21:35 - 26/10/2011

Σκόπια: Το κανάλι Sitel μετάλλαξε τους Έλληνες βουλευτές της Μακεδονίας σε Σλάβους!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα


Οκτώβριος 26, 2011

Τίτλος ρεπορτάζ: «Οι ‘Μακεδόνες’ που ψηφίζουν τους ελληνικούς νόμους»

Μακεδόνες βρίσκονται στο κόμμα του Παπανδρέου και ψηφίζουν τους ελληνικούς νόμους. Σύμφωνα με πηγές του Sitel, επτά μέλη του κυβερνώντος κόμματος έχουν μακεδονική προέλευση.
Ο Παραστατίδης Θεόδωρος, , ο Γιώργος Φραγγίδης,ο Μάρκος Μπόλαρης, ο Χρήστος Αηδόνης,  ο Μιχαήλ Τσελέπης… οι δύο είναι από το ΠΑΣΟΚ και εκλέγονται στο Κιλκίς , τρεις στις Σέρρες και ένας από την Καστοριά και τη Δράμα.

Όλοι έχουν ελληνικά ονόματα και επώνυμα αλλά είναι «μακεδονικής» προέλευσης και μιλούν την σλαβική γλώσσα, αυτό αποκάλυψαν  μέλη σλαβικής αντιπροσωπείας που επισκέφθηκαν την Αθήνα και μίλησαν με τα μέλη του ΠΑΣΟΚ.
Σλαβική προέλευση έχει και ο Νομάρχης της Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος, ο οποίος είναι ξάδελφος του Παύλου Βοσκόπουλου, ηγέτη του σκοπιανού κόμματος «Ουράνιο Τόξο».
Ο Βοσκόπουλος είπε ότι οι ελληνικές αρχές έχουν σκόπιμα σε υψηλές θέσεις τους Μακεδόνες για να επιτύχει η διάδοση της ‘αντιμακεδονικής’ προπαγάνδας.
«Είναι ξάδελφός μου, αλλά είναι Έλληνας. Αν ρωτήσω αν μιλάει σλαβικά, είναι αδύνατο να μην απαντήσει. Πρόκειται για μια τακτική του κράτους. Εκλέγουν  από Σλαβικές οικογένειες, αν δουν ότι κάποιος είναι δραστήριος και τον βάζουν να υπερασπιστεί τον ελληνισμό» δήλωσε ο Παύλος Βοσκόπουλος του «Ουράνιου Τόξου»
Τον τελευταίο καιρό, τα περισσότερα μέλη της μειονότητας εργάζονται στη δημοτική αρχή της Φλώρινας, του Κιλκίς, της Έδεσσας και στις τάξεις της αστυνομίας.
Οι ‘αντιμακεδονικοί’ νόμοι σπάνια εφαρμόζονται στη Βόρεια Ελλάδα. Ενώ πριν αν μιλούσε κανείς σλαβικά  σε δημόσιους χώρους τιμωρούνταν με φυλάκιση, σήμερα σε πολλά χωριά τα σλαβικά μιλιούνται ελεύθερα.Πηγή: Sitel

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*