ΣΟΚ – Μάθε μυστικά για το εμφιαλωμένο νερό που θα σε τρομάξουν!!!

ΣΟΚ – Μάθε μυστικά για το εμφιαλωμένο νερό
που θα σε τρομάξουν!!!

Νερό, ένα τόσο ιερό πράγμα. Και νομίζω ότι οι άνθρωποι το έχουμε ξεχάσει τελείως αυτό…

Αποτελεί ίσως ένα από τα πιο σημαντικά δομικά στοιχεία της ζωής…

Απ’ όσα γνωρίζω, δεν υπάρχει άλλη ουσία σε αυτόν εδώ τον πλανήτη που να είναι σαν το νερό. Είναι το μόνο που μπορεί να είναι και στις τρεις καταστάσεις. Στερεό, υγρό και αέριο. Καταπληκτικό, έτσι; Αυτό το γεγονός προκαλούσε σύγχυση στους επιστήμονες για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Θα πρότεινα να ρίξετε μια ματιά στο http://www.liveh2o.org και την έρευνα του Dr. Masaru Emoto.

Διαβάστε παρακάτω μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία και πληροφορίες για το εμφιαλωμένο νερό.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ενώ ένα μεγάλο μέρος του κόσμου μας αναζητά απεγνωσμένα πόσιμο νερό, οι Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες δαπανούν δισεκατομμύρια για εμφιαλωμένο νερό, όταν έχουν απόλυτα καθαρό νερό βρύσης και άμεσα διαθέσιμο.

Όχι μόνο δαπανούμε άσκοπα χρήματα για νερό με χαμηλότερες προδιαγραφές από εκείνες του νερού βρύσης, αλλά γεμίζουμε επίσης τους χώρους υγειονομικής ταφής με δισεκατομμύρια πλαστικά με βάση το πετρέλαιο που χρειάζονται πάνω από 1.000 χρόνια για να διασπαστούν.

– Η τιμή του εμφιαλωμένου νερού είναι μέχρι και 10.000 φορές το κόστος του νερού βρύσης.

– Ετησίως, οι Αμερικάνοι καταναλώνουν 8.6 δισεκατομμύρια λίτρα εμφιαλωμένο νερό.

– Το 40% του συνόλου των εμφιαλωμένων νερών λαμβάνεται από τις δημοτικές πηγές νερού (δηλαδή από εκεί που λαμβάνουμε και το νερό βρύσης).

– Το 22% από τις δοκιμασμένες μάρκες εμφιαλωμένου νερού περιέχει χημικές προσμείξεις σε επίπεδα πάνω από τα αυστηρά όρια της υγείας.

– 17 εκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου χρησιμοποιούνται για την παραγωγή μπουκαλιών εμφιαλωμένου νερού κάθε χρόνο… αρκετά καύσιμα για να τροφοδοτήσουν 1 εκατομμύριο αυτοκίνητα για ένα χρόνο.

– Χρειάζεται 3 φορές η ποσότητα του νερού ενός μπουκαλιού εμφιαλωμένου νερού για να παραχθεί το μπουκάλι αυτό.

– Μόνο 1 στα 5 μπουκάλια εμφιαλωμένου νερού
ανακυκλώνεται.

– Τα άλλα 4 συμβάλλουν στα 3 δισεκατομμύρια απόβλητα από πλαστικά μπουκάλια νερού.

Loading...

14 thoughts on “ΣΟΚ – Μάθε μυστικά για το εμφιαλωμένο νερό που θα σε τρομάξουν!!!

 1. Ανώνυμος says:

  Αλλος ένας έξυπνος τρόπος απο την νέα τάξη ώστε να καταστρέφει την υγεία μας, το περιβάλλον και την τσέπη μας…

 2. Ανώνυμος says:

  11.15-11.55 πμ ποιος απο τους δυο σας ειναι ο ηλιθιος και ποιος ο πανηλιθιος????με μπερδευετε…..Και οι δυο εκτος πραγματικοτητας!!!!
  ΝΙΚΟΣ

 3. Ανώνυμος says:

  Αυτός που γράφει όλες αυτές τις ανακρείβιες και υπερβολές δεν καταλαβαίνει ότι τα χτυπήματα της ΝΤ είναι πολλαπλά και πολυεπίπεδα.
  δηλ δεν καταλαβαίνει ότι το δημόσιο νερό το έχουν καταστρέψει
  όπως έχουν κάνει και με την υγεία την παιδεία την ασφάλεια και τόσα άλλα
  Απλά ο τύπος έχει μείνει στο παρελθόν δεν βλέπει τι συμβαίνει γύρω του και εθελοτυφλεί

  ΑΝΑΓΚΑΖΩΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΜΦΥΑΛΩΜΕΝΟ

 4. Ανώνυμος says:

  Το νερό είναι επικίνδυνο, σύμφωνα με μια έρευνα το 100% των ανθρώπων που πίνει νερό πεθαίνουν.

 5. Ανώνυμος says:

  ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.. ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΑ ΝΕΡΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ (ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ).. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ.. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΣ 10-15 ΟΡΟΦΟΥΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΛΑΣΜΑΤΑ (ΚΑΛΙΚΑΤΖΑΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΓΑΜΕ ΤΟΤΕ) ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΑ ΤΑ ΣΑΛΙΑ.. ΜΕ ΚΑΤΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΒΑΖΑΜΕ ΜΕΣΑ ΤΣΙΠΑΚΙΑ ΚΛΠ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΦΙΑΛΩΝΑΜΕ..ΓΙΑΥΤΟ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΠΙΝΩ ΠΙΑ ΝΕΡΟ.. ΜΟΝΟ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΦΟ

 6. Ανώνυμος says:

  ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΕΜΦ-ΥΑΛΩΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΛΕΞΗ.. ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ..ΙΔΙΩΣ, ΑΝ ΕΧΕΙ ΟΠΩΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ Η ΛΕΞΗ, ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΓΥΑΛΙ, ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΗ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΦΡΑ ΜΟΥ… ΑΛΗΘΕΙΑ, ΜΕΤΑΒΟΛΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΓΥΑΛΙ??? 'Η ΜΗΠΩΣ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΜΦΥ-ΑΛΩΜΕΝΟ ΔΗΛ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΦΥ[ΑΜΦΙ]??? ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ.. ΠΙΝΟΝΤΑΣ , ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΦΥΛΟ… ΜΠΡΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΡΕΜΑ… ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΩ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ…'Η ΜΗΠΩΣ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ???

 7. Ανώνυμος says:

  ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΕΜΦ-ΥΑΛΩΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΛΕΞΗ.. ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ..ΙΔΙΩΣ, ΑΝ ΕΧΕΙ ΟΠΩΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ Η ΛΕΞΗ, ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΓΥΑΛΙ, ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΗ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΦΡΑ ΜΟΥ… ΑΛΗΘΕΙΑ, ΜΕΤΑΒΟΛΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΓΥΑΛΙ??? 'Η ΜΗΠΩΣ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΜΦΥ-ΑΛΩΜΕΝΟ ΔΗΛ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΦΥ[ΑΜΦΙ]??? ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ.. ΠΙΝΟΝΤΑΣ , ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΦΥΛΟ… ΜΠΡΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΡΕΜΑ… ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΩ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ…'Η ΜΗΠΩΣ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ???

  • Ανώνυμος says:

   Εχει βάση αυτο που λες για το φύλο. Υπάρχει μια μελέτη που λεει ότι λόγω των πλαστικών υπολειμάτων επηρεάζεται ο γενετικός κώδικας(μη με ρωτάτε πως δεν είμαι επιστήμονας, ψαξτε το) και σταδιακά μειωνονται τα ανδρικα χαρακτηριστικά και αυξάνονται τα γυναικεία. Συνέπεια αυτού οι άντρες θηλυκοποιούνται και οι γυναίκες ισχυροποιούνται σε κάθε επόμενη γενεά. Στο μέλλον αν συνεχίσουμε έτσι θα βλέπουμε πολύ περισσότερες Μερκελ και Κλίντον αλλα και Κοντσίτα Βούρστ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *