Στήν Fukushima η ακτινοβολία φτάνει στο Σαν Φρανσίσκο και στήν Γιούτα!!!

Η είδηση μέσω της ιστοσελίδας beforeitsnews.com είναι αρκετά σοβαρές και τα μέσα ενημέρωσης να μην αναφέρω τίποτα για το τι συμβαίνει στον Ειρηνικό Ωκεανό, η ακτινοβολία που εκπέμπεται από την κεντρική Φουκουσίμα, που έχουν πλέον φτάσει στις ακτές της Καλιφόρνια και στην πολιτεία της Γιούτα!!

Τα στοιχεία είναι ανησυχητικά!! για να πούμε τα δραματικά γεγονότα είναι διαθέσιμα σε όλους, όπως αποδεικνύεται από ένα βίντεο που καταγράφετε από έναν Αμερικανό στο blogger που μέσω ενός μετρητή Geiger μπόρεσε να το καταγράψει στις (23 Δεκεμβρίου 2013) σχετικά με την παραλία στην Καλιφόρνια στο Pacifica State Beach, έδειξε ο μετρητής ένα μεγάλο ποσό ακτινοβολίας. Ο Steven Starr, MT (ASCP), απο το ιατρικό εργαστήριο ως επιστήμονας στο Πανεπιστήμιο του Μισούρι, με ειδίκευση στη διάδοση των πυρηνικών όπλων και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της, είναι επίσης ένας ανώτερος επιστήμονας στο Ιατρών Πυρηνικής ευθύνης.


Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

PROFIT MAXIMISER

Μάθε πώς να να κερδιζεις σε ονλινε σελιδες στοιχηματισμου παντα !!

Ενα καταπληκτικο προγραμμα και μια απιστευτη ιδεα οπου με βαση της δικες τους προσφορες να βγαινεις 100% κερδισμενος παντα !

Διαβαστε το αρθρο μου να δειτε πως ξεπερασα τον περιορισμο στην χωρα μας για τις στοιχηματικες εταιριες

Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

Η προωθηση αυτη ειναι πρωθηση ενημερωσης και πληροφοριας και κατα κανεναν λογω δεν ειναι προτροπη προς στοιχηματισμο η επενδυση η οποιαδηποτε αλλη παρανομη πραξη ..!

ΤΙΜΗ: 1,5 € euro για τις πρωτες 14 μερες να δοκιμασεις το προγραμμα,Ηλεκτρονικο προιον για συνδρομη
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σε μια συνέντευξη με τον Simon Atkins, ένας ατμοσφαιρικός επιστήμονας και σύμβουλος για του παγκόσμιου κινδύνου, οι δύο επιστήμονες έμαθαν ότι η καταστροφή της Φουκουσίμα είναι σε εξέλιξη, ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ λέει ψέματα!!! για να μην μας πούνε σε μάς για την ακτινοβολία και τις επιπτώσεις της, και ότι η ασφάλεια των τροφίμων μας είναι σε κίνδυνο!!! Οι υπηρεσίες παρακολούθησης έθεσαν το μεγάλο πρόβλημα των επιπέδων ακτινοβολίας που είναι πάνω από 400% σε σύγκριση με το φυσιολογικό.

κάποια πουλιά αετοί βρέθηκαν νεκρά κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες, έπασχαν από μια διαταραχή αίματος. Μετά από αρκετές αναλύσεις, στην πραγματικότητα, ο θάνατος τους σχετίζεται με τα υψηλά επίπεδα ακτινοβολίας!!! που έχουν αναφερθεί τις τελευταίες ημέρες στη Γιούτα. Ο Reporter Η Susan Duclos που το διερευνά, προειδοποίησε ότι η ακτινοβολία από της 11 Νοεμβρίου αυξήθηκε κατά ένα πολύ υψηλό επίπεδο και μίλησε για τα υψηλά επίπεδα οτι είναι 5 φορές υψηλότερα από εκείνα που βρίσκονται σε άλλα μέρη!! και τα υψηλότερα επίπεδα καταγράφηκαν στο Salt Lake City, Utah!!.

Η παρακολούθηση συνεχίζει να αλλάζει, αφού τα πάντα εξαρτώνται από τους ανέμους που μεταφέρουν τα ραδιενεργά σωματίδια που είναι επικίνδυνα για τη ζωή των ανθρώπων και των ζώων, με την μεταφορά τους από το ένα μέρος στο άλλο, αλλά το γεγονός είναι ότι είμαστε εκτεθειμένοι σε επικίνδυνα επίπεδα ακτινοβολίας, και τα μέσα ενημέρωσης, η Τηλεόραση και το ραδιόφωνο είναι σιωπηλά σε όλο τον κόσμο. Το ερώτημα παραμένει αναπάντητο: αυτά τα επίπεδα είναι λόγω διαρροής ραδιενέργειας από το εργοστάσιο της Φουκουσίμα, και όχι απο πυρηνικά εργοστάσια που βρίσκονται στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σε κάθε περίπτωση, οι άνθρωποι δεν είχαν ενημερωθεί ότι θα μπορούσε να αναλάβουν δράση και να ελαχιστοποιηθεί η βλάβη της υγείας. Έτσι αναμένουμε ότι όλοι οι πολίτες των ΗΠΑ και οι Ευρωπαίοι μπορούν να παρακολουθούν την ακτινοβολία σε όλη την επικράτεια, όπου ακριβώς ζουν.

Ακτινοβολία από Φουκουσίμα είναι 10 φορές πιο ισχυρή από όλες τις πυρηνικές δοκιμές μαζί

Όπως δήλωσε ο μηχανικός και πρώην πυρηνικώς ο Arnie Gundersen , είπε ένα κύμα ραδιενεργού καισίου στη Φουκουσίμα, η οποία είναι ικανή να χτυπήσει τη δυτική ακτή της Βόρειας Αμερικής, θα είναι 10 φορές μεγαλύτερη από την ακτινοβολία που εκπέμπεται από όλες τις πυρηνικές δοκιμές!!!!. Το γράφημα που δημιουργήθηκε από επιστήμονες στο Woods Hole της Μασαχουσέτης.

– Ένας από τους κορυφαίους οργανισμούς στον τομέα των επιστημών των ωκεανών – δείχνει μεγάλη ποσότητα καισίου που ρίχτηκε στη θάλασσα από την Φουκουσίμα (Ιαπωνία), σε σύγκριση με το Τσερνομπίλ το πυρηνικό ατύχημα και με της πυρηνικές δοκιμές. η καναδική κυβέρνηση επιβεβαίωσε ότι κατά το μήνα Οκτώβριο, η ακτινοβολία από Fukushima υπερβαίνει σημαντικά «τα επίπεδα του ραδιενεργού νέφους», σε σύγκριση με τις πυρηνικές δοκιμές που έχουν διεξαχθεί στο παρελθόν.

Loading...

One thought on “Στήν Fukushima η ακτινοβολία φτάνει στο Σαν Φρανσίσκο και στήν Γιούτα!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *