ΣΟΚ…! ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ… ΠΛΑΦΟΝ ΣΤΑ ΑΤΜ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΥΝΟΡΩΝ…!!!! ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ…

– Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής χαρακτηρίζει το τηλεγράφημα του Reuters ως αναληθές
– Μία από τις επιλογές που εξετάζουν είναι η αναστολή της συνθήκης Σένγκεν
– Στέλεχος της Moody’s: Εάν η Ελλάδα βγει από το ευρώ θα υποφέρουν δύο γενιές Ελλήνων
– Οργιάζουν τα αμερικανικά μέσα για το ενδεχόμενο εξόδου αναμένοντας το αποτέλεσμα των εκλογών

Λίγες ημέρες πριν τις κρίσιμες εκλογές της 17ης Ιουνίου, όλα δείχνουν τελικά πως το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, είναι πλέον θέμα που είναι στο τραπέζι των συζητήσεων και μάλιστα οι ευρωπαίοι εταίροι μας προετοιιμάζονται για αυτό το ενδεχόμενο.

ΟΙι ευρωπαίοι υπουργοί Οικονομικών έχουν ήδη συζητήσει το ενδεχόμενο να υπάρξουν μέτρα, όπως ο περιορισμός των αναλήψεων από ΑΤΜ, ελέγχους στα σύνορα και κεφαλαιακούς ελέγχους σε περίπτωση που η Ελλάδα τεθεί εκτός ευρωζώνης.

Σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματούχων που επικαλείται το Reuters, η αυξημένη πολιτική αβεβαιότητα στην Ελλάδα εν όψει και των επαναληπτικών εκλογών, δημιουργεί τη ανάγκη για μέτρα έκτακτης ανάγκης για το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ που δεν το θεωρούν μάλιστα απίθανο.

Στις επιλογές που βρίσκονται σε συζήτηση είναι να περιοριστούν οι ευρωπαίοι πολίτες αναφορικά με τα χρήματα που θα μπορούν να σηκώνουν από τις τράπεζες μέσω ΑΤΜ. Μάλιστα, σχεδιάζουν και τον περιορισμό της κίνησης των κεφαλαίων, ενώ σύμφωνα με άλλη ανώνυμη πηγή σχεδιάζουν και την αναστολή της Συνθήκης Σένγκεν.

Ένας σχεδιασμός έκτακτης ανάγκης βρίσκεται σε εξέλιξη για ένα σενάριο στο πλαίσιο του οποίο η Ελλάδα θα φεύγει» αναφέρει μία από τις πηγές που είχε συμμετοχή στις τηλεδιασκέψεις. «Ο περιορισμός των αναλήψεων από τα ATMs και ο περιορισμός της κίνησης των κεφαλαίων έχουν εξεταστεί και αξιολογηθεί».


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σύμφωνα πάντα με το Reuters εκπρόσωπος της κεντρικής τράπεζας της Ελλάδας, διευκρινίζει πως η Τράπεζα της Ελλάδας δεν έχει ιδέα για την ύπαρξη τέτοιων σχεδιασμών.


Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κληθείς από το ΑΜΠΕ να σχολιάσει σημερινό τηλεγράφημα του διεθνούς ειδησεογραφικού πρακτορείου «Reuters» σύμφωνα με το οποίο ετοιμάζονται στην ευρωζώνη σχέδια ενόψει ενδεχόμενης αποχώρησης της Ελλάδας από το ευρώ, δήλωσε ότι δεν έχουν υποπέσει στην αντίληψή του ανάλογα σχέδια.
Συνέχισε δε σημειώνοντας ότι τα όσα αναφέρονται στο τηλεγράφημα, του φαίνονται αναληθή.
 Την ίδια ώρα στέλεχος της Moody’s προειδοποιεί πως σε ένα ενδεχόμενο εξόδου από το ευρώ, θα έχει ως συνέπεια, δύο γενιές Ελλήνων να υποφέρουν.

newsit.gr

http://www.stoxos.gr/2012/06/blog-post_12.html

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *