Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

04:47 - 24/06/2011

ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο “ΣΩΤΗΡΑΣ” ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ!Βίντεο

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ “ΕΙΣΦΟΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ” ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΜΟΛΙΣ 300 ΕΥΡΩ!
Τελικά η αλλαγή στην ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών δεν έφερε καλύτερα και λιγότερα επώδυνα μέτρα, αλλά ο κ. Βενιζέλος με πιο όμορφα λόγια ανακοίνωσε ακόμα χειρότερα μέτρα από αυτά που ήταν να ανακοινώσει ο κ. Παπακωνσταντίνου λίγες ημέρες πριν τον ανασχηματισμό.

Ο κ. Βενιζέλος στην αρχή της ομιλίας του δήλωσε ότι οι επόμενες ημέρες είναι ιδιαίτερα δύσκολες και ο βασικός στόχος είναι να επανέλθει η αξιοπιστία στην Ελλάδα και να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για τα θέματα που ενδιαφέρον, δηλαδή το δημοσιονομικό πρόβλημα.

Ο κ. Βενιζέλος δήλωσε ότι αμέσως μετά το Μεσοπρόθεσμο και αφού επιβληθούν αυτά τα μέτρα, θα γίνει μία προσπάθεια με το νέο φορολογικό σύστημα να επέλθει δικαιοσύνη έτσι ώστε να πληρώνουν περισσότερα οι κατέχοντες και να ελαφρυνθούν εκείνες οι κοινωνικές ομάδες που έχουν πληρώσουν περισσότερα και έχουν στις πλάτες τους το κύριο βάρος των μέτρων.

Ανακοίνωσε τα νέα σκληρά μέτρα που είναι:

– Το αφορολόγητο πέφτει στις 8.000 ευρώ από τις 12.000 που ίσχυε. Απο τις 8.000 έως τις 12.000 ευρώ θα επιβληθεί φόρος 10% αλλά σε αυτό εξαιρούνται οι νέοι έως 30 χρονών, τα ΑΜΕΑ και οι συνταξιούχοι άνω των 65 ετών.

– Επιβάλλεται έκτακτη εισφορά αλληλεγγύσης 5% για τους βουλευτές, για τα στελέχη των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, για τους γενικούς γραμματείας υπουργείων και στελέχη δημόσιων επιχειρήσεων.

Η ετήσια έκτακτη εισφορά για όλους κλιμακώνεται ως εξής:

Ετήσιο εισόδημα 0-12.000 ευρώ: 0 ευρώ

Εισόδημα 12.000-20.000 ευρώ: 1%

Εισόδημα 20.000-50.000 ευρώ: 2%

Εισόδημα 50.000-100.000: 3%

Εισόδημα 100.000 και άνω 4%

– Συγκεκριμένα για το πετρέλαιο θέρμανσης δήλωσε ότι φέτος θα υπάρξει αύξηση της φορολογίας του πετρελαίου και μία εξίσωση του πετρελαίου με εκείνο της κίνησης για τις επιχειρήσεις. Η επιβάρυνση θα είναι για τα νοικοκυριά έξι λεπτά ανά λίτρο.

– Για τα ακίνητα δήλωσε ότι θα πέσει το ατομικό αφορολόγητο στις 200.000 ευρώ από τις 400.000 που ίσχυε μέχρι τώρα και δεν θα επιβληθεί νέος φόρος μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

– Για τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους επιτηδευματίες θα υπάρξει ένα ειδικό τέλος από τα πέντε χρόνια άσκησης επαγγέλματος και αυτό το τέλος θα είναι 300 ευρώ το χρόνο μεσοσταθμικά. Όπως δήλωσε ο κ. Βενιζέλος το συγκεκριμένο μέτρο δεν αφορά τους εργαζόμενους με μπλοκάκια.

Ο κ. Βενιζέλος επανέλαβε ότι θα πρέπει μέχρι τις 30 Ιουνίου θα έχει ψηφιστεί το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα. Όπως τόνισε ότι προϋπόθεση για το Μεσοπρόθεσμο είναι να οριστικοποιηθεί, καθώς πρέπει να επιβεβαιωθούν ποσά περίπου 5,5 δισεκατομμύρια ευρώ από τα συνολικά 28 που προβλέπει το πρόγραμμα.

Τη Δευτέρα θα κατατεθεί ο εφαρμοστικός νόμος στη Βουλή και η διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης, όπως τόνισε ο κ. Βενιζέλος.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι αποκόμισε ιδιαίτερα θετική εντύπωση από το ΚΤΕ του ΠΑΣΟΚ όπου οι βουλευτές αντιμετώπισαν με ευθύνη και σε θετικό κλίμα όλα αυτά που πρέπει να γίνουν για να βγει η χώρα από το αδιέξοδο, που σημαίνει ότι κάμφθηκαν οι αντιρρήσεις των τελευταίων καιρών.

Το νέο πρόγραμμα όπως ανακοίνωσε ο κ. Βενιζέλος αποτελείται πρώτον από τις ιδιωτικοποιήσεις συνολικής αξίας 50 δισεκατομμυρίων ευρώ, δεύτερον η συμμετοχή των ιδιωτών μέσω της διαδικασίας της Βιέννης και τρίτον ένα νέο δάνειο από το ΔΝΤ και την Ευρωζώνη, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει το ποσό του νέου δανείου.

 ΠΗΓΗ

Στεκόμαστε ιδιαίτερα σε δύο σημεία:

-Την αποδοχή των νέων σκληρότερων μέτρων από τους πρασινοφρουρούς.

-Την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ με “έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης” των Βουλευτών με μόλις 5%,που μεταφράζεται σε περίπου 300 Ευρώ!

Ξοδευτήκατε πάλι,ΡΕΜΑΛΙΑ!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/ Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*