Σοκ: G3A3, UZI & MP-5 κλάπηκαν από το ΑΤ Κω!

Μεγάλη ποσότητα επιθετικών τυφεκίων και υποπολυβόλων μαζί με τα πυρομαχικά τους εκλάπη από το Αστυνομικό Τμήμα της Κω. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. κατά τη διάρκεια ελέγχου – καταμέτρησης στην αποθήκη οπλισμού, που στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του Αστυνομικού Τμήματος, διαπιστώθηκε ότι έχουν αφαιρεθεί «τέσσερα τυφέκια G3Α3 με τέσσερις γεμιστήρες, δύο υποπολυβόλα UZI με τρεις γεμιστήρες και δύο υποπολυβόλα MP-5 με τέσσερις γεμιστήρες».

Διατάχθηκε κατεπείγουσα Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης
προκειμένου να διερευνηθούν πλήρως οι συνθήκες αφαίρεσης του υπηρεσιακού οπλισμού. Η τελευταία καταμέτρηση είχε γίνει έξι μήνες πριν.  Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από η Ασφάλεια Αττικής ενώ για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και η αντιτρομοκρατική υπηρεσία.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η καταμέτρηση έγινε γιατί ο διαχειριστής της αποθήκης παρατήρησε ότι τα λουκέτα που κλείδωναν τις πόρτες όπου φυλασσόταν ο οπλισμός, ήταν διαφορετικά από αυτά που είχε βάλει ο ίδιος, γι΄αυτό αποφάσισε να κάνει έλεγχο, από τον οποίο αποκαλύφθηκε η κλοπή. Σημειώνεται ότι στην αποθήκη δεν υπήρχαν άλλα ίχνη παραβίασης.
Πριν από εννέα χρόνια, το 2003 είχε κλαπεί μεγάλη ποσότητα όπλων από στρατόπεδο της Κω, η οποία ποτέ δεν διελευκάνθηκε, ούτε τα όπλα βρεθηκαν.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *