Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

21:57 - 28/12/2013

Στήν Fukushima η ακτινοβολία φτάνει στο Σαν Φρανσίσκο και στήν Γιούτα!!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η είδηση μέσω της ιστοσελίδας beforeitsnews.com είναι αρκετά σοβαρές και τα μέσα ενημέρωσης να μην αναφέρω τίποτα για το τι συμβαίνει στον Ειρηνικό Ωκεανό, η ακτινοβολία που εκπέμπεται από την κεντρική Φουκουσίμα, που έχουν πλέον φτάσει στις ακτές της Καλιφόρνια και στην πολιτεία της Γιούτα!!

Τα στοιχεία είναι ανησυχητικά!! για να πούμε τα δραματικά γεγονότα είναι διαθέσιμα σε όλους, όπως αποδεικνύεται από ένα βίντεο που καταγράφετε από έναν Αμερικανό στο blogger που μέσω ενός μετρητή Geiger μπόρεσε να το καταγράψει στις (23 Δεκεμβρίου 2013) σχετικά με την παραλία στην Καλιφόρνια στο Pacifica State Beach, έδειξε ο μετρητής ένα μεγάλο ποσό ακτινοβολίας. Ο Steven Starr, MT (ASCP), απο το ιατρικό εργαστήριο ως επιστήμονας στο Πανεπιστήμιο του Μισούρι, με ειδίκευση στη διάδοση των πυρηνικών όπλων και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της, είναι επίσης ένας ανώτερος επιστήμονας στο Ιατρών Πυρηνικής ευθύνης.

Σε μια συνέντευξη με τον Simon Atkins, ένας ατμοσφαιρικός επιστήμονας και σύμβουλος για του παγκόσμιου κινδύνου, οι δύο επιστήμονες έμαθαν ότι η καταστροφή της Φουκουσίμα είναι σε εξέλιξη, ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ λέει ψέματα!!! για να μην μας πούνε σε μάς για την ακτινοβολία και τις επιπτώσεις της, και ότι η ασφάλεια των τροφίμων μας είναι σε κίνδυνο!!! Οι υπηρεσίες παρακολούθησης έθεσαν το μεγάλο πρόβλημα των επιπέδων ακτινοβολίας που είναι πάνω από 400% σε σύγκριση με το φυσιολογικό.

κάποια πουλιά αετοί βρέθηκαν νεκρά κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες, έπασχαν από μια διαταραχή αίματος. Μετά από αρκετές αναλύσεις, στην πραγματικότητα, ο θάνατος τους σχετίζεται με τα υψηλά επίπεδα ακτινοβολίας!!! που έχουν αναφερθεί τις τελευταίες ημέρες στη Γιούτα. Ο Reporter Η Susan Duclos που το διερευνά, προειδοποίησε ότι η ακτινοβολία από της 11 Νοεμβρίου αυξήθηκε κατά ένα πολύ υψηλό επίπεδο και μίλησε για τα υψηλά επίπεδα οτι είναι 5 φορές υψηλότερα από εκείνα που βρίσκονται σε άλλα μέρη!! και τα υψηλότερα επίπεδα καταγράφηκαν στο Salt Lake City, Utah!!.

Η παρακολούθηση συνεχίζει να αλλάζει, αφού τα πάντα εξαρτώνται από τους ανέμους που μεταφέρουν τα ραδιενεργά σωματίδια που είναι επικίνδυνα για τη ζωή των ανθρώπων και των ζώων, με την μεταφορά τους από το ένα μέρος στο άλλο, αλλά το γεγονός είναι ότι είμαστε εκτεθειμένοι σε επικίνδυνα επίπεδα ακτινοβολίας, και τα μέσα ενημέρωσης, η Τηλεόραση και το ραδιόφωνο είναι σιωπηλά σε όλο τον κόσμο. Το ερώτημα παραμένει αναπάντητο: αυτά τα επίπεδα είναι λόγω διαρροής ραδιενέργειας από το εργοστάσιο της Φουκουσίμα, και όχι απο πυρηνικά εργοστάσια που βρίσκονται στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σε κάθε περίπτωση, οι άνθρωποι δεν είχαν ενημερωθεί ότι θα μπορούσε να αναλάβουν δράση και να ελαχιστοποιηθεί η βλάβη της υγείας. Έτσι αναμένουμε ότι όλοι οι πολίτες των ΗΠΑ και οι Ευρωπαίοι μπορούν να παρακολουθούν την ακτινοβολία σε όλη την επικράτεια, όπου ακριβώς ζουν.

Ακτινοβολία από Φουκουσίμα είναι 10 φορές πιο ισχυρή από όλες τις πυρηνικές δοκιμές μαζί

Όπως δήλωσε ο μηχανικός και πρώην πυρηνικώς ο Arnie Gundersen , είπε ένα κύμα ραδιενεργού καισίου στη Φουκουσίμα, η οποία είναι ικανή να χτυπήσει τη δυτική ακτή της Βόρειας Αμερικής, θα είναι 10 φορές μεγαλύτερη από την ακτινοβολία που εκπέμπεται από όλες τις πυρηνικές δοκιμές!!!!. Το γράφημα που δημιουργήθηκε από επιστήμονες στο Woods Hole της Μασαχουσέτης.

– Ένας από τους κορυφαίους οργανισμούς στον τομέα των επιστημών των ωκεανών – δείχνει μεγάλη ποσότητα καισίου που ρίχτηκε στη θάλασσα από την Φουκουσίμα (Ιαπωνία), σε σύγκριση με το Τσερνομπίλ το πυρηνικό ατύχημα και με της πυρηνικές δοκιμές. η καναδική κυβέρνηση επιβεβαίωσε ότι κατά το μήνα Οκτώβριο, η ακτινοβολία από Fukushima υπερβαίνει σημαντικά “τα επίπεδα του ραδιενεργού νέφους», σε σύγκριση με τις πυρηνικές δοκιμές που έχουν διεξαχθεί στο παρελθόν.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ο ΝΕΚΡΟΣ ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ…. ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΜΕΣΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΑΙΑ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ.

    ΙΩ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*