ΣΟΚ !!! Μας κυβερνάει server ;;; Απόρρητη αλληλογραφία στο HOT DOC που αποδεικνύει το μέγεθος της προδοσίας

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Στα γραφεία του HOT DOC έφτασε ένας φάκελος που περιέχει μια σειρά από e-mails τα οποία έχουν ανταλλαγεί μεταξύ του πρωθυπουργικού γραφείου, υπουργικών γραφείων και της τρόικας. Τα e-mails είναι γνήσια, αναφέρονται σε πραγματικά γεγονότα και ανταλλάσσονται μεταξύ υπαρκτών προσώπων με κανονικούς ηλεκτρονικούς λογαριασμούς.

Το περιεχόμενό τους είναι συγκλονιστικό. Αποδεικνύονται οι τρόποι με τους οποίους η διακυβέρνηση της χώρας γίνεται ουσιαστικά από υπαλλήλους, δικηγόρους και συμβούλους οι οποίοι παίρνουν απευθείας εντολές από την τρόικα.

Όπως ομολογείται σε αρκετά σημεία της αλληλογραφίας, ο προβληματισμός του πρωθυπουργού, δεν είναι το κοινωνικό κόστος, αλλά να μην πληρωθεί το πολιτικό κόστος εμφανίζοντας μέτρα που παίρνονται κατ’ εντολή, ως αναγκαία. Οι βασικές μεθοδεύσεις είναι, όπως επίσης ομολογείται, να μην περνάνε τα μέτρα αυτά από το Κοινοβούλιο.

Το ύφος και το ήθος της ενδοκυβερνητικής αλληλογραφίας έχει και αυτό τη δική του σημειολογία, αφού τριτοκλασάτοι υπάλληλοι καθιστούν τον εαυτό τους απαραίτητο στον πρωθυπουργό μέσα από γλοιώδες υμνολόγιο και δουλοπρέπεια στο πρόσωπό του.

Με τον πιο αδρό τρόπο αποδεικνύεται πως όσα ζει η χώρα τα τελευταία χρόνια δεν αποτελούν εθνικό σχεδιασμό αλλά αποφάσεις ενός κλειστού κύκλου που δεν έχει ούτε θεσμικό ρόλο, ούτε κοινωνική ανησυχία. Η χώρα διοικείται από παραθεσμικό κέντρο το οποίο δεν ελέγχεται από το Κοινοβούλιο αλλά ούτε και από την κυβέρνηση.

Αποφασίσαμε να δημοσιοποιήσουμε την αλληλογραφία η οποία αποδεικνύει το μέγεθος της προδοσίας. Δεν πρόκειται για προσωπική αλληλογραφία, αλλά για αποδεικτικά στοιχεία μιας ανθρωπιστικής καταστροφής που γίνεται μεθοδευμένα. Δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται απόρρητη η αλληλογραφία μεταξύ υπαλλήλων που παίρνουν αποφάσεις χωρίς καμιά θεσμική ή νομική νομιμοποίηση εν αγνοία του Ελληνικού Κοινοβουλίου και ενάντια στην δημοκρατική λειτουργία της χώρας.

Δεν γίνεται πράγματα που γνωρίζουν και μεθοδεύουν υπάλληλοι υπουργείων να μην τα γνωρίζουν έλληνες βουλευτές και εκλεγμένα κρατικά όργανα.

Απομένει στον κύριο Σαμαρά όχι μόνο να απαντήσει, αλλά και να αποδείξει πως το προσκύνημά του για το Charlie Hebdo και την ελευθερία του Τύπου στο Παρίσι, είναι ουσιαστικό. Αν αποφασίσει να στείλει και πάλι τη «Δικαιοσύνη» εναντίον μας ή τους Παναθηναϊκάκηδες, όχι μόνο δεν πρόκειται να μας αποτρέψει, αλλά θα γίνει για μια ακόμη φορά διεθνώς ρεζίλι….

ΠΗΓΗ

Loading...

11 thoughts on “ΣΟΚ !!! Μας κυβερνάει server ;;; Απόρρητη αλληλογραφία στο HOT DOC που αποδεικνύει το μέγεθος της προδοσίας

 1. Ανώνυμος says:

  Οξω ΛΑΜΟΓΙΑ !!!!! Ηρθε το Τ Ε Λ Ο Σ ΣΑΣ !!!!!!!

  Προδότες, επίορκοι, ανθέλληνες, μασώνοι, νεοταξίτες, αντίχριστοι !!!!!

 2. Ανώνυμος says:

  AΠΛΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ…ΨΗΦΙΖΩ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ!
  ΤΟΣΟΣ ΦΟΒΟΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΟΥΝΕ ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΠΟΤΑΜΙ,ΚΙΝΗΜΑ(ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ)ΚΛΠ…ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ…
  ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΨΟΦΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ,ΣΤΟΥΣ ΕΝΦΙΑ,ΑΝΕΡΓΙΑ,ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΒΑΣΙΚΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ,ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ…ΚΑΙ ΑΝ ΞΑΝΑΒΓΟΥΝΕ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ!ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ "ΛΑΙΚΑ" ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΝ "ΠΕΡΑΣΟΥΝ" ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΑ.
  ΦΟΒΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ'ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ?ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ…ΔΩΣΤΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΑΝΤΙ-ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΑΤΑ.ΑΠΛΑ.

 3. Ανώνυμος says:

  ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΕΙΔΗΣΗ ?

  ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΦΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟ-ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ !

  ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΑ Σ Χ Ε Δ Ι Α ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΟΙ ΚΑΝΑΚΑΡΗΔΕΣ – ΑΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.

  ΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΜΑΣ ΤΑ ΣΕΡΒΙΡΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ, ΗΤΑΝ ΚΕΝΑ !!
  ΚΑΙ ΜΕ ΟΤΙ ΠΟΣΟΝ ΚΑΠΝΙΖΕ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΚΑΙ ΚΟΜΠΕΞΙΚΟΥ ΛΟΓΩ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ΣΛΟΪΜΠΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕ ΤΑ ΚΕΝΑ !

  Το Ελληνικό Κυνο-βούλιο έχει εγκρίνει τα Σχεδια Δανειακων Συμβασεων με EFSF με τον νόμο Ν 4046 και έδωσε εξουσιοδότηση για υπογραφή Δανειακών Συμβάσεων και ενημέρωση Βουλής με τον Ν 4060.

  Στον Ν 4046 αναφέρεται : Aρθρο 1, ¨Εγκριση Σχεδίου Συμβάσεων Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης…

  ΝΟΜΟΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 4046 14/2/2012
  View this document on Scribd

  Η Λαιμητόμος στήθηκε και διεκπεραιώθηκε από τον Δοικητή της Τραπέζης Ελλάδος, δηλαδή του Ρότσιλντ και από κάτι αποτυχημένους δικηγόρους- υπαλληλίσκους της Τρόϊκας, που και αυτή αποτελείται από αποτυχημένους πρώην Κρατικούς Υπαλλήλους και πρώην αποτυχημένους δήθεν Υπουργούς Οικονομικών….

  Έγκριση των Σχεδίων Συμβάσεων Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης μεταξύ του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (Ε.Τ.Χ.Σ.), της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Τράπεζας της Ελλάδος, του Σχεδίου του Mνημονίου Συνεννόησης μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Τράπεζας της Ελλάδος και άλλες επείγουσες διατάξεις για τη μείωση του δημοσίου χρέους και τη διάσωση της εθνικής οικονομίας.

  Στον Ν 4060 συγκεκριμένα αναφέρεται :

  ( Οι Τελικές !! Υπογεγραμμένες Δανειακές Συμβάσεις ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΈΡΘΕΙ ΠΟΤΕ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο Ν 4060 )
  View this document on Scribd

  ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΔΙΑΒΑΖΑΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΙΑΒΑΖΑΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ Ε.Ε., ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ – ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ " ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ " ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑΝ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Ζ Ω Α ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ, ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΕΜΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΕΚΤΟΤΕ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ !

  ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ Ε Τ Ρ Ω Γ Α Ν ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ , ΜΕΣΑ ΣΕ ΦΟΥΡΝΟΥΣ ! ΟΙ "ΕΥΓΕΝΕΙΣ" ΚΩΛΟ- ΓΑΛΛΟΙ ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ !!

  ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΤΑ ΚΑΤΕΓΡΑΨΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΚΡΥΦΑ, ΟΥΤΕ ΑΠΟΡΡΗΤΑ !.

  ΕΜΕΙΣ Ο Ι ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΩΣ, ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΖΩΗ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΑΣΗ, ΠΡΙΝ ΑΥΤΗ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ .

  ΤΟΤΕ, ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΞΕΧΥΘΕΙ ΜΙΑ ΑΓΡΙΑ ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ " ΣΩΣΕ ".
  ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ !

  ΙΣΩΣ Η ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ Ε Ρ Ε Υ Ν Α ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΟΛΩΝ !

  ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΟΛΟΙ !! ΘΕΟΙ- ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ- ΨΕΥΤΟ- ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΥΡΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΠΙΝΕΔΕΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΤΕΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑΚΩΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΩΝ !

  ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΧΟΝΤΡΕΣ ΚΟΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΣΕΠΕΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΡΚΙΣΘΕΙ ΣΤΟΝ ΙΕΧΩΒΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ !

  Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ, ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ …..
  ΑΓΓΕΛΙΚΗ

 4. Ανώνυμος says:

  Εύγε Αγγελική
  Πολύ καλό σχόλιο.
  Συμπεραίνω όμως ότι το ποσοστό το οποίο θα πετύχει το χουντικό καθεστώς των σφουγγοκωλάριων των ευρωπαίων, θα είναι αρκετά υψηλό για αυτά που έχει καταφέρει να γ@μησει τόσα χρόνια. Άρα αυτό το ποσοστό που δεν ανέρχεται πάνω από το 30% κάνει κουμάντο και με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, αποφασίζουΝε και διατάζουμε.
  ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 5. Ανώνυμος says:

  ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ :
  Και ειδικά για εκείνους, τους ψευτο-νταήδες, με την λαϊκίστικες κορώνες « Εμείς θα σκίσουμε το Μνημόνιο….»
  Διαβάστε λοιπόν αγρράμματοι Ψευτο-νταήδες, για να ξεστραβωθείτε :
  ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΕΕΙΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΝΟΜΙΜΑ – ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ !!
  1) ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΒΙΕΝΝΗΣ , του ΄Ετους 1969 ??
  Η Σύμβαση αυτή καταρτίστηκε το 1969 και ρυθμίζει το πώς καταρτίζεται, ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΛΥΕΤΑΙ μια Διεθνής Συνθήκη, το πώς ερμηνεύονται οι όροι της, το πώς προσχωρούν τρίτα κράτη σε αυτήν κλπ.
  Η «ΑΚΥΡΟΤΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ», περιλαμβάνει μερικές άκρως ενδιαφέρουσες διατάξεις:
  – ΆΡΘΡΟ 48 – Πλάνη: «Κράτος τι, δύναται να επικαλεσθή ΠΛΑΝΗΝ ……….. κατά τον χρόνον συνομολογήσεως της συνθήκης…»
  – ΆΡΘΡΟ 49 – ΑΠΑΤΗ : ( η εξαπάτηση του λαού δηλαδή).Η Δανειακή Σύμβαση ( Μνημόνιο), ακυρώνεται !
  – ΆΡΘΡΟ 50 – Δωροδοκία αντιπροσώπου κράτους:
  « Οσάκις εξησφαλίσθη η έκφρασις της συναινέσεως του κράτους όπως δεσμευθή συμβατικώς διά δωροδοκίας……
  Εδώ χτυπάνε για πολλούς ΓΑΠ οι καμπάνες..
  – ΑΡΘΡΟ 52 : « …Η Συνθήκη είναι άκυρος εάν η σύναψίς της επετεύχθη διά της απειλής ή χρήσεως βίας………..»
  Επί 5 χρόνια η Ελλάδα γίνεται αποδέκτης συνεχών απειλών και αφόρητων πιέσεων, ώρα να το καταγγείλλουμε !!
  ΆΡΘΡΟ 61 – Επισυμβάσα αδυναμία εκτελέσεως:
  " Εν μέρος ( κράτος) εις συνθήκην δύναται να επικαλεσθή αδυναμίαν εκτελέσεως…………»
  Μιλάει για την ΑΚΥΡΩΣΗ των Μνημονίων, λόγω Οικονομικής Καταστροφής και ήδη ο Ελληνικός λαός , απειλείται και με "εξάλειψιν". Δηλαδή η πλήρης αδυναμία εκτελέσως των μνημονίων είναι ήδη "επισυμβάσα".
  Μήπως κάποιοι πολιτευτάκηδες- ψευτο-νταήδες- αναμένουν την "οριστική" καταστροφή και εξάλειψη του λαού και ΔΕΝ κινούνται ?
  Η Σύμβαση της Βιέννης, δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα τής Κυβερνήσεως μεταφρασμένη στα ελληνικά επί χούντας, το 1974. Η Ελλάδα, τηρεί όλες τις προϋποθέσεις να ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.
  2) ΤΟ «ΔΟΓΜΑ ΚΑΛΒΟ » και η Μονομερής ΔΙΑΓΡΑΦΗ του εξωτερικού χρέους στο Ελληνικό και Διεθνές Δίκαιο.
  Τι είναι το «Δόγμα Calvo» και ποιός ήταν ο Calvo ?
  ΄Ηταν ο Αργεντίνος Δικαστής Calvo, ο ποίος, το 1868 εισηγήθηκε το « Δόγμα Κάλβο» (Calvo’ s doctrine), εναντίον των Αποικιοκρατών, σε ολόκληρο τον κόσμο .
  Ο ΚΑΛΒΟ, όχι μόνον έδιωξε τους αποικιοκράτες με άγριες κλωτσιές, αλλά και τους κατάσχεσε τις αποικιοκρατικές Επιχειρήσεις τους ! (Συντ. 1,17,106).
  ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ :
  Ως «ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ», νοούνται αδιακρίτως ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ, (concession agreements), αλλά και επενδύσεις (δανειακών) κεφαλαίων, ήτοι ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΟΜΟΛΟΓΩΝ, ΕΝΤΟΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΊΩΝ κ.λ.π.
  Η ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ –ΚΑΛΒΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
  ΑΡΘΡΟ 106, σε συνδυασμό με το άρθρο 28 παρ.1 του Ελληνικού Συντάγματος. Και η Ισχύς των παραπάνω είναι αναγκαστική !
  ΄ΑΡΘΡΟ 6 παρ. 6α, β, της Σύμβασης (του κεφ: Αποπληρωμή, Πρόωρη Αποπληρωμή, Υποχρεωτική Αποπληρωμή και Ακύρωση).
  Αναφέρθηκα περιληπτικά. Θα βρείτε όμως και την ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΒΙΕΝΝΗΣ, αλλά προσέξτε, του έτους 1969, όπως και το ΔΟΓΜΑ ΚΑΛΒΟ , στο Διαδίκτυο. Υπάρχει και άφθονη Βιβλιογραφία.
  Μπορούμε να καταργήσουμε τα Μνημόνια ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ !!
  Λοπόν Πολιτευτάκηδες- Ψευτο-νταήδες ? Θα κάνετε χρήση των άκρως Ευεργετικών Διατάξεων ?
  ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΩΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ έχουν κινηθεί ΣΥΣΣΩΜΟΙ 5 χρόνια τώρα ??
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ
  ΑΓΓΕΛΙΚΗ

 6. Ανώνυμος says:

  ΜΕ ΤΟΣΗ ΠΛΗΡΟΡΟΦΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΟ ΚΟΣΚΙΝΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟΥΜΠΩΣΕΙ….
  ΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΠΙΑ;
  ΑΣ ΜΑΣ ΔΙΕΠΕΙ Η ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ.

 7. Ανώνυμος says:

  εγω ενα εχω να παω οτι ο καθενας εδω μεσα οπως κι εκει εξω ΟΛΟΙ μακακιες λενε!μας τα'χουνε πρηξει κανονικως και εχει σταματησει η ζωη μας διοτι ο καθενας φουμαρει τον καπνο του.οτι ειναι να γινει ας γινει και καρφι δεν μου καιγεται!δεν θα παλαβωσουμε κιολας για χαριν κανενος.
  αμα θελετε αλλον κοσμο οπως τον επιθυμει ο καθενας ριξτε καμια πυρινικη και μετα στις σταχτες μου επανω πειτε και καντε οτι θελετε…
  αιντε διοτι πολυ πρηξιμο επεσε…5 χρονια και οχι μονο μας πρηξανε τον ερωτα και ο κοσμος σταματησε να ζει!ΝΑ αμα με κυβερνανε οι μασονοι ΝΑ αμα με κυβερνανε υποτακτικοι ΝΑ αμα με κυβερνανε ερπετα ΝΑ κι αμα με κυβερναει και η μακακια η ιδια!!!
  οποιος και να βγει οποιος και να αναλαβει μια χωρα τα ΙΔΙΑ ΣΚ@Τ@ θα κανει αφου ο καθενας κουβαλαει την λοξα του…ζηστε την ζωη σας σημερα και γραψτε τους στα αρ@ιδι@ σας αυριο ΟΛΟΥΣ!!!μονο ετσι θα βρειτε την ευτυχια…

 8. Ανώνυμος says:

  ΤΟ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟΝ ΤΩΝ ΑΚΥΡΩΘΕΙΣΩΝ ΔΑΝΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ :

  Δεν υπήρχε χώρος στο προηγούμενο σχόλιο γι' αυτό παραθέτω ξεχωριστά το ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟΝ ΤΗΣ ΛΥΣΕΩΣ των ΔΑΝΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ, που ΛΥΘΗΚΑΝ ΛΟΓΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗ, με πρώτη – πρώτη την ΕΛΛΑΔΑ, το έτος 1934.

  Στο Νομικό Πλαίσιο : " ΔΟΓΜΑ ΚΑΛΒΟ " στηρίχθηκε η Κυβέρνηση Ι. ΜΕΤΑΞΑ και ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΔΑΝΕΙΩΝ, ΜΕ ΔΟΞΑ ΤΙΜΗ !!

  Το έτος 1934, η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ με την ιστορική απόφαση του ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ. ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ : 78 / 15-06-1934.

  Επίσης στο ίδιο Νομικό Πλαίσιο, "ΔΟΓΜΑ ΚΑΛΒΟ", στηρίχθηκε και η ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ, το 2 0 0 3 της αποπληρωμής των εξωτερικών της χρεών.

  Επίσης, η Αργεντινή, δικαιώθηκε επίσης με την από 8 Μαΐου 2 0 07, απόφαση του Γερμανικού Συνταγματικού Δικαστηρίου παρακαλώ, για το ίδιο θέμα !!

  Και τέλος, στο ίδιο νομικό αυτό καθεστώς στηρίχθηκε και η νομιμότητα της δημοψηφισματικής απόφασης του Ισλανδικού λαού, που αρνήθηκε την αποπληρωμή των εξωτερικών του χρεών το καλοκαίρι του 2 0 0 9, χωρίς ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ !!

  Όπως Βλέπουμε λοιπόν, το ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΕΤΑΙ !!

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΤΟ 1 9 3 4 ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙΚΑ !!

  ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ !!

  ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ :
  Α) Βιβλιογραφία Διεθνούς Δικαίου, αφορώσα το Δίκαιο των Διεθνών Συνθηκών1) Law of Treaties 1966 (Jus Cojens) (art. 43,50)2) Vienna Convention (Conference) on the Law of Treaties (+Annex), 1968, 1969, (into force on 1980) (art. 42,44,46,48, 50, 51, 52, 53, 60,62)3) Charter of the United Nations (art.2 par.4, 6, 7 and art. 81), Chapter VII, IX, XI 4) League of Nations Covenant (art. 15 par.8) 5) Treaty of Rome 1957 (art 211) 6) Γνωμάτευση Επιτροπής Διεθνούς Δικαίου του ΟΗΕ (UN) για της «κατάσταση εκτάκτου ανάγκης των κρατών» (States` State of Emergency) (1613η Συνάντηση, 17 Ιουνίου 1980)7) Απόφαση του Permanent Court of International Justice με αρ. 78/15-06-1939 (απόφαση «Ι. Μεταξά», η οποία περιλαμβάνεται στην δικογραφία) 8) Τhe Law of Treaties. Chapter VVX, p. 603-635, on the “Principles of Public International Law, by Prof. Ian Brownlie, Clarendon Press, ed. 4th ed. 1990 Β) Βιβλιογραφία Διεθνούς Δικαίου, αφορώσα την Αρχή της Αποκλειστικής και Μόνιμης Εθνικής Κυριαρχίας των Κρατών επί των Φυσικών των Πλουτοπαραγωγικών Πηγών.1) European Convention on Human Rights –Protocol I
  2) American Convention on Human Rights (Art. 21)3) African Convention on Human Rights (Art. 14)4) UN General Assembly Resolution on 21-12-1952 (for the rights of self-determination) 5) 3d Committee of the UN General Assembly, 1955 (for the rights of self-determination)6) Works in the UN Commission on Permanent Sovereignty over Natural Resources7) Resolution 1804 (XVII) by the UN General Assembly on 14-12-19628) UN General Assembly Resolution 3201 (S-VI) on 01-05-1974 (Declaration on the Establishment of a New International Economic Order)9) UN General Assembly adopted the Charter of the Economic Rights and Duties of States, on 12-12-1974, (Art. 2) 10) “Injury to the persons and property of Aliens on state territory”, Chapter XXIII, p.518-552, on the “Principles of Public International Law, by Prof. Ian Brownlie, Clarendon Press, ed. 4th ed. 1990 11) “The Relation of Municipal and International Law, Ch.II, p.32-57, on the “Principles of Public International Law, by Prof. Ian Brownlie, Clarendon Press, ed. 4th ed. 1990 Γ) α) Ελληνικό Σύνταγμα (άρθρα 1, 28 παρ.1-3, 59-62, 86, 97) β) Ελληνικός Ποινικός Κώδικας (άρθρα 134, 134Α, 14 παρ.2) Δ) Ενοποιημένη Απόδοση της Συνθήκης για την Λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΣΛΕΕ) (άρθρα 2-7, 126, 136, 169).

  ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ στους ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΕΣ- ΛΥΤΡΩΤΕΣ μίστερ ΤΣΙΠΡΑ και μίστερ ΓΛΕΖΟ .

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ
  ΑΓΓΕΛΙΚΗ

 9. Ανώνυμος says:

  Απλά και υπερήφανα ψηφίζω χρυσή αυγή για να τιμωρηθούν και να φύγουν τα λαμόγια που μας πίνουν το αίμα απο την εξουσία. Κυβερνούν με κοροϊδία ,ψέμα,προδοσία ,ανικανότητα και βρίσκουν δυστυχώς πολλούς πρόθυμους ηλίθιους για να τους ψηφίσουν αν και τους εχουν πάρει τα πάντα αν και τους εχουν στερήσει την ελπίδα αν και μας ρίχνουν ολο και βαθύτερα στην κόλαση.Μαυρο στους μαυρογιαλουρους

 10. Ανώνυμος says:

  Αγγελική μου αυτά που λές καλά αλλά απαιτείται ένας λαός ρωμαλέος, με φρόνημα και εθνική συνείδηση. Όχι ένα γκιαούρ ασκέρ από τεμπελχανάδες επαίτες τω πολιτικών και των κολαούζων τους.

  Συνέχισε να ονειρεύεσαι ΕΛΛΗΝΙΚΑ, και εγώ αυτό κάνω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *