ΣΚΥΛΙΑΣΑΝ ΟΙ ΗΠΑ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ. ΑΓΡΙΕΨΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ, ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ. Ο ΣΩΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Χαμός γίνεται με τις ΗΠΑ που θέλουν διακαώς να επιτεθούν στην Συρία και να ξεμπερδεύουν, αφού ο τρίτος πόλος της παγκόσμιας εξουσίας  (Λίλιθ) κάνει την παγκόσμια διακυβέρνηση να τρίζει.
Προσπαθούν να εξουδετερώσουν την διεισδιτικότητα του Πούτιν στις χώρες που δεν ελέγχουν.

Πρόβλημα έχει δημιουργηθεί πλέον, σύμφωνα με πληροφορίες του liako.gr στο κατά πόσο είναι ελεγχόμενη και πάλι η Γερμανία που αρχίζει να περνά στον έλεγχο του τρίτου πόλου κα γι΄αυτό ο «σωσίας» του Πούτιν επισκέφθηκε την Μέρκελ, η οποία μίλησε με τον πραγματικό Πούτιν στο τηλέφωνο, όταν ο σωσίας έπινε καφέ.

Ρωσία και Κίνα δεν επιτρέπουν την επίθεση στην Συρία, η κάθε μία για διαγορετικούς λόγους.
Έπεται συνέχεια.

http://www.liako.gr/news/home/38002-2012-06-01-17-22-26.html

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *