ΣΟΚ στην πτήση 8501 – «Ο αλλάχ είναι μεγάλος», τα τελευταία λόγια στο μαύρο κουτί!

Ίσως τελικά να αρχίσουν να εξηγούνται οι συχνές αεροπορικές τραγωδίες και εξαφανίσεις πτήσεων που συμβαίνουν τον τελευταίο χρόνο…

Το μαύρο κουτί της πτήσης 8501 της AirAsia που περισυνέλεξαν οι αρχές αποκάλυψε ότι οι τελευταίες καταγεγραμμένες λέξεις στην μοιραία πτήση ήταν «Ο αλλάχ είναι μεγάλος», κάνοντας το σενάριο τρομοκρατικής επίθεσης που οδήγησε στην συντριβή του αεροπλάνου ολοένα και πιο πιθανό.

Ο Nurcahyo Utomo, εκ της ομάδας των ειδικών πραγματογνώμων που εξετάζουν τα ευρήματα της πτήσης, δήλωσε πως γνώριζε του πιλότους του αεροπλάνου προσωπικά: «Ακούσαμε την καταγραφή των τελευταίων στιγμών πριν την συντριβή και είναι συγκλονιστικές. Ο αλλάχ είναι μεγάλος, ήταν τα τελευταία λόγια που ακούστηκαν πριν συναντήσουν τον θάνατο», δήλωσε ο Utomo.

Να σημειωθεί ότι στην εν λόγω πτήση βρίσκονταν μεταξύ των 162 επιβατών που βρήκαν φρικτό θάνατο και 41 μέλη χριστιανικής κοινότητας, με επιπλέον αποκαλύψεις να αναμένονται τις προσεχείς εβδομάδες για τα αίτια που οδήγησαν στην αεροπορική τραγωδία. Ε.Μ.

hellasforce.com

ΠΗΓΗ

Loading...


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *