06:56 - 17/09/2014

Σοκ και δέος στην Ευρώπη – Δείτε πως θα αλλάξει η Ευρώπη αν όλα τα αυτονομιστικά κινήματα κερδίσουν την ανεξαρτησία τους

Σοκ και δέος στην Ευρώπη – Δείτε πως θα αλλάξει η Ευρώπη αν όλα τα αυτονομιστικά κινήματα κερδίσουν την ανεξαρτησία τους

Το δημοψήφισμα που θα κρίνει την ανεξαρτησία ή όχι της Σκωτίας από το Ηνωμένο Βασίλειο, είναι πιθανό να αποτελέσει την θρυαλλίδα για δεκάδες άλλα δημοψηφίσματα από αυτονομιστικά κινήματα, που αν κερδίσουν την ανεξαρτησία τους θα αλλάξουν τον χάρτη της Ευρώπης, όπως τον ξέρουμε σήμερα.

Από την Καταλονία στην Χώρα των Βάσκων, από το Βένετο στο Νότιο Τιρόλο, από το νησί της Σαρδηνίας στην Ιταλία, στην Φλάνδρα στο Βέλγιο αλλά και σε δεκάδες άλλα μέρη, αυτονομιστές ζητούν την ανεξαρτησία τους.

Σύμφωνα με τον χάρτη των New York Times τα σύνορα της Ευρώπης θα αλλάξουν για τα καλά αν πιθανά δημοψηφίσματα οδηγήσουν σε νέες ανεξάρτητες περιοχές, κάτι που προκαλεί πονοκέφαλο ήδη, σε πολλές κυβερνήσεις της Ευρώπης.

Αν κάποιος προσθέσει τα αυνονομιστικά κινήματα στην Ευρώπη τότε θα δημιουργηθούν 40 νέα εθνικά και θρησκευτικά κράτη, με την μορφή αυτόνομων περιοχών.

newmoney.gr

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (7)

 1. 0
  0
  δεν έχετε ακούσει ποτέ το, διαίρει και βασίλευε? αυτό είναι!
 2. 0
  0
  Macedonias in Greece? Ti εννοεί εδώ?
  1. Οι Μακεδόνες Έλληνες να δημιουργήσουν την Βόρεια Ελλάδα?
  2. Οι Σκοπιανοί να προσαρτήσουν την Μακεδονία?

  και οι δύο συνθήκες είναι εφιαλτικές για την πατρίδα. Υπάρχει καμιά αντίδραση?
 3. 0
  0
  Τα μικρά κρατιδια τα θέλει και η νεα τάξη…τι μοναδική σύμπτωση και ταυτοχρονη συγκυρία με προσχημα την αυτάρκεια σε αγα θα
 4. 0
  0
  Δηλαδή μας λένε ότι τα Σκόπια θα αυτονομηθούν από που και θα κερδίσουν την ανεξαρτησία τους από που, Είναι κάποια Εθνική μειονότητα που βρίσκεται υπό την επίβλεψη κάποιου άλλου κράτους και πρέπει να αυτονομηθεί μαζί με την Θεσσαλονίκη έτσι όπως δείχνει ο χάρτης????????!!!!!!!!!!!!!!!!!
 5. 0
  0
  Διαίρει και βασίλευε
 6. 0
  0

  Ειστε ηλίθιοι, στο χάρτη αυτό αν προσέξετε καλά θα δείτε ότι έχει και την Μακεδονία σαν μια περιοχή που θέλει την ”ανεξαρτησία της” το να παιζεται το παιχνίδι κάποιων ανεβάζοντας τέτοιους χάρτες το μόνο που μπορώ να πω ειναι οτι η ειστε ηλίθιοι η σκόπιμα παιζεται επικίνδυνα παιχνιδάκια σε βάρος της χώρας.

  • 0
   0
   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   … ….
   Μπορεί να πρόκειται για χάρτη made in FYROM (πολύ συχνά επίσης αναπαράγουμε χάρτες made in Tyrkey με τουρκικά σχόλια,εκτιμήσεις,εικασίες,πόθους… )

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί