ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σάββατο, 05 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Σμήνη ακρίδων σαρώνουν το Ισραήλ

· Κατοχικά Νέα

Αναβιώνει ο μύθος των “πληγών του Φαραώ”

Αναβιώνουν οι πληγές του Φαραώ για τους κατοίκους του Ισραήλ και της Παλαιστίνης, καθώς τις τελευταίες ώρες αναρίθμητα σμήνη τεράστιων ακριδών σαρώνουν κάθε σπιθαμή γης και κυριολεκτικά “καταπίνουν” την αγροτική παραγωγή, απειλώντας με ολοκληρωτική καταστροφή και με τεράστιο επισιτιστικό πρόβλημα!

Την ώρα που οι επιστήμονες, κάνοντας χρήση της τεχνολογίας έχουν μετατρέψει μεγάλο μέρος της ερήμου σε καλλιεργήσιμες εκτάσεις, η επιδρομή των ακριδών, πρωτόγνωρη ως προς το μέγεθός της φέτος, απειλεί να μετατρέψει σε κρανίου τόπο όλα τα εδάφη του Ισραήλ και των όμορων περιοχών.

Οι ντόπιοι μιλάνε για την χειρότερη επιδρομή εντόμων εδώ και πολλές δεκαετίες, οι ειδικοί απορούν για την προέλευση των μυριάδων εντόμων και η κυβέρνηση του Ισραήλ προσπαθεί να αντιμετωπίσει το φαινόμενο με κάθε πρόσφορο μέσο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχει ήδη κινητοποιηθεί ο στρατός και η αεροπορία, που πραγματοποιεί πτήσεις και αεροψεκασμούς, μόνον όμως συγκεκριμένες ώρες κάθε μέρα υπό τον κίνδυνο να βρεθούν τα αεροσκάφη “εγκλωβισμένα” ανάμεσα σε “ιπτάμενα βουνά εντόμων” με άμεσο κίνδυνο για την ασφάλεια των πιλότων, ενώ από εδάφους ο στρατός έχει αναπτύξει ομάδες φορτηγών, εξοπλισμένων με ψεκαστικά μέσα και δεξαμενές γεμάτες ειδικά χημικά.

Στόχος όλων να αφανίσουν τις ακρίδες στην παρούσα φάση γιατί οι ειδικοί εκτιμούν πως σε δύο ή τρεις ημέρες οι ακρίδες θα έχουν μεγαλώσει τόσο ώστε να απειλούν πια ακόμα και ζώα !!! Οι ντόπιοι αγρότες μάλιστα δηλώνουν πως “ο Θεός ξανάστειλε, 3.000 χρόνια μετά, την οργή του στη γη…”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

protothema

ΠΗΓΗ

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Κολοκυθόσποροι - ανάκληση προϊόντων λόγω σαλμονέλας στη ΓαλλίαΔΙΕΘΝΗ

ΕΚΤΑΚΤΟ – Γαλλία: 81 κρούσματα σαλμονέλας από κολοκυθόσπορους – Ανακλήσεις προϊόντων

Έκρηξη του ηφαιστείου Ανάκ Κρακατάου στην ΙνδονησίαΔΙΕΘΝΗ

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ινδονησία: Ισχυρή έκρηξη στο Ανάκ Κρακατάου – Ηφαιστειακή στάχτη έως τα 15 χιλιόμετρα

Νιγηρία: Τουλάχιστον 37 νεκροί από αναθυμιάσεις σε παράνομη άντληση πετρελαίουΔΙΕΘΝΗ

ΕΚΤΑΚΤΟ – Νιγηρία: Τουλάχιστον 37 νεκροί από τοξικές αναθυμιάσεις σε περιστατικό κλοπής πετρελαίου

Μία απάντηση στο “Σμήνη ακρίδων σαρώνουν το Ισραήλ”

  1. ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΝΩ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΩΛΟΦΑΡΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΑΚΙ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ ΤΕΤΟΙΑ ΚΩΛΟΦΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά