Σκάει η Ισπανία – Στα ύψη το επιτόκιο δανεισμού

Πάνω απο το 6,5% η απόδοση του ισπανικού 10ετους ομολόγου, στο υψηλότερο επίπεδο από το Νοέμβριο του 2011.
Η Ισπανία θα χρηματοδοτήσει με σχεδόν 19 δις την Νο4 τραπεζα της χώρας Bankia, ενώ εξετάζει το ενδεχόμενο να γίνει συγχώνευση με άλλες δυο μικρότερες τράπεζες.

Οι ανησυχίες για την Ισπανία παραμένουν, αφού εκτιμάται ότι δεν έχει κάνει αρκετά για να σώσει το τραπεζικό της σύστημα.


Σας θυμίζουμε ότι η Ελλάδα, η Πορτογαλία και η Ιρλανδία μπήκαν στο μνημόνιο με επιτόκιο 7%, μια ανάσα δηλαδή από το σημείο που είναι τώρα η Ισπανία.

Το έχουμε ξαναγράψει και το επαναλαμβάνουμε. Αρχικός στόχος και διεθνών κερδοσκόπων ήταν η Ισπανία, η Ιταλία και η Γαλλία, με κύριο πυροκροτητή της κρίσης την Ελλάδα.
olympiaΟι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *