (ΑΣΧΕΤΩΣ, ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ) ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΑΓΩΝΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΕΡΙΓΡΑΨΑΜΕ ΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ.

– ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ. ΕΝ ΣΕΙΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΠΟΙΗΣΗ, ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ (ΑΣΤΥΦΙΛΙΑ), ΤΗΝ ΕΚΧΕΡΣΩΣΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ, ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ Κ.Λ.Π. ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΡΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΩΡΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ. ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΣΙΤΙΑ…

– ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ. ΕΝ ΣΕΙΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ, ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΙΚΟΨΟΥΝ ΤΙΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ, ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΑΔΥΝΑΤΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΕΛΛΑΣ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΨΟΦΟΔΕΩΣ…


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

– ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ. ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΗ Η ΦΥΣΙΚΗ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΗ Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΡΙΕΡΓΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΡΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΗ ΤΟΥΣ, ΕΧΕΙ ΤΡΩΘΕΙ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΙΝΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΚΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΟΝΕΙΣ.

ΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΩΣ ΒΑΙΝΟΥΝ, Ο «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΑΣ» ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΗΔΗ ΝΟΣΕΙ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ. ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ…. ή ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΤΕ, ΔΙΟΤΙ Η ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΙΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΣΑΣ, ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΤΥΧΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΣΟΥΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ.

ΙΣΧΥΣ

Υ.Γ: «ΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ. ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ. ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ή ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙΣ. ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΔΙΛΗΜΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ. ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ, ΦΥΣΙΚΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ.»

isxys.

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *