Σταματήσαμε να αγοράζουμε γερμανικά προϊόντα! – (Μας τα παίρνουν από τα δάνεια)

H Γερμανία μας ζητά μείωση των εισαγωγών και αύξηση των εξαγωγών.Κι όμως τα κατάφεραν. Μόνο που τους γύρισε μπούμερανγκ.Οι γερμανικές εξαγωγές προς την Ελλάδα μειώθηκαν αισθητά, ενώ ξεκίνησε η ανοδική πορεία των εισαγωγών από την Ελλάδα προς τη….

Γερμανία!
Τα στοιχεία τα έδωσε η Ομοσπονδιακή Στατιστική Υπηρεσία της Γερμανίας.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε η υπηρεσία, το 2010 οι Έλληνες αγόρασαν γερμανικά προϊόντα συνολικής αξίας 5,9 δις ευρώ.
Αυτό σημαίνει ότι το 2010 οι εισαγωγές γερμανικών προϊόντων στην Ελλάδα μειώθηκαν κατά 10,2 % σε σχέση με το 2009.
Η πτώση είναι αξιοσημείωτη δεδομένου ότι πέρσι οι γερμανικές εξαγωγές προς τις χώρες της ΕΕ παρουσιάζουν σημαντική αύξηση και συγκεκριμένα της τάξης του 15,5 %.
Για να ολοκληρώσουμε όμως το ρεπορτάζ, η Γερμανία δεν βγαίνει χαμένη από τις σχέσεις της με την Ελλάδα.
Αυτά που θα βγάλει από τα δάνεια του μνημονίου, αλλά και από τους τόκους που εισπράττει τόσα χρόνια από την Ελλάδα, δεν «φτουράνε» μπροστά στη μείωση των εξαγωγών της προς τη χώρα μας.


http://anti-ntp.blogspot.com/ Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *