Σοκ από διαφήμιση που εξευτελίζει τους στρατιωτικούς!

Σοκ από διαφήμιση που εξευτελίζει τους στρατιωτικούς!
Πραγματικό σοκ έχει προκαλέσει στους στρατιωτικούς διαφημιστικό φυλλάδιο μεγάλου φροντιστηρίου στο οποίο οι στρατιωτικοί απαξιώνονται με εξοργιστικό τρόπο. Το επάγγελμα του στρατιωτικού παρουσιάζεται ως επιλογή για αποτυχημένους ! Η απαξίωση στο ζενίθ πλέον.

Το φυλλάδιο έφθασε στα χέρια των στρατιωτικών που συμμετέχουν στην Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Αττικής οι οποίοι βρίσκονται πλέον “στα όπλα”. Ήδη έχουν στείλει επιστολή στη διεύθυνση του φροντιστηρίου ζητώντας άμεσα εξηγήσεις και όχι μόνο.

Η επιστολή:

Εντός της τρέχουσας εβδομάδας, υιός στρατιωτικού – μέλους μας έλαβε στα χέρια του το συνημμένο φυλλάδιο του φροντιστηρίου σας, που του το επέδωσε διαφημιστής, και με απορία και θλίψη απευθύνθηκε στον πατέρα του ρωτώντας τον εάν τα αναγραφόμενα στο φυλλάδιο τυγχάνουν αληθή ή όχι.

Συγκεκριμένα έλαβε στα χέρια του φυλλάδιο με τίτλο: «επειδή παιδεία δεν είναι μόνο η εκπαίδευση …» και περιεχόμενο τα εξής διαφημιστικά σχόλια, συνοδευόμενα με αντίστοιχες φιγούρες γέλωτα: «…… ο ‘’ΜΑΓΚΑΣ’’: δεν έχει με τι να ασχοληθεί. Κάτω από 9.000 μόρια στις πανελλαδικές. ΕΠ.ΟΠ. (επαγγελματίας οπλίτης) και πολύ του είναι. 1ος Μισθός €485€. Μια ζωή Λοχίας, αν δεν τον απολύσουν… ο ‘’ΓΑΤΟΣ’’: ΄νταξει … be cool… το ΄χω. Κάτω από 15.000 μόρια στις πανελλαδικές. Σχολή Υπαξιωματικών. 1ος Μισθός 718 €. Σε 15-20 χρόνια ΘΑ γίνει αξιωματικός… το ‘’ΦΥΤΟ’’: Ποιος; Α, αυτός! Μα είναι… αυτοποτιζόμενος! Πάνω από 17.000 μόρια στις πανελλαδικές. Σχολή Αξιωματικών. 1ος Μισθός €975€. Είναι ήδη αξιωματικός… Μάγκες & Γάτοι, μια ζωή θα βλέπετε πλάτη…

Θεωρώντας ότι οι ανωτέρω σχολιασμοί που εμπεριέχονται στο παραπάνω φυλλάδιο είναι το ελάχιστο εξυβριστικοί, δυσφημιστικοί, χλευαστικοί και παντελώς ψευδείς έναντι των μελών μας – στελεχών των Ενόπλων μας Δυνάμεων, όλων των βαθμών και θεσμών, χωρίς επί του παρόντος να χρειάζεται να εκθέσουμε τους λόγους, καθόσον αντιλαμβανόμαστε ότι απευθυνόμενοι σε καθηγητές – διαπλάστες προσωπικοτήτων νέων παιδιών (μεταξύ των οποίων και των παιδιών μας) γίνονται απολύτως αντιληπτοί, απαιτούμε:

– Την άμεση απόσυρση όλων των εν λόγω φυλλαδίων από τα σημεία που αυτά μοιράστηκαν και

– Την ανάρτηση, εντός πέντε (5) ημερών, από τη λήψη του παρόντος, στην ιστοσελίδα σας (http://www.orosimo-peiraia.gr/) συναφούς ανακοίνωσης εμπεριέχουσας, κατ΄ ελάχιστο, συγνώμης προς όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, που νυχθημερόν φροντίζουν για την ασφάλειά σας, ανακαλώντας τις φράσεις – εκφράσεις που τους απευθύνετε.

Επιφυλασσόμενοι παντός νομίμου δικαιώματος των μελών μας αναμένουμε το συντομότερο δυνατό τις ενέργειές σας και την ανάλογη ενημέρωσή μας.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών, προς την οποία αποστέλλεται το παρόν, παρακαλείται για τις κατά την κρίση της ενέργειες ενημέρωσης των αρμοδίων και των Εισαγγελικών Αρχών.

11 thoughts on “Σοκ από διαφήμιση που εξευτελίζει τους στρατιωτικούς!

 1. Ανώνυμος says:

  ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΤΕ ΠΗΔΙΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΓΝΟΙΑ ΣΑΦΩΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ.Η ΣΩΣΤΗ !!!!! -"-

 2. Γιαννης Ριζαιος says:

  ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ,ΕΧΩ ΤΡΙΑ,ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΩΣ ΕΠΑΓΚΕΛΜΑ ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ. ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΙΜΗ,ΝΟΜΙΖΩ,ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ. ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΙΔΕΙΑ ΑΥΤΗ.

 3. Μπαμπης Σιμωνιδης says:

  Αυτός που το έφτιαξε του πήδηξε την γυναίκα…στρατιωτικός!!!Ειναι το λιγότερο φασιστικός ο τρόπος!ΤΣΑΜΠΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΟΜΩΣ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ????ΝΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΡΟΝΤΗΣΤΗΡΙΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ…..ΑΥΤΟΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΙΜΑΣΤΕΕΕΕΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ…ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ!!!

 4. Ανώνυμος says:

  Το κόμπλεξ όσο και αν το θες, δεν κρύβεται…
  Μήπως να έβαζαν για παράδειγμα τον sport Billy, τον Batman και τον Superman?
  Μια προσπάθεια να οθήσουν τα πιτσιρίκια στο διάβασμα γίνεται….
  Αλλά το κόμπλεξ… Κόμπλεξ… Για αυτό δεν πάμε μπροστά… Γιατί δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε τα αυγά από τα καλάθια

 5. Ανώνυμος says:

  Σιγά θιχτηκανε.Όταν έχουν στις λέσχες και στα τζάμπα θέρετρα διακοπών τα παιδιά του ελληνικού λαού να τους δουλεύουν τζάμπα δε θίγονται; εκεί ευθιξια δεν έχουν οι αξιωματικοί μας;..και το γνωστό ..οτι αυτοι πάνε στο πόλεμο και μας υπερασπιζόταν κλπ..δηλαδή οι άλλοι έλληνες δε πάνε στο πόλεμο. ; δεν σκωτονονται; τους δίνουν όμως τζάμπα θέρετρα για διακοπές;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *